Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Ανακοίνωση του δήμου Ηλιούπολης για την Παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων


Ο Δήμος Ηλιούπολης τιμάει την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία ως ελάχιστο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, που διαδραματίζουν έναν πρωταρχικό ρόλο, λόγω των εμπειριών και των γνώσεων, που μεταλαμπαδεύουν στις επόμενες γενιές.
Ο Δήμος Ηλιούπολης αποτελεί έναν Δήμο με έντονο οικογενειακό χαρακτήρα και η μεγαλύτερη παρακαταθήκη που αφήνουν οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας καθημερινά είναι η φροντίδα στα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην τρίτη ηλικία είναι το ελάχιστο που μπορεί να αποδώσει ο Δήμος Ηλιούπολης, ο οποίος θα βρίσκεται δίπλα στους Ηλικιωμένους με την απαραίτητη κοινωνική πολιτική για να μπορεί να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανάγκες τους με τον ΣΕΒΑΣΜΟ που τους αξίζει.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Συμφωνούμε με το παρακάτω σχόλιο στην επίσημη σελίδα στο facebook του δήμου Ηλιούπολης κάτω από την σχετική ανάρτηση για την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...