ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μάρτυρας "κλειδί" οδήγησε τις Αρχές στην σύλληψη της Ρούπα στην πόλη μας

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Μάρτυρας "κλειδί" οδήγησε τις Αρχές στην σύλληψη της Ρούπα στην πόλη μας

ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΤΥΧΕ Η ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΡΟΥΠΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 

Ο Υπερκοριός της ΕΥΠ τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα άρχισε να καταγράφει συνομιλίες της Πόλας Ρούπα με ποινικούς με τους οποίους η ίδια αλλά και η οργάνωσή της είχε άμεσες σχέσεις. Όλα ξεκίνησαν στις  22/12/2016 όταν την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία επισκέφθηκε πολίτης ο οποίος ισχυρίστηκε πως γνώριζε το καταφύγιο της καταζητούμενης Πόλας Ρούπα.



Μάλιστα ζήτησε και πληροφορίες σχετικά με  την αμοιβή που υπάρχει για πολίτες που δίνουν πληροφορίες για  επικίνδυνους τρομοκράτες.Αφού πήρε διαβεβαιώσεις πως θα μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και πως θα πάρει εάν όντως δώσει πληροφορίες αμοιβή προχώρησε στην ακριβή υπόδειξη του σημείου όπου διέμενε η Πόλα Ρούπα στην Ηλιούπολη.

Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις ο πολίτης έχει καθαρό ποινικό μητρώο και αναγνώρισε την Πόλα Ρούπα από φωτογραφίες της που είχε δει σε εφημερίδες. Είναι απλώς ένας παρατηρητικός και ευσυνείδητος πολίτης και ουδεμία σχέση έχει με τον υπόκοσμο με τον οποίο έκανε παρέα η κ.  Ρούπα.


Τα κινητά τηλέφωνα  της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη   έχουν "μιλήσει" ήδη για τις επαφές με ποινικούς που είχε, και φυσικά επί σχεδόν ένα μήνα ήταν σε παρακολούθηση ΟΛΕΣ οι τηλεφωνικές συνομιλίες  που είχε!

Είναι σίγουρο πως το προσεχές διάστημα θα συλληφθούν τουλάχιστον δέκα άτομα τα οποία σύμφωνα με τις αρχές έχουν εμπλοκή άμεση ή έμμεση με την τρομοκρατία. Τροφοδοτούσαν με όπλα αλλά και με πληροφορίες την Ρούπα και είχαν δημιουργήσει έναν "κλοιό" γύρω της.


Ακόμα ερευνώνται όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν στις γιάφκες της οργάνωσης και οι σημειώσεις με πιθανούς στόχους. Όταν θα δοθούν στην δημοσιότητα θα καταλάβει και ο τελευταίος κάφρος που φωνάζει υπέρ της για ποιο λόγο η επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ μας γλίτωσε από τα χειρότερα. Γιατί ο κύκλος αίματος που ετοίμαζε θα μπορούσε κάλλιστα να αφαιρέσει την ζωή από αθώους πολίτες.


Τα χρήματα που έχουν κλέψει δεν έχουν βρεθεί και για τον λόγο αυτό ψάχνουν αφού η ίδια δηλώνει επαναστάτρια και δεν μιλάει στις αρχές. Η δική μας θέση ιδίως όπως έχει διατυπωθεί πολλές φορές  μέσα από το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ήταν ξεκάθαρη εδώ και χρόνια.


Καμιά ΑΝΟΧΗ σε ομάδες που υποκινούν την ΒΙΑ και που αφαιρούν ανθρώπινες ζωές, δήθεν για "επαναστατικούς" λόγους. Καμιά ανοχή στην τρομοκρατία από εμάς που έχουμε χάσει φιλικά μας πρόσωπα επειδή κάποιοι θεώρησαν πως έπρεπε να το παίξουν "Θεοί" και δήθεν  εξυγιαντές της κοινωνίας μας.

Θα γράψουμε περισσότερα όταν ολοκληρωθούν οι συλλήψεις για να διευκολύνουμε τις αρχές στο δύσκολο έργο τους.

Για το λόγο δεν αναφέραμε τίποτα για δυο ολόκληρες μέρες αφού περιμέναμε (ήδη έχουν αργήσει) να γίνουν και άλλες συλλήψεις.

Η περίεργη συμπεριφορά της κυβέρνησης είναι κάτι που μας προβληματίζει καθώς και κάποιων εφημερίδων που δεν αξιολόγησαν την είδηση για την πρώτη τους σελίδα (όπως π.χ η εφημερίδα ΑΥΓΗ) αλλά είπαμε σε αυτή την χώρα το αυτονόητο είναι και το ζητούμενο!

Να δώσουμε τέλος συγχαρητήρια στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ για την επιτυχία τους αυτή. Να δώσουμε συγχαρητήρια κυρίως στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που με μισθούς πείνας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορούμε όλοι εμείς να κυκλοφορούμε και να γράφουμε ακόμα ελεύθερα.

Και βέβαια συγχαρητήρια αξίζουν και στον πολίτη που οδήγησε τις Αρχές στο καταφύγιο της Ρούπα και ματαίωσε τρομοκρατικές ενέργειες που θα εξέθεταν την χώρα μας διεθνώς.

Γιατί στην ουσία εχθρός τους (των τρομοκρατών)  δεν είναι το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα αλλά η ίδια η Αστική μας Δημοκρατία την οποία όλοι εμείς χαιρόμαστε γιατί δεν είναι στα πράγματα δικτατορίσκοι όπως αυτοί.

Πρέπει τέλος να τονίσουμε πως ο φόβος πολλών συναδέλφων μου, τους οδηγεί σε μια περίεργη σιωπή εναντίον όλων αυτών των δήθεν επαναστατών που προσπαθούν εδώ και δεκαετίες να μας οδηγήσουν σε απολυταρχικά καθεστώτα τύπου Βόρειας Κορέας.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


"...Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις ο πολίτης έχει καθαρό ποινικό μητρώο και αναγνώρισε την Πόλα Ρούπα από φωτογραφίες της που είχε δει σε εφημερίδες. Είναι απλώς ένας παρατηρητικός και ευσυνείδητος πολίτης και ουδεμία σχέση έχει με τον υπόκοσμο με τον οποίο έκανε παρέα η κ. Ρούπα...."

Άλλα λέει το ρεπορτάζ εδώ φίλε Σταύρο....

http://www.newsit.gr/egklhma/Synelifthi-andras-poy-feretai-na-odigise-athela-toy-ston-entopismo-tis-Roypa/690424

Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να οδήγησε άθελά του στον εντοπισμό της Ρούπα!

Σε περιοχή της Αττικής και έπειτα από επιχείρηση του τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη συνεργός του 38χρονου ποινικού που είχε πέσει στα χέρια της αστυνομίας πριν δύο μέρες στη Νέα Σμύρνη.

Αυτός φέρεται να είναι ο άνθρωπος ο οποίος άθελά του οδήγησε τις αρχές στα ίχνη της Πόλας Ρούπα, καθώς φαίνεται πως την επισκεπτόταν συχνά στο σπίτι που βρέθηκε στην Ηλιούπολη.

Ο συνεργός του 38χρονου, σεσημασμένος ληστής τραπεζών, ο οποίος την δεκαετία του '80 σε συμπλοκή είχε σκοτώσει άνδρα της ομάδας Ζ, συνελήφθη στο κρησφύγετό του, έχοντας στην κατοχή του ένα όπλο.