ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζουν οι "ψεκασμένοι" του Μωραίτη να φαντάζονται ρουμάνες και fake προφίλ στο facebook - Συνεχίζει η Κική Παρασκευά απαντάμε εάν και δεν το οφείλουμε εμείς

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Συνεχίζουν οι "ψεκασμένοι" του Μωραίτη να φαντάζονται ρουμάνες και fake προφίλ στο facebook - Συνεχίζει η Κική Παρασκευά απαντάμε εάν και δεν το οφείλουμε εμείς

 


Η κ. Κική Παρασκευά αντί να απαντήσει σε όσα την κατηγορούμε μιλάει για τάχα fake προφίλ που τάχα την κατασκοπεύουν! Ταινίες επιστημονικής φαντασίας βλέπει η "ψεκασμένη" που θεωρεί την πανδημία γρίπη! 

Τι να κατασκοπεύσουν άραγε από την Κική Παρασκευά; Εξακολουθεί και αναφέρει τα περί ψυχικής νόσου του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη επειδή είναι και ο κύριος υπεύθυνος που δύο ιστολόγια που υμνούσαν τον ρατσισμό και κατασυκοφάντησαν δεκάδες συνδημότες μας έχουν ήδη πέσει από το διαδίκτυο. 

Συνεχίζουν με το τελευταίο τους αυτό της "Λάσπης της Ηλιούπολης" θεωρώντας προφανώς πως με ασυναρτησίες θα γλιτώσουν την ΦΥΛΑΚΗ για την παράνομη δραστηριότητά τους. 

Ως ιστολόγιο προφανώς και δεν θα αφήσουμε αναπάντητη και αυτή την πρόκληση αφού δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι από μια "γιατρό εξ ΄αποστάσεως" άνευ πτυχίου   που απλώς θεωρεί πως μπορεί να έχει θέσει στην τοπική μας κοινωνία βρίζοντας και στοχοποιώντας αθώους. 

Η φασιστική συμμορία πολύ σύντομα θα οδηγηθεί στον φυσικό της χώρο αφού φυσικά μπορεί οι δημοσιογράφοι να μην κάνουν μηνύσεις αλλά κάνουν οι απλοί πολίτες. 

Ο Φασισμός τους προφανώς και δεν θα περάσει , όσοι συγχρωτίστηκαν μαζί τους προφανώς και για εμάς δεν είναι αθώοι. 

Καλούμε την ψεύτρα Κούλα να μας δείξει τα βρισίματα των fake προφίλ που θα κληθεί βέβαια να τα προσκομίσει στις αρμόδιες αρχές. 

Βρισίματα που προφανώς δεν υπάρχουν όπως τα δικά τους που έχουμε ανεβάσει κατά καιρούς σε αυτό εδώ το ελεύθερο και δημοκρατικό ιστολόγιο. Που αποκλείει κάθε μη δημοκράτη και δεν κλείνει το μάτι στον φασισμό από όπου και εάν αυτός προέρχεται. 

Η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και η υποψήφιά τους  Σούλα Μανώλη κρύβετε πίσω από το ιστολόγιο του Μωραίτη και για αυτό ΣΙΩΠΟΥΝ. 

Η παράταξη που ανέχεται στις τάξεις της τους φιλοχουντικούς , η παράταξη της οποίας ο επικεφαλής είχε κουμπαριά με τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα θεωρεί πως οι εποχές δεν άλλαξαν. Ατυχώς για αυτούς ο τύπος δεν διώκεται και ούτε μπορεί να απαξιωθεί από φαντασμένες ρατσίστριες. 

Εδώ και έξι μήνες η παράταξη και ο επικεφαλής της καλύπτουν τα ρατσιστικά παραληρήματα της κ. Μανώλη, τα εμετικά ποστ του κ. Πετράκη και τους αφήνουν να συγχρωτίζονται με έναν πρότινος υβριστή του. Τον κ. Μωραίτη και τους δύο οπαδούς του στην πόλη . Την Κούλα και τον Κώστα.

Για ποιο λόγο το κάνουν αυτό; Μα επειδή νομίζουν πως μετά τον Σταύρο Μαρίνη αυτό το ιστολόγιο θα ΚΛΕΙΣΕΙ. 

Κάνουν λάθος αυτοί και όσοι ακόμη άλλοι πιστεύουν αυτό ,πάντα θα υπάρχει αφού συντηρείται από όλους όσους το διαβάζουν. Με μηδενικά έξοδα ουδείς κλείνει κάτι τόσο πετυχημένο. 

Κούλα εμείς δεν είμαστε "ΘΕΣΗ" της Ηλιούπολης να ζητιανεύουμε λεφτά από δημάρχους όπως έκανες εσύ   το 2010 ΔΗΜΟΣΙΑ στο facebook 



Και φυσικά δεν είχατε καμία προϋπόθεση για να λάβετε κρατικό χρήμα , ούτε ασυμβίβαστη είσαι "γεροντοκόρη" όπως έγραφες και σε διόρθωσε η κ.  Τσακογιάννη ούτε ΗΘΙΚΗ για να κουνάς το δάχτυλο σε εμάς. Ούτε ανέντακτοι ήσασταν όπως οι ίδιοι οι πρώην συνεργάτες σας έχουν δηλώσει για να αποφύγουν και την δική τους ταλαιπωρία εάν και όσο λειτουργούσαν μαζί σας τέτοια στοιχεία ρατσισμού δεν έδειξαν. Τα φύλλα της εφημερίδας με την δική σου επιμέλεια μαρτυρούν την στροφή προς το κλείσιμο και την απαξίωση που ήρθε  μήνες αφότου ανέλαβες να διευθύνεις μια εφημερίδα χωρίς καμία εμπειρία και καμία γνώση πάνω σε αυτό το αντικείμενο. 

Συνέχισε Κούλα τις ασυναρτησίες σου και να ετοιμάζεσαι το 2021 να το ατενίζεις από κάποιο κελί . 

Εν αναμονή αποκαλύψεων για όσα -εμείς δεν είμαστε Σταύρος για να κρύψουμε αφού καμία ΑΝΟΧΗ δεν δείχνουμε σε ανήθικους και φασίστες όπως εσύ- θα επακολουθήσουν. Όσο εμείς λοιπόν ως υπηρεσία έχουμε μηνύματα της μυθομανούς φίλης σου στο κινητό  τηλέφωνο του δημοσιογράφου που σε αναφέρουν καλό θα ήταν να είσαι έτοιμη για μεγάλες αποκαλύψεις. 

Και για την αντιγραφή αφού προφανώς και η Κούλα θέλει "παιχνίδια" με κρατικούς λειτουργούς 

ΥΓ: Τέλος οι συμπολίτες μας που τάχα βάλλονται από εμάς κακώς έβαλαν τους "Κασιδιάρηδες" και τις "Κασιδιάρηδες" από άλλες πόλεις να μας τρομοκρατήσουν; Δεν έχουν δική τους φωνή; Δεν έχουν σοβαρά τοπικά ΜΜΕ να τους υπερασπίσουν ; Στη "Λάσπη της Ηλιούπολης " απευθύνθηκαν τόσο ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι; 


Και μάθε ελληνικά Κυριακή το ψευδώς με όμικρον βγάζει μάτι και δείχνει για ακόμη μια φορά τα "πτυχία" που έχετε!  Τέλος πες στην διαδικτυακή σου φίλη πως εδώ γράφουν μόνο επαγγελματίες δημοσιογράφοι που έχουν θρηνήσει φίλους τους αθώα θύματα από ΦΑΣΙΣΤΕΣ σαν και εσάς αλλά διαφορετικού χρώματος. Όχι πως θα καταλάβει η Σούλα Μανώλη αλλά για να μην λέει πως οι ασυναρτησίες της μένουν αναπάντητες και βλέπει πάλι "λιοντάρια" να κατασπαράζουν τον δημοσιογράφο που την "έφτυσε" και την κατήγγειλε δημόσια για τον ρατσισμό της. Και πες της να σταματήσει να στέλνει μηνύματα που εμπλέκουν πολλούς θα τα δείτε και μετά θα το παίζετε αθώα θύματα! 

Και ο άλλος ΦΑΣΙΣΤΑΣ αναπαράγει το ποστάρισμα της Κούλας για να το δουν οι δημότες μας και να γελάσουν εν μέσω πανδημίας:! Αναλυτικό ρεπορτάζ και για αυτόν είχαμε από χθες. Θαυμάστε το επίπεδό τους και φανταστείτε τι θα επακολουθήσει. 



ΝΤΠ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: