ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Παρόλο που οι θέσεις μας και τα άρθρα μας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ κάποιοι καλοθελητές μεταφέρουν σε φιλικά προς εμάς πρόσωπα άλλα πράγματα που δεν ισχύουν και ουδέποτε έχουν γραφτεί από εμάς. Όταν καταδεικνύουμε το ΨΕΜΑ τους ισχυρίζονται πως τα είδαν αλλά πλέον δεν υπάρχουν!

  • Όλος ο κόσμος είναι σε πάρκα και πλατείες αφού αναμένουν το άνοιγμα της αγοράς τον επόμενο μήνα και προετοιμάζονται για τις "επιδρομές" τους στα καταστήματα. Τώρα που ακόμα λεφτά υπάρχουν για τους πολλούς αφού οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις εάν και διαψεύδεται από τις κυβερνητικές πηγές είναι μονόδρομος αφού ουδείς διανοείται να απολύσει το 20% των δημοσίων υπαλλήλων μπας και σωθούμε οικονομικά ως χώρα. Δεν πειράζει και εκτός ευρωζώνης θα αντέξουμε και θα βρεθεί φόρμουλα συναινετικού χωρισμού αφού ουδείς Ευρωπαίος εμπιστεύεται στο να μας δανείσει και πάλι. 

  • Αργεί το προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού γιατί και μέσα στη ΝΔ υπάρχουν κάποιοι που λαϊκίζουν και θεωρούν πως στις εκλογές που έρχονται με τις διαφοροποιήσεις θα έχουν εκλογική τύχη. Μάλλον θα μείνουν εκτός Βουλής παρόλο που θα το έχουν ψηφίσει εάν αρχίζουν και βγαίνουν σε εχθρικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ και αναλύουν τους κινδύνους που ενέχει το μόνο προεδρικό διάταγμα που λύνει προβλήματα που επί δεκαετίες δεν άγγιζε ουδείς.

  • Ξυλοδαρμός εργαζομένου στον ΠΑΟΔΗΛ και  δημοτικού συμβούλου! στο Χαλικάκι από άγνωστο ! Ο άγνωστος δράστης χτύπησε τον επόπτη γηπέδων κ. Γιάννη Γρηγορέα επειδή όπως ισχυρίζεται ο ίδιος του ζήτησε ή να δώσει τα στοιχεία του για να μπει στο Αθλητικό Κέντρο ή να αποχωρήσει. Όλοι έτσι και αλλιώς δίνουν τα στοιχεία τους για να μπουν ( ένα ονοματεπώνυμο και έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου για να ενημερωθούν σε περίπτωση που  υπάρξει κάποιο κρούσμα covid-19 στον αθλητικό χώρο). Ο άγνωστος δράστης της επίθεσης αρνήθηκε  να τα δώσει και επιτέθηκε στον εργαζόμενο του ΠΑΟΔΗΛ( σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr  )κ. Γιάννη Γρηγορέα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Θεωρούμε το συμβάν σοβαρό και φυσικά τα θέματα ασφαλείας των δημοτικών δομών θα είναι κάτι που θα συζητηθεί το επόμενο διάστημα λόγω του περιστατικού. Κάμερες ασφαλείας δεν υπάρχουν στον χώρο , και έτσι η αστυνομία καλείται μέσω από τις περιγραφές να συλλάβει και να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τον άγνωστο δράστη ή τελοσπάντων να ερευνήσει το περιστατικό. Το περιστατικό συνέβη χθες και ο δημοτικός σύμβουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ανέβασε φωτογραφίες του τραυματισμένου του χεριού ενημερώνοντας πως πρόκειται για ρήξη τένοντα δικεφάλου.  Ελάχιστοι κατάλαβαν από την ανάρτηση πως τραυματίστηκε (φαίνεται από τα σχόλια που την ακολουθούν) και την αποκάλυψη της επίθεσης του αγνώστου έκανε σήμερα το site ilioupolinews.gr που επικοινώνησε με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γρηγορέα  και εργαζόμενο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του site στον  ΠΑΟΔΗΛ . Θεωρούμε απαραίτητη την φύλαξη δομών του δήμου από ιδιώτη όχι μόνο για το εν λόγω περιστατικό αλλά εξαιτίας των φθορών σε αυτές από "αγνώστους". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: