Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  •  Χαμένη επικοινωνιακά η αντιπολίτευση του δήμου Ηλιούπολης αφού το μήνυμα ανυπαρξίας της νέας διοίκησης που θέλει να περάσει δεν φτάνει στους περισσότερους Ηλιουπολίτες που βλέπουν μια καλύτερη εικόνα για την πόλη μας με τη νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ακόμα και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης συνδράμουν την νέα διοίκηση , ενώ οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους εκπλήσσουν ακόμα και εμάς τους ίδιους , αφού προεκλογικά όταν παίξαμε το θέμα της ρευματοκλοπής σε ιδιοκτησία του κ. Ψυρρόπουλου είχαν βγει να μας κατηγορήσουν για "κανιβαλισμό" και τάχα "χτυπήματα" κάτω από την ζώνη. Βέβαια ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος δικαιώθηκε από τους πολλούς που τον ψήφισαν και τον ανέδειξαν δήμαρχο αδιαφορώντας πλήρως για μια τόσο σοβαρή καταγγελία που έγινε θέμα και στο "Ντοκουμέντο" του κ. Κώστα Βαξεβάνη,  αλλά δεν έπεισε τους χιλιάδες κεντροδεξιούς της πόλης μας που από τον πρώτο γύρο πήγαν και τον ψήφισαν! Άλλωστε το θέμα αυτό "θάφτηκε" από τα περισσότερα τοπικά ΜΜΕ και η γνωστή πλέμπα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ της πόλης βγήκε για ακόμη μια φορά να κατηγορήσει όσους δημοσιογράφους το ανέδειξαν. Οι ίδιοι άνθρωποι μετά τις εκλογές,  και επειδή οι "εκβιασμοί" τους για θέσεις και αξιώματα δεν έγιναν αποδεκτές από την διοίκηση του δήμου μας , βγήκαν να τον κατηγορήσουν πως κακώς πανηγυρίζει για την δικαίωση του στα Ελληνικά δικαστήρια όπου κρίθηκε τελεσίδικα η υπόθεση . Κρίθηκε υπέρ του κ. Ψυρρόπουλου αφού το μέγεθος της ρευματοκλοπής δεν ήταν αποτρεπτικό ώστε να εξοφληθεί η ζημιά που υπέστη η ΔΕΗ από αυτήν. Η δικαίωση Ψυρρόπουλου βέβαια για το θέμα αυτό είχε συμβεί πολύ νωρίτερα όταν η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας είχε ΠΕΙΣΤΕΙ κάτι που έδειξε με την ΨΗΦΟ της για το ΗΘΟΣ και την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ του νέου μας δημάρχου. Αντίθετα δεν πείστηκε από όσους σαν και εμάς θεωρήσαμε κακή επιλογή το να εκλέγεις δήμαρχο κάποιον που είχε μια τόσο σοβαρή "σκιά" πάνω του. Σχεδόν ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές τελικά είχαμε άδικο αφού η νέα διοίκηση διαχειρίζεται με περισσότερη διαφάνεια τα θέματα που αφορούν τον δήμο μας και σέβεται περισσότερο από τις προηγούμενες και το τελευταίο ευρώ της φορολογίας μας που επιστρέφεται ως ετήσια χρηματοδότηση από το κεντρικό κράτος στον δήμο μας. Οι φωνές κατά της νέας διοίκησης Ψυρρόπουλου προέρχονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο από όσους έχασαν τα μεροκάματα που αφειδώς μοίραζαν οι προηγούμενες διοικήσεις στην πλέμπα της πόλης για να τα έχουν καλά μαζί της! 

  • Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με ΚΑΘΑΡΗ την πόλη μας από τους ίδιους ανθρώπους που επί τέσσερα χρόνια την είχαν ΒΡΩΜΙΚΗ ασχολούμενοι όχι με τα καθήκοντά τους αλλά με ανώφελες διαδικτυακές κόντρες εναντίον όσων σαν και εμάς μιλούσαν ανοιχτά για ιδιωτικοποίηση της δομής. 


  • Πλήρης η αποτυχία της εκδήλωσης για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που διοργάνωσαν οι κομμουνιστές της πόλης μας. Τρεις και ο κούκος ήταν για πολλοστή φορά,  παρά την κινητοποίηση των "συντρόφων" και την διαφήμιση της εκδήλωσης σε τοπικά ΜΜΕ.  Μας κάνει εντύπωση πως οι χιλιάδες Ηλιουπολίτισσες και Ηλιουπολίτες που τάχα  λατρεύουν τον κομμουνιστή δήμαρχο που "κατοχύρωσε" την περιουσία , δεν πήγαν να ακούσουν τις ιστορίες επιστημονικής φαντασίας από τους "πρωταγωνιστές" της περιόδου των μεγάλων "αγώνων". Μάλλον θα πήγαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑ.ΣΟ.Κ αφού μια δική του κυβέρνηση με παρέμβασή της στην Δικαιοσύνη πήρε τα ακίνητα από τους νόμιμους κληρονόμους και τα απέδωσε στο Ελληνικό Κράτος! Χωρίς την κυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ κανένα από τα δεκάδες ακίνητα που διεκδικεί ο δήμος μας από την ΕΤΑΔ δεν θα είχε κατοχυρωθεί ως ΔΗΜΟΣΙΟ. 


  • Μιας και μιλήσαμε για ΠΑ.ΣΟ.Κ η συμμετοχή στις εσωκομματικές του εκλογές που διεξάγονται σήμερα είναι αυξημένη με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πάνω από 350.000 πολίτες που θα συμμετάσχουν για την ανάδειξη αρχηγού του Κινήματος! 

  • Οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες στις δημοτικές κάλπες του 2023 έσβησαν μια για πάντα την ΣΟΒΙΕΤΙΑ από τον δήμο μας.  δίνοντας εντυπωσιακά ποσοστά σε παρατάξεις που εκπροσωπούν μια ατζέντα τελείως διαφορετική από όσα ακόμα και σήμερα πρεσβεύουν τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας , μαζί με τα ακροδεξιά δεκανίκια τους! Το 2028 θα παραδοθεί στις επόμενες γενιές μια πόλη χωρίς ιδεοληψίες , σύγχρονη , καθαρή και φωτεινή! Οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που μπήκαν σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο δίνουν περισσότερη σημασία στο αποτέλεσμα και συγκρούονται με παρωχημένες αντιλήψεις που μας κράτησαν για δεκαετίες πίσω. Το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους το βλέπετε καθημερινά στην πόλη μας και ακόμα έχουν άλλα τέσσερα χρόνια για να την κάνουν αγνώριστη! 

  • Μας ευχαρίστησαν οι κάτοικοι της οδούς Έλλης για την στάση που κρατήσαμε ως τοπικό ιστολόγιο στο θέμα  με το κλάδεμα των χαρουπιών που έγινε και θέμα στο δημοτικό συμβούλιο μετά από ερώτηση δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης. Από τα μηνύματα που έχουμε έως σήμερα δεχθεί για το συγκεκριμένο θέμα πολύ δύσκολα βλέπουμε πως θα επανεκλεγεί δημοτικός σύμβουλος αυτός που έφερε το θέμα για το κλάδεμα των χαρουπιών στο δημοτικό συμβούλιο ζητώντας εξηγήσεις από τη διοίκηση του δήμου μας που για εμάς έπραξε το σωστό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...