ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζει τον διαδικτυακό της κατήφορο η πρώην; υποψήφια της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Μανώλη

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Συνεχίζει τον διαδικτυακό της κατήφορο η πρώην; υποψήφια της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Μανώλη


 Έχοντας συμμαχήσει με τους ετέρους φασίστες της πόλης που αναρτούν υβριστικά -ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ποστ για τον νεκρό Ζακ Κωστόπουλο και που υμνούν δικτάτορες ( Γ. Παπαδόπουλο. Καντάφι, Μεταξά κ.ο.κ) η κ. Μανώλη συνεχίζει αφού ενημέρωσε τους 50 που την ψήφισαν πως δεν "ανήκει" στην δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" πλέον ( θα της έβαλαν "χέρι" για τα βρισίδια που ρίχνει διαδικτυακά) βγήκε πάλι να σχολιάσει τις φαντασίες της "Λάσπης της Ηλιούπολης" αναρτώντας μάλιστα και φωτογραφία του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη  από καλοκαιρινές διακοπές του (φωτογραφία από  το facebook προ δεκαετίας) από το νησί καταγωγής του. 

Όλες και όλοι σε αυτή την πόλη γνωρίζουν πολύ καλά πως ο Σταύρος Μαρίνης  απλώς επιτελεί με συνέπεια το λειτούργημά του και ουδέποτε ασχολήθηκε  με ρατσιστές και φασίστες παρά μόνο για να καταδικάσει τις απαράδεκτες ΔΗΜΟΣΙΕΣ συμπεριφορές τους. 

Συμπεριφορές που βέβαια δεν καταδικάστηκαν ΠΟΤΕ από τον επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσο Ευσταθίου για τις περιπτώσεις της κ. Μανώλη και του κ. Πετράκη και φυσικά μην περιμένετε να καταδικαστεί ο Δήμου και η Παρασκευά από τον κ.Μωραίτη αφού τις ίδιες ρατσιστικές απόψεις έχουν, και τους ίδιους δικτάτορες υμνούν συχνά-πυκνά στα προφίλ τους στο facebook. 

Το να απαντήσουμε στην κ. Μανώλη για τις σαχλαμάρες που γράφει και κυρίως το εισαγωγικά για τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη  στην λέξη άνθρωπος είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις έναν φανατικό ισλαμιστή ή ένα κομμουνιστή πως πιστεύει σε ΑΝΟΗΣΙΕΣ. 

Οι δημότες βλέπουν και κρίνουν και προφανέστατα αυτοί που νιώθουν ΜΟΝΑΞΙΑ για τις φασιστικές τους αντιλήψεις δεν είμαστε ΕΜΕΙΣ εδώ. 

Μια χαρά επικοινωνούν οι δημότες μαζί μας και μας λένε να γίνουμε πιο σκληροί με τους κόκκινους και μαύρους φασίστες , μια χαρά μας ακούνε και όσοι ασκούν διοίκηση βελτιώνοντας μερικά από τα στραβά που επί δεκαετίες υπάρχουν  σε αυτή την πόλη. 

Εμείς πολιτικοί δεν είμαστε αλλά ως δημοσιογράφοι γνωρίζουμε όσα θα έπρεπε να γνωρίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψέγουν την διοίκηση για πράγματα για τα οποία δεν έχει ΕΥΘΥΝΗ. 

Μάλλον ξέρουν αλλά απλώς λαϊκίζουν :  πως οι δρόμοι των λαϊκών αγορών δεν καθορίζονται από τον δήμο αλλά από την Περιφέρεια Αττικής και φυσικά ο δήμαρχος δεν είναι διευθυντής στον  ΟΑΣΑ για να καθορίσει τα δρομολόγια των μπλε λεωφορείων. 

"Ψεκασμένη" και λίγη η αντιπολίτευση , άτολμοι και κρατιστές οι διοικούντες άρα θα υπάρχουμε για πολλά χρόνια ακόμα στην κορυφή της τοπικής  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ αφού όλο και πιο πολλοί που βλέπουν να καταστρέφονται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ εξαιτίας της Σοβιετίας, θα πυκνώσουν τις τάξεις των αναγνωστών μας. 

Η εμμονή της κ. Μανώλη που φαντάστηκε πως την φλέρταρε ο δημοσιογράφος Σταύρος Μαρίνης και έκανε ρατσιστική επίθεση σε αλλοδαπή κοπέλα  θεωρώντας πως ο δημοσιογράφος θα σιωπήσει στην κατάντια της, φαίνεται και στο παρακάτω σχόλιο της.



Και βέβαια διαδικτυακός συνομιλητής της ο Κώστας Δήμου  που διακινεί μαζί με την Κική Παρασκευά τις ανυπόστατες καταγγελίες σε μορφή άρθρου στο ιστολόγιο μόνο για "ΑΙΛΗΝΕΣ" του  κατά φαντασίαν υποψηφίου δημάρχου κ. Μωραίτη. 

ΥΓ: Γράψαμε ανορθόγραφα το Έλληνες γιατί είναι πιο κοντά σε όσους "πατριώτες" και "ψεκασμένους" ακολουθούν αυτούς τους κατά φαντασίαν δημοκράτες. 

ΝΤΠ

Η κ. Μανώλη φαντάζεται "ανικανότητες" αφού δεν κατανοεί πως δεν είναι όλοι οι άνδρες "σαβουρογάμηδες"

Δεν υπάρχουν σχόλια: