ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αξιέπαινη πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης "Συνεργοί με την Ηλιούπολη"

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Αξιέπαινη πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης "Συνεργοί με την Ηλιούπολη"

 Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Lydia Sgouraki για την συμμετοχή και την πολύτιμη βοήθεια της όπως και τους Κώστας Κρύος και Δημήτρης Τζούμαρης. Βάζουμε τέλος στη βία. Βάζουμε τέλος στην κακοποίηση. Στείλε το δικό σου βίντεο με το μήνυμα σου.

Τα βίντεο θα δημοσιευθούν στις 8 Μάρτη, την Ημέρα της Γυναίκας. sinergoi.ilioupoli@gmail.com 


Συνεργοί με την Ηλιούπολη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ωραία και χρηστική πρωτοβουλία από τους "Συνεργούς με την Ηλιούπολη" που βέβαια θα τύχη προβολής αφού παρά τις ιδεολογικές μας διαφορές που "βγάζουν μάτι" αλλά κάποιοι κάνουν πως δεν τις βλέπουν το μήνυμα που περνάνε είναι θετικό και χρήσιμο να υιοθετηθεί από την κοινωνία. Μια κοινωνία υποκριτική που πέφτει από τα σύννεφα για μια "ζούγκλα" που δημιουργεί η δική μας ΑΝΟΧΗ σε κάθε είδους παραβατικότητα. Άλλωστε σε ποιον να καταγγείλεις τι και με τι θάρρος όταν το "απόστημα" δεν σπάει όσο και με ευθύνη των ΜΜΕ δεν δίνετε χώρος στις καταγγελίες αλλά αναμένουμε τα πάντα να "τακτοποιηθούν" από τους θεσμούς που βρωμάνε ΣΗΨΗ. Και δεν αναφέρομαι σε τίποτα άλλο μην τους χαλάσω το ΜΗΝΥΜΑ που είναι ξεκάθαρο στο να βγάλουμε τον ΣΚΑΣΜΟ και να ακούσουμε την καταγγελία. Εμείς διαχρονικά τις ακούμε και τις αξιολογούμε και προτρέπουμε τους πολίτες να καταγράφουν με οιοδήποτε μέσο ό,τι βοηθάει στο να αποκαλυφθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: