ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέο κόμμα εμπνευσμένο από τον Χριστόδουλο στον πατριωτικό χώρο

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Νέο κόμμα εμπνευσμένο από τον Χριστόδουλο στον πατριωτικό χώρο


Ξεκίνησε ανήμερα του Πάσχα την πορεία του μέσω διαδικτύου
Την ημέρα του Πάσχα ξεκίνησε την πορεία του μέσω διαδικτύου το νέο «Πατριωτικό Κίνημα Νεολαίας ‘’ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ’’», ένα κόμμα εμπνευσμένο από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Πατριωτικό Κίνημα Νεολαίας ‘’ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ’’ ξεκίνησε την νέα πορεία μέσω διαδικτύου το Πάσχα της τελευταίας μας ελπίδας… Ο Χριστόδουλος προσφέρει και σήμερα το “πνευματικό, εθνικό και πολιτιστικό κολλύριο” για την ξηροφθαλμία και την πνευματική τύφλωση, την οποία συνειδητά κάποιοι προκάλεσαν στους νοητούς οφθαλμούς μας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το κίνημα συγκροτείται από «νέες και νέους απ’ όλον τον Ελληνισμό» και πιστεύει ότι «μπορούμε να ανακαλύψουμε την δύναμη της πίστης, της θέλησης και της δράσης για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το θαύμα της Ανάστασης του Έθνους, παίρνοντας πίσω την ζωή που μας έκλεψαν και κερδίζοντας την εθνική, οικονομική και ατομική μας αξιοπρέπεια και προκοπή».

«Καλούμε, λοιπόν, όλα τα Ελληνόπουλα σε μια αντίσταση στην παρακμή που απειλεί να μας εξαφανίσει σε μια εθνική πανστρατιά για την Ανάσταση των ιδεών και την Αναγέννηση των οραμάτων που προσφέρει ο Χριστόδουλος στις καρδιές μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως εντός της «λίστας φίλων» συναντάται και ο Νίκος Νικολόπουλος, βουλευτής Αχαΐας (Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: