ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ας μιλήσουν όλες και όλοι για να αποδοθεί Δικαιοσύνη εάν δεν "πιεστούν" οι "θεσμοί" στη χώρα μας ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ- Και βέβαια δεν είναι λαϊκό δικαστήριο το να καλείς την πολιτική ηγεσία να αλλάξει τον Ποινικό Κώδικα για ειδεχθή εγκλήματα αλλά "κοινή" λογική

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Ας μιλήσουν όλες και όλοι για να αποδοθεί Δικαιοσύνη εάν δεν "πιεστούν" οι "θεσμοί" στη χώρα μας ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ- Και βέβαια δεν είναι λαϊκό δικαστήριο το να καλείς την πολιτική ηγεσία να αλλάξει τον Ποινικό Κώδικα για ειδεχθή εγκλήματα αλλά "κοινή" λογική



    • Μπλέκει η υπόθεση με τον Δημήτρη Λιγνάδη αφού η ΕΥΠ επιμένει ή έστω το πιο μαχητικό της τμήμα πως η έρευνά της το 2012 σταμάτησε με άνωθεν εντολές. Διαδίδει παράλληλα πως το υλικό της ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ και καταδεικνύει πέρα πάσης αμφιβολίας πως  υπήρχαν ΜΚΟ που δεν προστάτευαν ως όφειλαν τα ανήλικα προσφυγόπουλα αλλά τα εξέδιδαν! Αυτό που έχουμε να παρατηρήσουμε εμείς είναι πως διαχρονικά η πολιτική ηγεσία του Τόπου θέλει να "ξεριζώσει" από την ΕΥΠ πράκτορες που θεωρεί πως εξυπηρετούν συμφέροντα φίλης χώρας και συμμάχου μας στο ΝΑΤΟ με την αναπόδεικτη κατηγορία πως δεν εξυπηρετούν τα εθνικά μας συμφέροντα. Ως ΜΜΕ στηρίζουμε με τις μικρές μας δυνάμεις τις δράσεις του τμήματος αυτού της ΕΥΠ και φυσικά θα δημοσιοποιήσουμε ό,τι μας σταλεί μη λογαριάζοντας το όποιο κόστος. Άλλωστε ως μέσο είχαμε και παλιότερα καταγγείλει την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή και τις αίολες κατηγορίες της για το σχέδιο "Πυθία" που αποδείχθηκε πως ήταν ακόμα ένα fake news μιας αποτυχημένης κυβέρνησης. Δεν τους έριξε κανείς έπεσαν από τις καρέκλες της Εξουσίας επειδή ήταν παντελώς ΑΝΙΚΑΝΟΙ και επικίνδυνοι για την χώρα όπως άλλωστε είναι και ο Λιγνάδης τους!
    • Το καλοκαίρι η διοίκηση του δήμου μας ανάμεσα σε τόσους καλλιτέχνες προτίμησε να μας φέρει στο Αναψυκτήριο "Δημήτρης Κιντής" τον συνθέτη που είχε διασυρθεί από τις εκπομπές "Ζούγκλα" και "Κίτρινος Τύπος" για συμπεριφορές για τις οποίες αθωώθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη επειδή προφανώς και αυτή ΔΕΝ λειτουργεί εάν δεν υπάρξει πίεση από την πολιτική ηγεσία. Μια επιλογή που είχαμε στηλιτεύσει αφού συμμετείχαμε στις εκπομπές και είχαμε γνώση της δράσης του εν λόγω αξιόλογου κατά τα άλλα καλλιτέχνη που όμως δεν κρατούσε ούτε τα προσχήματα και δεν μπορεί φυσικά να προβάλλεται ως πρότυπο. Βέβαια η "ηθική" της πόλης είναι διαχρονικά γνωστή όπως και η απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων σήμερα τάχα πέφτουν από τα "ροζ  σύννεφα τους" αλλά έτρεξαν να προστατέψουν τον παιδεραστή - καθηγητή της πόλης που κάνει συνεχώς αιτήματα αποφυλάκισης! 
    • Παρατηρούμε δένδρα στην πόλη που είναι επικίνδυνα και αφήνουμε το χρόνο στους αρμοδίους να τα κόψουν. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να τα καταγράφουμε σε βίντεο και φωτογραφίες για να είμαστε έτοιμοι για το επόμενό μας ρεπορτάζ. Έχουμε ενημερώσει εγγράφως και τη ΔΕΔΔΗΕ που μας τόνισε πως οι ίδιοι μπορούν να κόψουν δένδρα μόνο εάν ενοχλούν τα καλώδια της ΔΕΗ και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ δικαιοδοσία σε όσα έχουν απόσταση "ασφαλείας" από το δίκτυο μεταφοράς του ηλεκτρικού ρεύματος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: