ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την τύχη της Χρυσής Αυγής θα έχουν οι συκοφάντες μας και πάντα με "προστατευόμενους" μάρτυρες αφού οι συμμορίες ξηλώνονται μόνο εκ των έσω!

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Την τύχη της Χρυσής Αυγής θα έχουν οι συκοφάντες μας και πάντα με "προστατευόμενους" μάρτυρες αφού οι συμμορίες ξηλώνονται μόνο εκ των έσω!


Με σειρά συκοφαντικών αναρτήσεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο ιστολόγιο η "Θέση της Ηλιούπολης" ο κ. Δημήτρης Μωραίτης και οι ακροδεξιοί συμπαραστάτες τους θεωρούν πως θα γλιτώσουν την δημοσιογραφική μας έρευνα. Αυτή που τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν δύο ακόμα συκοφαντικά ιστολόγια που είχαν και έβριζαν εξυπηρετώντας τους σκοπούς του κ. Μωραίτη. Του κατά φαντασία υποψήφιου δημάρχου της πόλης μας. Ενός ανθρώπου που έκανε επάγγελμα την ιδιαιτερότητά του.

Ομάδες στο facebook όπως οι "Αγαπώ την Ηλιούπολη" "Αστυνομικά της Ηλιούπολης" και "Ilioupolisonlineclub" καθώς και όσες αναρτούν εδώ και μήνες ψευδείς και συκοφαντικές αναρτήσεις κατά του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη είναι  οι αρωγοί της προσπάθειας των φασιστών

Η δική μας διαδικτυακή παρουσία και η αποκαλυπτική δημοσιογραφία που φέραμε στην πόλη συσπείρωσε αρχικώς γύρω τους απατεώνες που το παίζουν αλληλέγγυοι, "φακελάκηδες" κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας , προέδρους για το καλό της δικής τους τσέπης και εις βάρος του κοινωνικού συνόλου ,αλλά και απλούς ιδεολογικούς μας αντιπάλους που βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν το άχτι τους εναντίον μας. 

Για εμάς ήταν μια από τις συνηθισμένες κραυγές αγωνίας, από αυτές που έχουμε συναντήσει πολλές φορές στην διάρκεια της επαγγελματικής μας σταδιοδρομίας. Συνηθισμένοι να υπερασπιζόμαστε ενώπιων της Αστικής Δημοκρατίας το λειτούργημά μας οι μόνοι που θα νιώθουν άβολα σε αίθουσα δικαστηρίου, θα είναι αυτοί που θα την αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά. 

Γιατί το να την έχεις αντιμετωπίσει έως τώρα για πλημμελήματα δεν λέει και κάτι. 

Την Δικαιοσύνη που αργεί βασανιστικά αλλά που εν τέλει  έρχεται ,και που θα  κληθούν να λογοδοτήσουν όχι φυσικά εγκαλούμενοι από εμάς ,αλλά από άλλους που δεν έχουν γερό στομάχι να διασύρονται δια μέσω του διαδικτύου και να γίνονται βορά "σαρκοφάγων ζώων" που αναζητούν δημόσιο λόγο θεωρώντας την κοινωνία μας "ζούγκλα". 

Εμείς που δεν έχουμε αυταπάτες για την αμεσότητα της Ελληνικής Δικαιοσύνης θα συνεχίσουμε δριμύτεροι να επιτελούμε το δημοσιογραφικό μας λειτούργημα ,έχοντας έστω και έτσι "ξεφορτωθεί" όσους εξισώνουν χρόνια σε αυτή την πόλη αλλά και σε αυτή την χώρα τους θύτες με τα θύματα. 

Γιατί εμείς δεν τιμούμε κανέναν που θέλει να  καταλύσει την Δημοκρατία μας , απεχθανόμαστε τον λαϊκισμό και την υποκρισία και φυσικά δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας "αθώους" ώστε να υποκύψουμε σε κανέναν συναισθηματικό εκβιασμό, βλέποντας γύρω μας το αποτέλεσμα του δικού μας αταλάντευτου αγώνα. 

Η "ψυχρότητά" μας αυτή είναι προφανώς και η αιτία για όσα θα  επακολουθήσουν. Χαιρόμαστε μόνο για το γεγονός πως σε αυτή την πόλη ένας "ψυχικά ασθενής",  θα καταφέρει συνεργαζόμενος με όσους θεωρούν την δημοσιογραφία λειτούργημα ,να "καθαρίσει" λίγο από την δυσωδία της πόλης. 

Καλή συνέχεια και φοράτε μάσκες όχι για να κρύβετε τα χαρακτηριστικά σας αλλά για να παραμείνετε ζωντανοί. Άλλωστε για το μόνο που έχουμε ενοχή είναι επειδή έχουμε αφήσει "άταφα" εδώ και καιρό κάποια "πτώματα" που διεκδικούν θέση σε μια κοινωνία που όσο "σάπια" και εάν είναι, δεν θα εμπιστεύονταν τις τύχες της σε "ψεκασμένους". 

ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΣΤΆΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ! 

Μια "επιμορφωτική" ανάρτηση της ομάδας Αγαπώ την Ηλιούπολη 

Η ίδια συκοφαντική ανάρτηση και στην ομάδα Αστυνομικά - Ηλιούπολης ( εκεί έχουν και παράδοση στους ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ )

Η "αριστερή" εκδοχή του  Κώστα Δήμου αφού το ilioupolisonlineClub είναι ομάδα με άλλο κοινό! 

   Διαβάστε ακόμα: 

Ο "Ερμής" φασίστας διόρθωσε το κείμενο του αφού προφανώς ουδέποτε ο υπουργός Μάκης Βορίδης υπήρξε αρθρογράφος περιοδικού στο οποίο συμμετείχε ο κος Μωραίτης


ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: