Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής κ. Νίκου Χαρδαλιά  της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Σοφίας Ζαχαράκη και της Υφυπουργού Μετανάστευσης  & Ασύλου κα Σοφίας Βούλτεψη πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού της οδού Αριστογείτονος. Στα εγκαίνια το παρών έδωσαν κανονικά (εκτός από την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης)  και όσοι γκρίνιαζαν πριν μερικές μέρες στα δημοτικά συμβούλια πως αυτός στερείται άδειας λειτουργίας και έχει θέματα ασφάλειας! Φυσικά τα τοπικά ΜΜΕ δεν έχασαν την "ευκαιρία" της φωτογράφισης των υψηλών προσκεκλημένων που ήρθαν στην πόλη μας για να εγκαινιάσουν αυτό τον Βρεφονηπιακό Σταθμό πρότυπο που διαδοχικές διοικήσεις του δήμου μας έκαναν  14 ολόκληρα χρόνια για να τον παραδώσουν στην τοπική μας κοινωνία! Ο σχεδιασμός ξεκίνησε επί διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου και ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του έργου επί διοίκησης Στάθη Ψυρρόπουλου με πολύ δουλειά να έχει πραγματοποιηθεί επί διοίκησης Γιώργου Χατζηδάκη. Αμέσως μετά τα εγκαίνια  ο κος Χαρδαλιάς έδωσε το παρών σε γεύμα που παρέθεσε κεντροδεξιό στέλεχος της πόλης μας που διατηρεί εδώ και χρόνια άριστες σχέσεις με τον Περιφερειάρχη Αττικής  από την περίοδο ακόμα που ήταν δήμαρχος Βύρωνα! Τις παρακάτω φωτογραφίες ανάρτησε ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Νίκος Χαρδαλιάς από την επίσκεψή του στον δήμο μας ,  στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και εντάσσεται σε πρόγραμμα ανακαίνισης και κατασκευής 18 παιδικών σταθμών στην Περιφέρεια Αττικής ύψους 21,7 εκατομμυρίων ευρώ! 







  • Νέα επιχείρηση εστίασης στην πόλη μας θα ανοίξει οσονούπω όπως πληροφορούμαστε από τον ιδιοκτήτη του "Ψήνω & Μεθώ" κ. Νίκο Αρβανίτη που έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Καλές δουλειές να έχει του ευχόμαστε μέσα στο γκρίζο των λουκέτων άλλων τοπικών επιχειρήσεων αυτή είναι μια θετική και ελπιδοφόρα είδηση!

  • Τιμές απέδωσαν για ακόμη μια χρονιά η διοίκηση και δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας στην κομμουνίστρια Ηρώ Κωνσταντοπούλου. Η μόνη παρουσία εκεί που είχε αξία και νόημα ήταν αυτή της ΠΈΑΕΑ-ΔΣΕ  αφού είναι και οι μοναδικοί που συνεχίζουν τους αγώνες της Επονίτισσας Ηρούς να καταστήσουν την πατρίδα μας μια "ωραία" ΣΟΒΙΕΤΙΑ! Το να δίνεις το παρών σε τέτοιες εκδηλώσεις και να ψηφίζεις κόμματα που έχουν την χώρα μας στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ εκτός από υποκριτικό καταδεικνύει και το πόσο ανιστόρητος μπορεί να είσαι! Επίσης υποκριτικό είναι να αποκαλείς Επονίτισσα και όχι κομμουνίστρια την Ηρώ Κωνσταντοπούλου για να μην δείξεις πως τιμάς κάποια  που είχε την εγκληματικότερη ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ στην Ιστορία της ανθρωπότητας. Ευτυχώς οι σύντροφοι της Ηρούς δεν επικράτησαν και έτσι μπορούμε εμείς σήμερα να γράφουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ αυτές τις γραμμές. Κάποιοι άλλοι που παρέστησαν εκεί δεν θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής σε εκλογές αφού όπου επικράτησε ο κομμουνισμός κατάργησε όλα τα μη σοσιαλιστικά κόμματα αφήνοντας τελικά μόνο ένα! 


  • Ίσως επανέλθουμε σήμερα με κάποιες ειδήσεις που βγήκαν από την επίσκεψη του Περιφερειάρχη κ. Νίκου Χαρδαλιά στην πόλη μας και την επανεμφάνιση "εξαφανισμένων",  ίσως και όχι! 

  • Φωτογραφία από το χθεσινό γεύμα στο οποίο παρέστη ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Νίκος Χαρδαλιάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιάννης Αναγνώστου γράφοντας σχετικά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...