ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τραυματισμός υπαλλήλου καθαριότητας του δήμου μας

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Τραυματισμός υπαλλήλου καθαριότητας του δήμου μας

 


Με δελτίο τύπου το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης (ΣΕΔΗ) μας ενημερώνει για εργατικό ατύχημα υπαλλήλου της καθαριότητας. 

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΣΕΔΗ: "Σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων τραυματίστηκε συνάδελφος όταν κατά το άδειασμα του κάδου εκσφενδονίστηκε τζάμι και τον έκοψε στο μέτωπο"

Στη συνέχεια το σωματείο αρχίζει τα κομμουνιστικά του και φυσικά εμείς ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον τραυματία υπάλληλο της καθαριότητας και στο μόνο που συμφωνούμε με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης είναι πως η κυβέρνηση άφησε την πόλη χωρίς Κέντρο Υγείας αφού με συνταγές κρατισμού καμία "μάχη" δεν θα είναι νικηφόρα και συμφέρουσα για την κοινωνία. 

Τα Μέσα Ατομικής Προστασίας που σύμφωνα με κατά καιρούς ανακοινώσεις του ΣΕΔΗ δεν είναι εξασφαλισμένα για το προσωπικό είναι θέμα προς συζήτηση αφού η διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη όπως και η μεγάλη πλειοψηφία των διοικήσεων στους δήμους εμμένουν στο να διατηρούν την αποκομιδή των απορριμμάτων ως μονοπώλιο ενός χρεοκοπημένου κράτους που δεν "νιώθει καλά" εάν δεν μαζεύει τα σκουπίδια του! 

Όλη την ανακοίνωση του ΣΕΔΗ μπορείτε να την δείτε κάνοντας κλικ στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook της προέδρου του κα. Καραγιαννίδου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: