ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πιο δεξιός από τους δεξιούς υπερασπίζει την σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Πιο δεξιός από τους δεξιούς υπερασπίζει την σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα

ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ 

Προς το παρόν ακούγονται απόψεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής στο θέμα της κακοκαιρίας.
Αστεία πραγματικά αντιπολίτευση από δημοτικές παρατάξεις που επιμένουν ακόμα στον κρατισμό. Εάν ποτέ γίνουν δημοτική αρχή φαντάζομαι πως θα κλείσουν και το ιστολόγιό μας. Σιγά μην μας αφήσουν να μιλάμε απαξιωτικά για τους φίλους τους , τους κομμουνιστές.

Μάλιστα ακούσαμε από τα χείλη του Δημάρχου μας πως είναι υπέρ της σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Είπε μάλιστα πως η Εθνική Οδός παρέμεινε ανοιχτή από τα χιόνια γιατί έχει δοθεί ο καθαρισμός της σε ιδιώτη!!

Συγκεκριμένα υπάρχει σύμπραξη ιδιώτη-κράτους από την Περιφέρεια Αττικής. Είδατε τελικά η κ. Δούρου όταν έγινε Υπερνομάρχης κατάλαβε πως χρειάζεται και ο ιδιωτικός τομέας.

Νεοφιλελεύθερο τον είδαμε τον Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο σε αυτό το σημείο, της ομιλίας του.


Σ.Μ 




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλοσωρίζω τον Δήμαρχο της Ηλιούπολης στην λογική των ΣΔΙΤ, άλλωστε πριν λίγες μέρες στην συνέντευξη που είχα παραχωρήσει σε αυτό εδώ το ιστολόγιο είχα αναφερθεί σχετικά:

"Επίσης δεν μπορώ να δεχθώ την “λογική” κρατισμού που διαιωνίζει ο νυν δήμαρχος όταν περιφέρειες και δήμοι επωφελούνται των έργων ΣΔΙΤ (Συμπράξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα) εμείς αντιμετωπίζουμε στην Ηλιούπολη την συνέργεια αυτή ως εγκληματική ενέργεια".


Δημήτρης Παρράς