ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θρήνος στην Πόλη μας – Έχασε τη ζωή της σε τροχαίο 22χρονη

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Θρήνος στην Πόλη μας – Έχασε τη ζωή της σε τροχαίο 22χρονη



Mία 22χρονη συμπολίτισσα μας  σκοτώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε τροχαίο που έγινε στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, στο ύψος του LIDL (στο σταθμό του μετρό του Αγίου Δημητρίου).

Πρόκειται για τη Βίκυ Δούρη η οποία ήταν συνοδηγός σε Ι.Χ που κατευθυνόταν προς τη Δάφνη. Ακριβώς απέναντι από το EVEREST, στη στροφή, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε μια κολόνα.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Τροχαίας το δυστύχημα έγινε λόγω υπερβολικής ταχύτητας του αυτοκινήτου. Η Βίκυ Δουρή εργαζόταν στην καφετέρια ΜIRANDA, στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης.

Ο εφημέριος της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ Δημητρίου αποχαιρέτησε τη Βίκυ αναρτώντας στη σελίδα του στο facebook τα παρακάτω λόγια:

“για σένα καίνε τα κεριά
για σένα κάθε δάκρυ
για σένα που σαι μακρυά
για σένα ρε Βικάκι

Το πένθος σκέπασε την Αγία Μαρίνα από το Σάββατο το πρωί και έως τώρα και για πολύ ακόμα θα μολυβιάζει τον ουρανό μας.
Τρίτη στο ξόδι της μικρής μας Βασιλικής πόνος βουβός, δάκρυ πολύ και λόγια από τον παπά να σταματήσει της νύχτας το κακό.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα Σου λουλούδι μικρό και ας στέλνεις άρωμα παρηγοριάς στην μάνα, τον πατέρα, τον αδελφό, τους φίλους, στην γειτονιά και την Μιράντα, στον Νικήτα..
Κι εμείς γονατιστοί στον τόπο που έφυγες δώσαμε υπόσχεση πως θα σε συναντάμε στην προσκομιδή”


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Τα βαθύτερά μας συλλυπητήρια στους γονείς και τους συγγενείς του άτυχου κοριτσιού, 

Δεν υπάρχουν σχόλια: