ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ο Δημήτρης Μωραίτης μας ενημέρωσε πως δεν ασχολείται πλέον με τα κοινά και ΟΛΟΙ κλαίμε με ΜΑΥΡΟ δάκρυ!

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Ο Δημήτρης Μωραίτης μας ενημέρωσε πως δεν ασχολείται πλέον με τα κοινά και ΟΛΟΙ κλαίμε με ΜΑΥΡΟ δάκρυ!


 Σε ένα καινούργιο κατάπτυστο και συκοφαντικό κείμενο στο ιστολόγιό του ο κ. Μωραίτης εξακολουθεί τα αήθη ψεύδη του εναντίον μου. Το κοινοποίησε η Κική Παρασκευά αλλά αυτή την φορά δεν απευθύνονταν σε έναν άγρια δολοφονημένο και έτσι εμείς τους απαντάμε. 

Μας ενημερώνει ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης  μέσω των δύο εναπομείναντων οπαδών του δηλαδή της Κικής και του Κώστα πως δεν θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος για τις εκλογές του 2023! Λες και ήταν ΠΟΤΕ υποψήφιος δηλαδή ,και αποφάσισε να αποσυρθεί αηδιασμένος με τα "ζώα" που δεν τον ψηφίζουν υπηρετώντας τον ρατσισμό του. 

Βγάζει και μια ενδεκάδα συνδημοτών μας που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο της δημοσιογραφικής μας έρευνας για να αποδείξει τάχα πως εμείς τα βάζουμε με "ευυπόληπτους" συμπολίτες όπως είναι και ο "ξενιτεμένος" Δημήτρης Μωραίτης. 

Τα ονόματα και μόνο των συνδημοτών μας κάνουν τους αναγνώστες μας να αναρωτηθούν πως κατηγορία θα ήταν να είχαμε καλές σχέσεις με δαύτους. 

Συριζαίοι, "ψεκασμένοι", μυθομανείς και υβριστές του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και οι 11 από όσους αραδιάζει το πόνημα του κ. Μωραίτη ή της Κικής ή όποιου γράφει ασυναρτησίες κρίνοντας την δική μας πένα. 

Μα γιατί μας διαβάζουν αφού δεν καταλαβαίνουν όσα γράφουμε; Είναι μια απορία που εμείς δεν έχουμε . Μας διαβάζουν για να μαθαίνουν και αυτοί όπως και οι αναγνώστες μας όσα οι περισσότεροι τους κρύβουν. 

Μέσα στη λίστα των 11 υπάρχει και πρόσωπο συμπαθή σε εμένα συνδημότη μας ,αλλά τι να εξηγήσεις στους οπαδούς του κ. Μωραίτη που πρόσφατα τα έβαλαν και με τον Ζακ αναρτώντας σε ομάδα του facebook της πόλης μας μια καθαρά "χρυσαυγίτικη" και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ανάρτηση που όπως και όλες τους παραποιούσαν την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Δεν τον  κατηγορεί κάποιος Κούλα συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ με ναρκωτικά και με όπλο που είχε λήξει εδώ και χρόνια η άδεια νόμιμης οπλοκατοχής του . Ο Ζακ ούτε όπλο είχε, ούτε ναρκωτικά έφερε πάνω του όταν δολοφονήθηκε σε κοινή θέα 


Σε αυτή η Κική το παράκανε αφού ο Ζακ είναι δολοφονημένος από κάποια "σκουπίδια" σαν την ίδια και φυσικά η Ελληνική Δικαιοσύνη με 1-2 τηλέφωνα ( γιατί εγώ δεν έχω αυταπάτες) θα αναγκαστεί να κάνει την δουλειά της. 

Η δημοσιογραφία και σε αυτή την περίπτωση έδειξε όσα όφειλε να δείξει για να μην ΜΕΙΝΕΙ κανένας ΦΑΣΙΣΤΑΣ εκτός φυλακής. 

Η εν ψυχρώ δολοφονία έγινε "κτήμα" κάθε δημοκρατικού πολίτη που αναμένει τα ΙΣΟΒΙΑ για τους δολοφόνους του ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ. 

Το να μας βρίζουν φασίστες για εμάς είναι τίτλος τιμής και πως ασκούμε με αξιοπρέπεια το λειτούργημά μας. Τις "δημοσιογραφικές" τους συμβουλές και τα όρια των λέξεων προφανώς και δεν θα τα λάβω σοβαρά υπόψιν ούτε οι υπόλοιποι συντελεστές αυτού του εγχειρήματος. 

Ο Ζακ  ΖΕΙ ,οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ υποχωρούν και μπαίνουν στις "τρύπες" τους ή αναζητούν άλλα μέρη για να διαδίδουν τα fake news και τις ασυναρτησίες τους. 

ΥΓ: Από την λίστα "Μωραίτη" μόλις ένας θα είναι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ως επικεφαλής μιας παράταξης που μέσα σε 6 χρόνια το μόνο που έχει επιτύχει είναι να μην υπάρξει ενιαία κεντροδεξιά υποψηφιότητα για την πόλη μας στις  δημοτικές εκλογές. Οι δημότες θα του επιφυλάξουν την ίδια τύχη με αυτή των εκλογών του 2019 και δεν θα του επιτρέψουν με την ψήφο τους να αναλάβει θέση ευθύνης. Για τον κ. Μωραίτη και τις "δημοσκοπήσεις" του που τον χρίζουν φαβορί δεν έχουμε να πούμε κάτι θεωρεί πως απευθύνεται σε ιθαγενείς και εδώ και 10 χρόνια μας επαναλαμβάνει εκτιμήσεις που δεν έχουν καμία λογική βάση. Εμείς θα χαιρόμασταν να κατέβει και να μην εκλεγεί για να μην μας πρήζει , αφού όσους εξύβριζε μετέχουν της διοίκησης Χατζηδάκη! Και αυτοί βέβαια είναι οι κύριοι Σεφτελής, Στασινόπουλος, Αντζινάς, Κόκλας, κ.ο.κ. Τέλος ουδείς που σέβεται την Αστική Δημοκρατία δεν δικαιείται να ομιλεί εξ΄ονόματος του Ηλιουπολίτικου λαού που με βάση τις προσωπικές του εκτιμήσεις κάθε τέσσερα χρόνια επιλέγει όσους θέλει να τον εκπροσωπήσουν. 

Όπως επιλέγει και  από ποιους θα ενημερώνεται έτσι επιλέγει και από ποιους θα διοικείται κ. Μωραίτη. Οι εποχές που οραματίζεστε και οι δικτάτορες που υμνείται είναι "σκελετοί στις ντουλάπες" όσων αναμένουν "Μεσσίες" και είναι χαμηλού νοητικού επιπέδου για να αντιληφθούν πως η Δημοκρατία είναι προτιμότερη από τον εκάστοτε φασίστα - "σωτήρα" που φαντάζεται πως θα σώσει την πόλη ή την χώρα. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: