Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Δεν έβγαλε καμία ουσιαστική είδηση η μάζωξη -γεύμα στο μαγαζί της οδού ΣΚΟΠΑ κεντροδεξιών στελεχών της πόλης μας με αφορμή την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά στην πόλη μας. Οι έριδες συνεχίζονται και θα συνεχίζονται , με αποτέλεσμα να έχουμε από το 1974 έως σήμερα συνεχείς εναλλαγές κεντροαριστερών δημάρχων με εξαίρεση τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ κεντροδεξιό δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιάννη Αναγνώστου. Το μυστικό της δικής του επιτυχίας ήταν η συσπείρωση γύρω του όλων των κεντροδεξιών της πόλης και όχι μόνο,  αφού το 50% που απαιτεί ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών δεν καλύπτεται από τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους ακόμα και σήμερα! Επομένως τελευταία δική μας "μάχη" για την πολυπόθητη ενότητα οι εσωκομματικές κάλπες της ΝΔ  που θα διεξαχθούν μέσα στο 2025 οι οποίες εν πολλοίς θα κρίνουν και το μέλλον των κεντροδεξιών παρατάξεων στις δημοτικές κάλπες του 2028. Με δεδομένο πως η συγκυρία δεν ευνοεί και επειδή εμείς αιθαιροβάμονες δεν είμαστε το πιο πιθανό είναι να έχουμε στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης μία από τα ίδια! Αυτό σημαίνει όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές και στο παρελθόν πως υπάρχει πλήρης αδυναμία των στελεχών της να ενώσουν δυνάμεις αφού οι έριδες του παρελθόντος έχουν τραυματίσει την ΕΝΟΤΗΤΑ θανάσιμα. Άλλωστε ο διχασμός δυστυχώς από τα κόμματα της κεντροαριστεράς πέρασε και στη ΝΔ με τους δύο πρώην αρχηγούς της να μην παρίστανται ως όφειλαν στην σημερινή επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος. Με τέτοιες συνθήκες και επειδή οι δημοτικές εκλογές του 2028 ακολουθούν αυτές των βουλευτικών του 2027 το μέλλον της κεντροδεξιάς στην πόλη μας προμηνύεται δυσοίωνο! 



  • Εμείς ΝΔ θα ψηφίσουμε και στις βουλευτικές κάλπες του 2027 όπως κάνουμε τα τελευταία 30 χρόνια 33 χρόνια που ψηφίζουμε. Δεν θεωρούμε πως στα δεξιά της ΝΔ υπάρχουν αξιόπιστες εναλλακτικές διακυβέρνησης και φυσικά δεν θα ψηφίζαμε ποτέ κάποιο αριστερό ή κεντροαριστερό κόμμα! 



  • Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που πρέπει να γίνουν και στο δήμο μας και αυτό προϋποθέτει συναίνεση και της αντιπολίτευσης του δήμου μας. Καμία διοίκηση δεν μπορεί να προχωρήσει αυτά τα θέματα όσο οι πολλοί έχουν ακόμα ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Ένας χρόνος κοντεύει να περάσει από τις τελευταίες δημοτικές κάλπες και η διοίκηση παλεύει μέσα στα δημοτικά συμβούλια για να πείσει την αντιπολίτευση για τα αυτονόητα. Και ένα από αυτά είναι πως ο δήμος πρέπει να διοικείται από όσους η πλειοψηφία επέλεξε και όχι από τους συνδικαλιστές της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ! 


  • Είμαστε ως ΔΕΞΙΟ site με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των πολιτών πρωτίστως και όχι με τους ψευτοοικολόγους κάτι που έχουμε εδώ και χρόνια κάνει σαφές στους αναγνώστες μας. Το να αλλάξουμε εμείς δύσκολο το να πάνε οι κεντροδεξιές παρατάξεις σε ακόμα μικρότερα ποσοστά στις κάλπες του 2028 πολύ εύκολο όσο ασχολούνται με δένδρα και χάνουν το "ΔΑΣΟΣ". 

  • Άλλη μια εκδήλωση με το ΟΥΤΟΠΙΚΟ αίτημα της μεταφοράς του ΚΥΤ Υμηττού θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας. 22 χρόνια μετά κάποιοι συνεχίζουν και πουλάνε σε αφελείς ή "ψεκασμένους" φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 


  • Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για την χώρα και για τον δήμο μας όσο χρησιμοποιούμε τις ίδιες αποτυχημένες συνταγές κρατισμού που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία. Και επειδή κάποιοι εξακολουθούν και ονειρεύονται πως η χώρα θα μπορέσει και πάλι να καλοπερνάει με δανεικά παρασύροντας όλες τις πολιτικές ηγεσίες τα χειρότερα δεν είναι πίσω μας αλλά μπροστά μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...