ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Κική Παρασκευά ή μάλλον ο Δημήτρης Μωραίτης που του αρέσει να υποδύεται την γυναίκα αντί να απαντήσει υβρίζει όπως πάντα καθήμενος στα τέσσερα

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Η Κική Παρασκευά ή μάλλον ο Δημήτρης Μωραίτης που του αρέσει να υποδύεται την γυναίκα αντί να απαντήσει υβρίζει όπως πάντα καθήμενος στα τέσσερα


Διάλογο με φασίστες εμείς δεν κάνουμε ας το γνωρίζει καλά ο θηλυπρεπής Δημήτρης Μωραίτης που μας θεωρεί προφανώς του σιναφιού του. 

Στο νέο του πόνημα που κοινοποίησε ως Κική Παρασκευά αφού η σύνδεση στο ίντερνετ έγινε από το κινητό του ανακάλυψε νέα στοιχεία παντελώς ψευδή όπως άλλωστε και κάθε άλλη φορά. 

Ρουμάνα σύντροφος δεν υπάρχει στη ζωή μου , επιδόματα δεν μας δίνει το Κράτος και προφανώς μας τιμάνε με την φιλία τους ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς. 

Αυτόν τον τιμάνε ο Δήμου , η Σούλα, και μερικές ακόμα "κυρίες" και "κύριοι" στους οποίους και απευθυνθήκαμε και όχι στην φασιστοπαρέα του. Αντί να απαντήσει για τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας του ,που μιλούσαν για την ανερχόμενη τότε δύναμη της Χρυσής Αυγής και πόσο οι οπαδοί της ταυτίζονταν με το πρόγραμμα του κατά φαντασία υποψηφίου δημάρχου ( θα επαναλάβουμε το ρεπορτάζ για όσους δεν είχαν διαβάσει την σχετική μας ανάρτηση) μιλάει για εμάς λέγοντας και πάλι όσα οι πολλοί αποδοκιμάζουν. 

Αυτά έγραφε ο κ. Μωραίτης στο φύλλο της εφημερίδας του τον Σεπτέμβριο του 2013. Δείτε εδώ το σχετικό εξώφυλλο. 



Τα επιδοκιμάζουν μόνο φασίστες κόκκινοι ή μαύροι σαν και αυτόν που θεωρεί μάλλον τον Εθνικισμό υπόθεση για πουλημένα και άχρηστα τομάρια σαν τον ίδιο και τον μπερδεύει με ξεφτιλισμένους Απριλιανούς καραβανάδες για φτύσιμο,  και "μαμά" Ρωσία. 

Το "σκουπίδι" αυτό που όπως μας πληροφόρησαν οι αρχές ασφαλείας στις οποίες καταφύγαμε για να τον μαζέψουν κυκλοφορεί στα μέρη μας και για τον λόγο αυτό μας κάνει την "τιμή" και ασχολείται και πάλι μαζί μας. 

Και για να τελειώνουμε για σήμερα μη τυχόν θεωρεί πως δεν απαντήσαμε στις νέες αθλιότητες του πως  όσοι πούστηδες , όσες πουτάνες και όσοι ΝΑΖΙ και εάν μαζευτούν εναντίον μας εμείς ως "γερμανοτσολιάδες" όπως μας αποκαλεί θα επιβιώνουμε αφού μας "ταίζουν" οι Ιδέες μας που είναι διαχρονικές και πολύ επίκαιρες την δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε. 

Ας ασχοληθεί με τα "ζώα" της λοιπόν η θηλυπρεπής αυτή φυσιογνωμία και ας αναλογιστούν όσες ομάδες φιλοξενούν την "λάσπη" του ,τι θα τραβήξουν από εμάς που φυσικά ξέρουμε τα πάντα για τους δημότες αυτής της πόλης. 

Άλλωστε ως "συνεργάτες" με το "καθεστώς" κάποιοι εξίσου "ψεκασμένοι" με τον Μωραίτη που αποκαλούν χούντα ή φασιστική διακυβέρνηση την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή μας ξέρουμε καλά πως να προστατευθούμε από όσους βέβαια είναι επικίνδυνοι πραγματικά και όχι από τον κ. Μωραίτη που η πιο "επαναστατική" του ενέργεια είναι τουρισμός στην Μύκονο. 

Αυτά προς το παρόν Κούλα- Μωραίτη και φυσικά ας γράφεις και ας λες ό,τι θες, εμείς προφανώς και δεν θα σταματήσουμε να πολεμάμε τον φασισμό σου. 

ΥΓ: Για τους διαχειριστές των ομάδων που φιλοξενούν τις ασυναρτησίες της Κούλας άλλη μέρα γιατί η πανδημία θερίζει και πρέπει να ταρακουνηθούν και οι "ψεκασμένοι" μπας και σωθούμε από την εγκληματική ανευθυνότητα που επιδεικνύουν. 

Το τηλέφωνο σύνδεσης της ανάρτησης που ανέβηκε το ποστ της Κικής Παρασκευάς στις ομάδες Αστυνομικά - Ηλιούπολης & Ilioupolisonline Club είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που ανέβαζαν αναρτήσεις στο ιστολόγιο "Ηλιουπολίτικο Βήμα" και ανήκει όπως καταλάβατε στο "Μεσσία" της πόλης μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: