ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στάθης Ψυρρόπουλος : Κα Σερέτη δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε , μας κυνηγάνε οι προμηθευτές σας !

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Στάθης Ψυρρόπουλος : Κα Σερέτη δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε , μας κυνηγάνε οι προμηθευτές σας !

Εντάξει με αυτά που είπε ο νυν δήμαρχος κος Ψυρρόπουλος σήμερα δεν θα υπάρξει στο μέλλον προμηθευτής που να κάνει έκπτωση στο δήμο μας αλλά ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος δεν καταλαβαίνει πως η οικονομία είναι πρωτίστως θέμα ψυχολογίας! 

Τους λέμε πως χρεοκοπούμε και θα μας χρεώνουν τριπλά πλέον έχοντας στο μυαλό τους πως μπορεί να χάσουν τα χρήματά τους. Δεν αντιλαμβάνεται πως η ζημιά που προκαλεί με τα λεγόμενά του δεν θα είναι αντιστρέψιμη για τον δήμο μας αλλά ας συνεχίσει έτσι. Την ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑ την είχαμε βιώσει με τα ίδια επιχειρήματα και όταν ανέλαβε μετά την διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου.  Υπομονή πέντε χρόνια είναι θα περάσουν και θα πάει σπίτι του! 

Τον Βαλασόπουλο τον "έσωσε" η Τρόϊκα , πλέον η χώρα δεν είναι σε ασφυκτική εποπτεία και δεν ξέρουμε ποιος θα σώσει τους "μαθητευόμενους μάγους" του κ. Ψυρρόπουλου! 

"Ωραίος" ο κος Βενετσανόπουλος αλλά και ο κος Καραβαγγέλης αλλά τσιμουδιά για τον αριθμό των εργαζομένων που απασχολούν οι δομές καθαριότητας και Πρασίνου . Στηρίξτε  εσείς τους εργαζόμενους των δομών που διοικείτε και καταδικάστε εμάς στις άθλιες εικόνες που και αύριο θα σας αναδείξουμε μέσα από εδώ. Εμείς που ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους δεν πολιτευόμαστε "φιλεργατικά" αλλά με βάση το συμφέρον των πολλών που είναι η ΠΛΗΡΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των δομών Καθαριότητας & Πρασίνου.  Ακόμα και οι συνέργειες με ιδιώτες είναι επιζήμιες οικονομικά για όλους μας! Για την ίδια δουλειά πως θα πληρώνουμε δύο; 

Σπατάλη είναι και η διατήρηση του "Μουσείου Εθνικής Αντίστασης" αλλά το δημοτικό ραδιόφωνο είναι πιο βολικό για κριτική αλλά χωρίς να "σπάσεις αυγά" καταντάς Ψυρρόπουλος! 

Ελπίζω να μην συγκινηθήκατε από την τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Κομνηνού εμείς τα γέλια βάλαμε εάν θεωρούν κάποιοι πως με "θεατρικές παραστάσεις" θα διοικήσουν μάλλον επέλεξαν τον σωστό "θίασο" 


Μας "συγκίνησε"  και  ο πρώην αποσπασμένος δημοτικός υπάλληλος του δήμου Αθηναίων στον ΠΑΟΔΗΛ και νυν Αντιδήμαρχος κος Γρηγορέας.  


Κα Χανδρινού να σας πούμε εμείς τι να κόψετε; Τα τζάμπα γραφεία που παραχώρησε ο δήμος μας επί διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Ηλιούπολης),   ανεβάστε τα ευτελή τιμήματα με τα οποία παραχωρείτε σε ιδιωτικά αθλητικά σωματεία δομές του δήμου, μην παραχωρείτε δωρεάν χώρους όπως την ειδική αίθουσα εκδηλώσεων του "Μουσείου Εθνικής Αντίστασης" ή το δημοτικό θέατρο  σε διάφορες ΜΚΟ που ασχολούνται με την "αλληλεγγύη" ( λεφτά έχουν άλλωστε εάν δεν το γνωρίζετε χρηματοδοτούνται από το ΚΡΑΤΟΣ) , μην κάνετε καρναβάλια άλλωστε και τους προηγούμενους δεν τους "έσωσαν", και επειδή είσαστε και "αριστεροί" και κατά των ιδιωτικοποιήσεων κάντε με τις "συλλογικότητες" σας εράνους υπέρ των εργαζομένων αφού φαίνεται όσα κατάφεραν επί τέσσερα χρόνια οι προηγούμενοι της διοίκησης Χατζηδάκη να διατηρήσουν δηλαδή τους συμβασιούχους covid-19 πληρώνοντας κανονικά ,  εσείς δεν το πετυχαίνετε. Εκεί σας έστειλαν για να τους  διατηρήσετε στις εργασίες τους όσους εσείς  και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι θεωρούν "απαραίτητους" για την "λειτουργία" του δήμου μας. Πείτε και στην κα Αρδαβάνη να αξιοποιήσει την τεράστια ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που "κατοχύρωσαν" οι "αγώνες" των κομμουνιστών και όχι των καιροσκόπων που αναδείχθηκαν δίπλα στον αείμνηστο Δημήτρη Κιντή και κατέληξαν χειροκροτητές του κ. Ψυρρόπουλου! 


Κα Αρδαβάνη... πηγαίνετε στην ΕΤΑΔ όπου εργάζεται η κα Μάλοβιτς να μας δώσουν ό,τι "δικαιούμαστε" από την περιουσία των Νασταίων . Να σταματήσουμε βρε αδελφέ να πληρώνουμε και τόσα ενοίκια για δομές όπως αυτή που φιλοξενεί τους "εθελοντές" του δήμου μας. Με τόση περιουσία που κατοχυρώθηκε και πληρώνουμε ακόμα ενοίκια ; Διεκδικήστε τον ΑΒ (super Market)  της κεντρικής πλατείας , τζάμπα τόσοι "αγώνες" από τον αείμνηστο Δημήτρη Κιντή; Να τα παίρνει η ΕΤΑΔ τα μισθώματα , κρίμα δεν είναι;  Και όχι τίποτα άλλο αλλά πληρώνει και υψηλούς μισθούς η ΕΤΑΔ τους υπαλλήλους της! Κάνουν "σωστή"  διαχείριση των ακινήτων που οι "αγώνες" των κομμουνιστών τους προσέφεραν αδικώντας έναν ιδιώτη! 

Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για την Προστασία της Δημόσιας Περιουσίας 

Πόνεσε η "ψυχή" μας παιδιά μην "στηρίζετε" τόσο τους εργαζόμενους.  Τους βλέπουμε να χάνουν τις δουλειές τους , και να κατανοούν με τον πιο σκληρό τρόπο πως όσα γράφουμε εδώ και 12 χρόνια δεν ήταν "φαντασίες" ή "κακίες" , αλλά μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αλλάξει όσο η χώρα ακολουθεί συγκεκριμένο δρόμο! 

Διεκδικείστε και από την Ευρωπαϊκή Ένωση που εάν δεν σας είχε βάλει η δική μας παράταξη τώρα δεν θα σας είχαμε να μιλάτε εκεί μέσα , θα έπαιρνε κάθε εργαζόμενος του δήμου μας  100 ευρώ τον μήνα , και δεν θα υπήρχε καμία μικρομεσαία ιδιωτική επιχείρηση στην πόλη. 

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να τους κρατήσετε ΟΛΟΥΣ τους συμβασιούχους εργαζόμενους  covid-19 αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι ,  είναι να ψηφίσετε ΚΚΕ  ή κάποιον ακραίο άλλο σχηματισμό στις προσεχείς Ευρωεκλογές ,  όλα τα άλλα που λέτε είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! 

Θα κρατηθούν όλες και όλοι με μισθούς πρώην ΕΣΣΔ, και το "καλάθι της νοικοκυράς" θα αδειάσει ΤΕΛΕΙΩΣ!  Θα αδειάσει όλων όμως δεν θα πληρώνει ο ιδιωτικός τομέας που παράγει κέρδη όσους θεωρούν πως μπορεί ένα χρεοκοπημένο κράτος να αγγίζει το 1.000.000 δημοσίους υπαλλήλους! 


Προϊστάμενος Οικονομικής Υπηρεσίας του δήμου Ηλιούπολης κος Κατσάρης 


Τι δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ; 



Τελικά άδειες καρέκλες στο δημοτικό συμβούλιο καλύτερες , από γεμάτες με όσους ΨΗΦΙΖΟΥΝ για να γίνουν αρεστοί στη ΣΟΒΙΕΤΙΑ έως ότου "ξαφνικά" αυτή καταρρεύσει! Αργεί "σύντροφοι" μην ανησυχείτε,  λεφτά ακόμα υπάρχουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: