Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Ο Δήμος Ηλιούπολης φιλοξενεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 σεμινάριο διαιτητών, κριτών και παρατηρητών Υδατοσφαίρισης


Ο Δήμος Ηλιούπολης φιλοξενεί στο Δημοτικό θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 (09:00-17:00) σεμινάριο διαιτητών, κριτών και παρατηρητών Υδατοσφαίρισης, ενόψει της έναρξης των Πρωταθλημάτων Α1 Ανδρών και Γυναικών.

Το σεμινάριο διεξάγεται από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης, ώστε να αναλυθούν οι τελευταίες αλλαγές στους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υδατοσφαίρισης και η εφαρμογή τους νέου στα ελληνικά πρωταθλήματα.

Θα συζητηθούν προτάσεις φορέων της Υδατοσφαίρισης με στόχο τη βελτίωση και την αποτελεσματικότητα της διαιτησίας. Προσκεκλημένοι και Εκπρόσωποι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Θα απευθύνουν χαιρετισμό.

Ο Δήμος Ηλιούπολης στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το άθλημα της Υδατοσφαίρισης με στόχο όλο και περισσότερα παιδιά της πόλης να ασχοληθούν με τα αθλήματα του υγρού στίβου, που έχουν φέρει πολυάριθμα μετάλλια αθλητών που μας έχουν κάνει περήφανους, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται ο καταξιωμένος αθλητής της Υδατοσφαίρισης Μάνος Ζερδεβάς και η καταξιωμένη αθλήτρια της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη από την Ηλιούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...