ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η κοινωνία που αποθέωνε τον "μεγάλο" ηθοποιό και σκηνοθέτη τον "λιθοβολεί" και η Δικαιοσύνη ακολουθεί τους "αγανακτισμένους" επαγγελματίες ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Η κοινωνία που αποθέωνε τον "μεγάλο" ηθοποιό και σκηνοθέτη τον "λιθοβολεί" και η Δικαιοσύνη ακολουθεί τους "αγανακτισμένους" επαγγελματίες ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ



  • Αηδιαστικά ποσταρίσματα για ειδεχθή εγκλήματα που η Δικαιοσύνη ( ή μάλλον η κυβέρνηση ερευνά) για να ικανοποιήσει το λαϊκό αίσθημα. Αντιφατικές πληροφορίες αφού ως γνωστόν οι δικαστικοί δεν μπορούν να δώσουν συνεντεύξεις όσο ασκούν το λειτούργημά τους που μάλλον είναι και αυτό απαξιωμένο στην κοινή γνώμη. Σε αυτή την κακούργα που τιμωρεί όποιον δεν είναι συμβατός με τα θέλω της. 

  • Όποιος θέλει να βοηθήσει τα παιδιά ώστε να μην κακοποιούνται θα μπορούσε να επιβάλλει την θανατική ποινή σε αδικήματα όπως η παιδοφιλία, παιδεραστία, βιασμός κ.ο.κ Δεν θέλουν αφού οι πολλοί στηρίζουν και ψηφίζουν κάποιους που θεωρούν κανονικότητα την κάθε διαστροφή. 

  • Δεν κατανόησε ο προοδευτικός κόσμος τι εννοούσε ο κος Κούγιας λέγοντας "επαγγελματίας ομοφυλόφιλος" και ξεσηκώθηκαν επειδή θίχτηκαν. Εάν ο κος Λιγνάδης ήταν ζιγκολό σίγουρα δεν θα υπήρχε τόσο μένος από μια κοινωνία που θεωρητικά στηρίζει το #MeToo που είναι χρήσιμο όταν υπάρχει πολιτική βούληση για να ξεβρωμίσει η κοινωνία. Εμείς θεωρούμε πως δεν υπάρχει αφού οι αποφάσεις των Ελληνικών Δικαστηρίων προφανώς και δεν μας αποδεικνύουν πως μπορεί αυτό το κράτος να προχωρήσει αφήνοντας τον θεσμό της Δικαιοσύνης να λειτουργεί όπως λειτουργεί διαχρονικά. Καμία ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ δυστυχώς και αποφάσεις που αντιβαίνουν την κοινή λογική είναι όχι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας. 

  • Ως μέσο θεωρούμε αθεράπευτα λαϊκιστές τους Τράγκα , Χίο , κ.ο.κ αλλά προφανώς και έχουν το κοινό τους. Άρα αφελώς θεωρεί η πολιτική ηγεσία πως κλείνοντας τους τα μικρόφωνα θα ησυχάσει από την μισή κοινωνία που είναι τόσο αμόρφωτη που εύκολα υιοθετεί ακόμα και τις πιο ακραίες θεωρίας συνωμοσίας. Χρόνια ασχολούμαστε με κινήματα ανάλογα του QAnon και μέσω αυτών έχουν θησαυρίσει πολλοί. Βλέπετε η αλληλεγγύη, και το "σώσιμο" ήταν και θα είναι πάντα εύπεπτος σανός για τα "ζώα" που κυκλοφορούν δίπλα μας. Και βέβαια τα εισαγωγικά για να μην αδικηθούν τα ζώα που δεν εγκληματούν στο βαθμό που το πράττει ο άνθρωπος ο οποίος και στον 21ο αιώνα εξακολουθεί και παρεμβαίνει περισσότερο καταστροφικά παρά ωφέλιμα. 

  • Η διοίκηση κριτικάρεται πως είναι μόνο για τα καρναβάλια από αυτούς που δεν ήταν ικανοί να οργανώσουν ούτε αυτά! 

  • Τα τέλη καθαριότητας θα πρέπει να πληρώνονται από τους πολίτες σε όσους τους καθαρίζουν και προσφέρουν υπηρεσίες. Ας ανοίξει την αγορά η φιλελεύθερη παράταξη για να επιλέγει ο κάθε δημότης εάν θέλει να πληρώσει τον δήμο ή ιδιωτική εταιρία για να τον καθαρίζει. Το ίδιο να κάνει και για την ΕΡΤ εάν θέλει να είναι ανταγωνιστική ας το πράξει μέσω του ελεύθερου ανταγωνισμού και όχι με τα δικά μας 3ευρα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Γιατί να πληρώνουμε για υπηρεσίες που δεν μας προσφέρονται και δεν μένουμε ικανοποιημένοι; Εμείς έχουμε πολύ καιρό να παρακολουθήσουμε κρατική τηλεόραση και φυσικά είμαστε με την πλειοψηφία όπως δείχνουν και οι σχετικές μετρήσεις. 

  • Ευχαριστούμε τους ομογενείς από Ευρώπη και ΗΠΑ που μας διαβάζουν καθημερινά . Υποσχόμαστε περισσότερα θέματα για αυτούς που άλλωστε θα ψηφίσουν μονοκούκι ΔΕΞΙΑ και πατριωτικά και από αυτούς θα αλλάξει τελικά επίπεδο η χώρα μας αφού δεν παγιδεύονται εύκολα και μισούν όσους τους ανάγκασαν να μεταναστεύσουν! 

  • Θεωρούμε και το γράφουμε από τώρα πως η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ή θα κατέβει με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο ή θα διαλυθεί . Θα αντιδράσουν βέβαια όσοι απέμειναν γιατί οι πολλοί έχουν ήδη μετακινηθεί προς την παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη που εκμεταλλεύθηκε την ικανότητά του να πείθει όσους ήθελαν μια αλλαγή στο τιμόνι του δήμου θεωρώντας αφελώς πως θα προσκομίσουν προσωπικά οφέλη. Η ΝΔ κυβερνάει μη το ξεχνάτε και από τον υπουργό Εσωτερικών και την κυβέρνηση θα κριθούν όσα αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση που είναι ένας θεσμός με την μεγαλύτερη συμμετοχή στην οικονομική καταστροφή της χώρας. Όσο για την ΔΙΑΦΘΟΡΑ διαβάστε απλώς τι λέει ο συνήγορος του Πολίτη στις διαχρονικές έρευνές του για το θέμα. Τζάμπα έρευνες αφού ο ρόλος του είναι συμβουλευτικός δεν έχει καμία Εξουσία και απλώς λειτουργεί ως μαξιλάρι για να απορροφά την δυσαρέσκεια των πολιτών από κρατικούς φορείς που όχι μόνο μας ταλαιπωρούν αλλά μας τα παίρνουν ζητώντας μας και φακελάκι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: