ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πρώτη νίκη η Ηλιούπολη, 3-1 τον Φιλαθλητικό στην Λάρισα

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Πρώτη νίκη η Ηλιούπολη, 3-1 τον Φιλαθλητικό στην Λάρισα


Την πρώτη της νίκη στην φετινή σεζόν πανηγύρισε η Ηλιούπολη μέσα στην έδρα του Φιλαθλητικού που κατέκτησε το πρώτο του σετ στην σεζόν, αλλά παραμένει χωρίς βαθμό.

Κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το πρώτο σετ, εκεί όπου ο Φιλαθλητικός προηγήθηκε με 22-18 και 23-20, αλλά με συνεχόμενα λάθη επέτρεψε στην Ηλιούπολη να ισοφαρίσει και να το κατακτήσει με 24-26.

Στο β’ σετ το αμφίρροπο 13-16 μετατράπηκε σε 13-23 κι η Ηλιούπολη έκανε εύκολα το 0-2, αλλά εξίσου εύκολα έκανε το 1-2 ο Φιλαθλητικός (με την Γεροβασιλείου διαγώνια και την Τζούριτς που είχε ξεκινήσει αρχικά σ’ αυτή τη θέση να περνά ως ακραία).

Στο δ’ σετ η Ηλιούπολη πήρε μια διαφορά 4 πόντων (14-18) με τον Φιλαθλητικό να μειώνει σε 20-22, αλλά να μην καταφέρνει να κάνει την ανατροπή.

«Έχουμε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία, αλλά στη διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξαν ρόλο και οι τραυματισμοί που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες κι αυτές οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές σε ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που κυνηγούν τον ίδιο στόχο», είπε η κεντρική του Φιλαθλητικού Γιούλα Δίρβα, ενώ η (Λαρισαία) ακραία της Μαρίνα Αργυροπούλου τόνισε:
«Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι και ειδικά στο δύο πρώτα σετ. Από ένα σημείο και μετά ο αντίπαλος μας πίεσε με συνέπεια να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση και το ρυθμό μας. Είμαι ευχαριστημένη από την απόδοση της ομάδας, συνεχίζουμε δυναμικά και σημασία έχει η διάρκεια στην απόδοσή μας».

Τα σετ: 24-26, 14-25, 25-14, 21-25
Φιλαθλητικός (Πράππας) Ντόνα, Τσοπούλου, Φακοπουλίδου, Τζούριτς, Δίρβα, Τοσιούδη, Αναγνωστοπούλου -λ / Χατζηελευθερίου, Γεροβασιλείου, Μπαζιάνα
Ηλιούπολη (Λυκογιάννη) Γκλιγκόροβιτς, Μαρκοπούλου, Γιοβάνη, Αργυροπούλου, Μαλουσάρη, Βούκοβιτς, Μάρκου -λ / Βέλλιου, Καπέλου.
Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: