ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αυτή είναι η υποψήφια που διαδικτυακά μας "κράζει" πως είμαστε ανδρείκελα και φοράμε στρινγκ !

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Αυτή είναι η υποψήφια που διαδικτυακά μας "κράζει" πως είμαστε ανδρείκελα και φοράμε στρινγκ !


Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είναι ένα ιστολόγιο που υπηρετεί την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν εκβιάζεται προφανώς από κανέναν και ο ιδιοκτήτης του είναι γνωστός σε αυτή την πόλη. Επειδή προφανώς και ό,τι λέμε εμείς το αποδεικνύουμε με στοιχεία αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε τον διαδικτυακό διάλογο που μας οδήγησε στο να γίνουμε σκληροί με υποψήφια δημοτική σύμβουλο της πόλης μας.



Τα ψέματα λοιπόν τελείωσαν για ΟΛΟΥΣ και κυρίως για όσους εξακολουθούν και θεωρούν πως με εξυπνάδες μπορούν να θίξουν έστω και στο ελάχιστο την δική μας ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

"Απολαύστε" λοιπόν  τον διάλογο και βγάλτε όλοι τα δικά σας συμπεράσματα .













Και βέβαια κάπου εδώ είμαστε υποχρεωμένοι να αναρτήσουμε και την "πρόσκληση" που έστειλε χωρίς να το γνωρίζει ο επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  κ. Τάσος Ευσταθίου η κ. Μανώλη  για την έκπληξη που του ετοίμαζαν κάποια μέλη της παράταξης για τα γενέθλιά του. 




Όπως ήταν φυσικό δεν πήγαμε στην έκπληξη που ετοίμαζαν για τα γενέθλια  του κ. Τάσου Ευσταθίου αφού προφανώς και ο συγχρωτισμός με την κ. Μανώλη θα σήμαινε πως αποδεχόμαστε και τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ της. 

Τις προηγούμενες μέρες παραπονιόταν για αποκλεισμό της που έγινε προφανώς για να μην διαδίδει fake news. Αυτή λοιπόν είναι  η ΑΛΗΘΕΙΑ και όλοι σας μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Χθες σχολίαζε συνεχώς στην ομάδα ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ στην οποία είμαι  διαχειριστής ,πάρτε δείγμα του σχολιασμού της . Πουθενά δεν μιλάει για την ΟΥΣΙΑ της υπόθεσης.




Προφανώς και ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι ένα θέμα που αφορά την πολιτική και όποιος δεν τον καταδικάζει αναγκαστικά καταδικάζεται από την κοινωνία. 

ΥΓ: Όπως βλέπετε το μήνυμα έχει σταλεί στη σελίδα στο facebook ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ όπου εκτός από μένα πρόσβαση έχουν και άλλοι διαχειριστές ανάμεσά τους και η χυδαία υβριζόμενη από την κ. Μανώλη Ρουμάνα αφού προφανώς και εμείς επιλέγουμε ποιους θα έχουμε συνδιαχειριστές και όχι η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά".

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: