ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτονόητα στη "ζούγκλα" που έχουμε δημιουργήσει- Καταδικάζουν επιλεκτικά και δεν βοηθούν με τις δηλώσεις τους να βγούμε από τον βούρκο

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτονόητα στη "ζούγκλα" που έχουμε δημιουργήσει- Καταδικάζουν επιλεκτικά και δεν βοηθούν με τις δηλώσεις τους να βγούμε από τον βούρκο

 


Δεν έχει άδικο ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημοτικής Αστυνομίας της πόλης μας  κος Παναγιώτης Κόκλας , και φυσικά η απογοήτευσή του απόλυτα λογική. 

Ουδείς αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη της επιλογής του Δημήτρη Λιγνάδη που έχει βέβαια το τεκμήριο της αθωότητας και αδίκως διαμαρτύρεται μέσω του συνηγόρου του γιατί προφανώς και τα ΜΜΕ δεν μπορούν να κλείσουν τα μάτια σε τέτοιες καταγγελίες. 

Όπως βέβαια δίκαια αναρωτιούνται για τα κριτήρια με τα οποία τοποθετείται κάποιος σε ένα δημόσιο αξίωμα. Γνωριμίες και καμία αξιοσύνη δεν είχαμε δει εμείς στη συγκεκριμένη επιλογή αλλά και πολλές άλλες. 

Και βέβαια για εμάς είναι αδιανόητο να μην παραιτείται κανείς από την θέση του και να στηρίζετε η υπουργός Πολιτισμού ( όχι για πολύ καιρό ακόμα) με το άθλιο επιχείρημα πως χωρίς αυτή η Επένδυση στο Ελληνικό θα είχε βαλτώσει υποτιμώντας προφανώς δεκάδες άλλα άξια στελέχη που έχει το κόμμα της ΝΔ. 

Δεν μπορεί να βρίσκεται στη θέση της και φυσικά εάν ο κος Λιγνάδης ήταν επιλογή του πρωθυπουργού η ΝΔ έχει δεκάδες άλλους για να τον αντικαταστήσουν. 

Το να θεωρούν κάποιοι πως μπορούν να σταματήσει αυτό που συμβαίνει με απειλές μηνύσεων για συκοφαντική δυσφήμιση είναι αστείο. 

Όπως φυσικά αστείο είναι και το επιχείρημα περί "τηλεκανιβαλισμού" από όσους πριν μερικές μέρες κατηγορούσαν τα ΜΜΕ για συγκάλυψη του σκανδάλου! 

Η καταδίκη βέβαια της παιδεραστίας και στην κοινωνία δεν είναι αυτονόητη αφού για παλιότερη καταγγελία γνωστού συνθέτη ο κόσμος τότε είδε αλλά δεν κατάλαβε . Στην περίπτωση Λιγνάδη που δεν θα δει όπως όλα δείχνουν σίγουρα δεν θα καταλάβει και θα το αποθεώσει όπως άλλωστε συνέβη και με τον γνωστό συνθέτη. 

Άλλωστε τα "ΙΕΡΑ" ΤΕΡΑΤΑ του Θεάτρου διαχρονικά αποδεικνύονταν ΤΕΡΑΤΑ αλλά δεν υπήρχε το #MeToo και έτσι η όποια κριτική στοχοποιούσε  τους κρίνοντες και όχι τους θύτες. 

Σε κάθε περίπτωση είναι φανερό πως ελάχιστοι θέλουν να καθαρίσει η ΣΑΠΙΛΑ όπως ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα θυσίαζαν το ξεβόλεμά τους για έναν καλύτερο κόσμο. 

Γιατί έχουμε ό,τι μας αξίζει αφού τα ΤΕΡΑΤΑ είχαν το κοινό τους και θα το έχουν και στο μέλλον αφού εάν γίνονται αυτά εκεί που υπάρχουν τα φώτα της δημοσιότητας , φανταστείτε και το βλέπετε κατά καιρούς (πολύ συχνά  έχουμε περιστατικά παιδεραστίας που βγαίνουν στη δημοσιότητα και γίνονται συλλήψεις ) τι γίνετε εκεί που δεν υπάρχουν. 

ΥΓ: Εάν τελικά γίνει δημοτικό συμβούλιο για το θέμα όπως ζήτησε ο κος Κόκλας να δείτε πως ούτε εκεί θα έχουμε ομόφωνο ψήφισμα αφού ο καθένας θα θέλει να περάσει το δικό του μήνυμα έτσι ώστε στο ΤΕΛΟΣ να μην μπορείς να διακρίνεις το ΘΥΜΑ από τον ΘΥΤΗ όπως συνήθως συμβαίνει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: