ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ποιος είναι ο διαδικτυακός Κώστας Δήμου που μας αποκαλεί ψυχικά αρρώστους; (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Ποιος είναι ο διαδικτυακός Κώστας Δήμου που μας αποκαλεί ψυχικά αρρώστους; (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

 


Στην απέλπιδα προσπάθειά του να δείξει πως έχει τον λαό με το μέρος του ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας κ. Μωραίτης έχει δύο διαδικτυακούς φίλους οι οποίοι διακινούν τις ύβρεις και τις συκοφαντίες εναντίον του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη αφού ο ίδιος θέλει να έχει ή έτσι νομίζει τα χέρια του καθαρά από την "λάσπη" που εξαπολύει το ιστολόγιό του. 

Ο εικονιζόμενος (δείτε το προφίλ στο facebooκ εδώ) διαφημίζει στο προφίλ του τον δικτάτορα Παπαδόπουλο τον οποίο παρουσιάζει ως έντιμο και πατριώτη παρόμοιο μάλλον και με τον "Μεσσία" που υποστηρίζει για υποψήφιο δήμαρχο. 



Οι πολλοί βέβαια απεχθάνονται και τον πρώην δικτάτορα ( δεν είναι πλέον εν ζωή) αλλά και τον Δημήτρη Μωραίτη ο οποίος μέσω των ιστολογίων του έχει καθυβρίσει χυδαία και χωρίς κανένα στοιχείο δημάρχους, αντιδημάρχους αλλά και πολίτες που αντιστάθηκαν έστω διαδικτυακά στον έκδηλο φασισμό του.

Οι αρνητικές αναφορές κατά πολιτικών προσώπων, οι τάχα "γερμανοτσολιάδες" που μας έβαλαν στα μνημόνια, οι "ψεκασμένες" αναρτήσεις της Ραχήλ Μακρή που από τους ΑΝ.ΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε πέρασμα από το κόμμα του Λαφαζάνη και της κ. Κωνσταντοπούλου για να καταλήξει από πρώην βουλευτής υποψήφια δήμαρχος ( πρότυπο για τον κ. Μωραίτη) και πάλι ως πρόεδρος κόμματος επιχειρεί να μας σώσει από την Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Η απήχησή της πλέον μηδαμινή , οι πολίτες έχουν αντιληφθεί τα παραμύθια της και φυσικά στην δική μας περίπτωση η πόλη δεν άφησε χώρο για τις ρατσιστικές αντιλήψεις του Δημήτρη Μωραίτη.

Ο Κώστας Δήμου λοιπόν που εργάζεται διαδικτυακά για λογαριασμό του κ. Μωραίτη έχει αναλάβει το χρέος να κοινοποιεί μαζί με την Κική Παρασκευά τις υβριστικές αναρτήσεις ενός ιστολογίου που ξεκόλλησε από το no data και πήγε στα 11.000 σύμφωνα με την alexa.com στην Ελλάδα επειδή ασχολείται μονίμως με τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη αναρτώντας συκοφαντικά κείμενα.

Και βέβαια ζώα σαν και αυτούς δεν αντιλαμβάνονται τίποτα άλλο παρά μόνο τον ΔΗΜΟΣΙΟ διασυρμό τους. Που δεν θα γίνει από εδώ μέσα αλλά και από μεγαλύτερα ΜΜΕ  έτσι ώστε να αναγκαστούν να καταφύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να τιμωρηθούν για τους τόνους λάσπης που έριξαν σε δεκάδες πολίτες αυτής της πόλης.

Είναι τόσο ηλίθιοι που αναρτούν στο ιστολόγιο από τις δικές τους διευθύνσεις , έχουν δώσει τα δικά τους κινητά και διαφημίζουν κιόλας εμπορικές δραστηριότητες για τις οποίες δεν έχουν καμία σχετική άδεια λειτουργίας.

Επειδή προφανώς και εμείς δεν σκεφτόμαστε να αφήνουμε την Σούλα την Κούλα , και το κακό συναπάντημα να νομίζουν πως λασπολογώντας θα υπεκφεύγουν τους καλούμε να ζητήσουν ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνώμη για όσα κατά καιρούς έχουν γράψει για αιρετούς στους οποίους έχουμε δώσει πλήρη στοιχεία από την Google για να κινηθούν νομικά εναντίον τους.

Και θα το κάνουν γιατί αυτοί που τους βάζουν προφανώς και δεν θέλουν μια υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2023 και για αυτό οι παρακμιακοί αυτοί τύποι δεν δρουν χωρίς την παρότρυνση όσων έχουν συμφέρον από την λάσπη τους.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε μερικά από τα "κατορθώματα" του κ. Δήμου που έχουν καταγραφεί αφού πολλά που έμειναν στο σκοτάδι όπως και οι συνεχείς του διαδικτυακές ύβρεις κατά του αείμνηστου συναγωνιστή Δημήτρη Παρρά θα ακολουθήσουν για το επόμενο διάστημα γιατί δεν είναι δυνατόν οι πολλοί να μην γνωρίζουν την δράση ενός ΦΑΣΙΣΤΑ.

Τα ποσταρίσματα ακόμα ενός ΦΑΣΙΣΤΑ της πόλης μας που άνετα μπορούν να διωχθούν και αυτεπάγγελτα με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο.





















Δεν υπάρχουν σχόλια: