Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Μέσα στο 2025 η ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τον νέο οδοφωτισμό της πόλης μας

Θετικά είναι τα νέα για την εγκατάσταση νέων φωτιστικών τύπου led στους δρόμους της πόλης μας αφού η νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου έχει κάνει όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση ( μέσω δανεισμού) για ένα έργο που έχει καθυστερήσει πάρα πολύ στο δήμο μας. 

Έως το τέλος του τρέχοντος έτους θα έρθει στο δημοτικό συμβούλιο προς συζήτηση το θέμα με την πλήρη πρόταση της διοίκησης Ψυρρόπουλου και εν συνεχεία θα προκηρυχθεί ο διεθνής διαγωνισμός για να μάθουμε όλες και όλοι ποια θα είναι η εταιρία που θα πληροί τις προϋποθέσεις και θα αναλάβει την εκτέλεση του έργου. 

Τέσσερα χρόνια η προηγούμενη διοίκηση έφερνε την μία πρόταση μετά την άλλη και έργο δεν είδαμε σε λιγότερο από ένα χρόνο η νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου έχει προχωρήσει στην εξασφάλιση χρηματοδότησης και έως τα τέλη του 2025 το πιθανότερο είναι να έχουμε τον νέο οδοφωτισμό της πόλης μας. 

Επειδή και επί διοίκησης Χατζηδάκη εμείς στηρίξαμε όλες τις προτάσεις που είχε φέρει γιατί θέλαμε να ΓΙΝΕΙ το έργο αλλά δυστυχώς η ανικανότητα της προηγούμενης διοίκησης δεν το υλοποίησε και αυτή την φορά θα στηρίξουμε κάθε πρόταση με την ελπίδα πως οι συνεργάτες του κ. Ψυρρόπουλου θα αποδειχθούν πιο ικανοί. 

Άλλωστε για εμάς ο τέως δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης έχασε τις δημοτικές εκλογές του 2023 επειδή ατύχησε στην επιλογή συνεργατών σε πολλούς τομείς. 

Δυστυχώς βλέπουμε πως εμμένει στους ίδιους κάτι που θα αποβεί για τον ίδιο καταστρεπτικό στις κάλπες του 2028 αφού οδεύει προς νέα εκλογική ήττα. 

Αντίθετα ο κος Ψυρρόπουλος με κάνα 2-3 εξαιρέσεις έχει επιλέξει συνεργάτες που τρέχουν τα θέματα που αναλαμβάνουν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η γενική εικόνα για την διοίκηση του να είναι καλή στα μάτια της πλειοψηφίας των δημοτών μας. 

Παρά τις ιδεολογικές διαφορές που μας χωρίζουν με τον επικεφαλής της νέας διοίκησης του δήμου μας κ. Στάθη Ψυρρόπουλο στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται προς την σωστή κατεύθυνση αφού είναι και ο μόνος δήμαρχος έως σήμερα από το 2013 που υπάρχουμε διαδικτυακά που υλοποιεί προτάσεις της δικής μας ατζέντας. 

Είτε υπάρχουμε είτε όχι έως το 2028 στην σημερινή μας μορφή,  ως άτομα θα ψηφίσουμε την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη",  γιατί βαρεθήκαμε να αναμένουμε μια ΕΝΟΤΗΤΑ της κεντροδεξιάς που δεν πρόκειται να συμβεί τα επόμενα χρόνια και δεν υπάρχει καμία προοπτική εισόδου κεντροδεξιάς παράταξης στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2028! 

Άλλη χαμένη ΨΗΦΟ εμείς δεν δίνουμε μας "έπεισαν" και εμάς πως πρέπει να κοιτάμε πάνω από κόμματα και χρώματα το "συμφέρον" της πόλης! 

Καλούμε λοιπόν μια σειρά ικανών στελεχών που "χαραμίστηκαν" για δεκαετίες ακολουθώντας την ΟΥΤΟΠΙΑ της ΕΝΟΤΗΤΑΣ της κεντροδεξιάς  να συνδράμουν την νέα διοίκηση που εφαρμόζει πράγματα που καμία κεντροδεξιά διοίκηση δεν θα τολμούσε εάν ήταν σε θέση ευθύνης , κάτι που έχει αποδειχθεί και την περίοδο της μοναδικής κεντροδεξιάς διοίκησης του κ. Γιάννη Αναγνώστου. 

Σταθερά - Τολμηρά και Μπροστά λοιπόν με δήμαρχο τον κ.  Στάθη Ψυρρόπουλο κόντρα σε όλες και όλους που έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από αυτό της πόλης μας. 

Ήδη δεκάδες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αντίπαλων δημοτικών παρατάξεων της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" συνωστίζονται για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της για το 2028  και οι 88 θέσεις του  θα αποδειχθούν λίγες για να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση! 




Δυστυχώς ή ευτυχώς οι κάλπες του 2023 έφεραν στην πόλη μας έναν "Κωνσταντάτο",  που έχει ήδη δημιουργήσει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για την επανεκλογή τους στις κάλπες του 2028,  και ακόμα μακρύτερα! 

Όσο κάποιοι προσπαθούν να αναστήσουν "φαντάσματα" του παρελθόντος με εκδηλώσεις που δεν συγκεντρώνουν ούτε 100 άτομα , η νέα διοίκηση του δήμου μας προχωράει  κάνοντας ΡΗΞΕΙΣ με το παλιό , οδηγώντας την πόλη μας ΜΠΡΟΣΤΑ! 

Αφού λοιπόν η πόλη πάει Μπροστά με έναν κεντροαριστερό δήμαρχο ποιοι είμαστε εμείς που θα βάλουμε το προσωπικό μας συμφέρον πάνω από αυτό της πόλης; Σαφέστατα δεν θα το βάλουμε αφού η καλή δουλειά γίνεται με έναν κεντροαριστερό δήμαρχο εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να κοντράρουμε τον μοναδικό δήμαρχο που υλοποιεί τμήμα της δικής μας γνωστής εδώ και χρόνια ατζέντας, για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...