ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όλοι μαζί από την αρχή!!! Θανάσης Αθανασίου. Υποψήφιος Πρόεδρος Δημ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Όλοι μαζί από την αρχή!!! Θανάσης Αθανασίου. Υποψήφιος Πρόεδρος Δημ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης

Φίλες και φίλοι,
Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια περνάει τις δυσκολότερες στιγμές της, έχοντας εντείνει μεταξύ άλλων την απαξίωση στην πολιτική και κυρίως στα πολιτικά πρόσωπα. Είμαι ένας πολιτικοποιημένος νέος και πιστεύω πως ο δρόμος της βελτίωσης της ζωής μας πέρνα από την πολιτική.
Έχοντας πρόσφατα ολοκληρώσει τις σπουδές μου στην Πολυτεχνική Σχολή Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής και μέσα από την ΔΑΠ, την ΟΝΝΕΔ, αλλά και την Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ηλιούπολης έζησα σημαντικές στιγμές και πολλές φάσεις της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.Θέτω υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης θεωρώντας πως η ανάγκη για ανανέωση είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ.Η παλιότερη γενιά έχει προσφέρει πολλά και μάλιστα σε δύσκολες περιόδους. Με οδηγό τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία των παλαιότερων, σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα και την όρεξη για δουλειά της νέας γενιάς, σας ζητώ να με στηρίξετε και δεσμεύομαι πως δε θα απογοητεύσω κανέναν.

Έχω διαβουλευθεί με πολλούς νεοδημοκράτες της πόλης μας και το πρόβλημα εδράζεται σε νοοτροπίες άλλων εποχών τις οποίες δεν καταφέραμε να αποβάλλουμε.
Θεωρώ όμως πως οι εποχές έχουν αλλάξει και απαιτούν, νέες ιδέες και φρέσκα μυαλά. Κάτι που αποδεικνύει και η εκλογή του νέου Προέδρου μας, του Κυριάκου Μητσοτάκη, επιβεβαιώνει πως η νέα γενιά έχει λόγο και ρόλο στην επόμενη μέρα.


Για να μπορέσουμε να πείσουμε και να εμπνεύσουμε ξανά το Νεοδημοκράτη της Ηλιούπολης προσκαλώ σε διαδικασία ενωτική και όχι διασπαστική.
Όλοι μαζί από την αρχή!

Αθανάσιος Αθανασίου,

Υποψήφιος Πρόεδρος Δημ. Τ.Ο. Ηλιουπόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: