ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....



  • Ζητάνε  έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο για να συζητηθούν θέματα Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας  με αφορμή τις εμφανείς ατέλειες στην πρόσφατη κακοκαιρία. Ποιοι; Αυτοί που το 2015 δεν κατάφεραν να σώσουν τον Υμηττό με την Πολιτική Προστασία που και τότε και τώρα αναμένει τα ΠΑΝΤΑ από την κεντρική διοίκηση. Πασόκοι παλαιάς κοπής που έχασαν την καρέκλα και το βόλεμα των ημετέρων. 

  • Το να κατηγορεί την κυβέρνηση για το θέμα Δημήτρη Λιγνάδη το ΠΑ.ΣΟ.Κ που μας έλεγε τηλεκανίβαλους όταν παρουσιάζαμε το θέμα Κορκολή το λες ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Ας ρωτήσουν τον Βαγγέλη Βενιζέλο που έκανε νόμο για να προστατέψει τα "προσωπικά" δεδομένα για να μπορεί ο κάθε ανώμαλος να έχει το κεφάλι του ήσυχο από ενοχλητικούς δημοσιογράφους και βέβαια όλοι να πέφτουν από τα σύννεφα αφού άλλωστε οι φήμες δεν μπορεί να γίνουν στοιχεία όταν δεν χρησιμοποιείς μεθόδους που ο νόμος Βενιζέλος τις έκρινε παράνομες. Ευτυχώς υπάρχει η ΕΥΠ και έτσι θα "καθαρίσει" εν μέρει η πλέμπα. Για το ΚΙΝΑΛ - ΠΑ.ΣΟ.Κ και τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του καλό κουράγιο στις κάλπες του 2023 θα πάρουν από τους πολλούς την απάντηση που τους αξίζει. Γιατί προφανώς και το ΠΑ.ΣΟ.Κ αποτελούσε και αποτελεί φορέα  ΑΠΟΛΥΤΗΣ διαφθοράς και το κόμμα που διέλυσε τον κοινωνικό ιστό της χώρας και έδωσε ΦΩΝΗ σε όλους εκείνους που διαχρονικά θέλουν την καταστροφή της πατρίδας μας. 

  • Η συντηρητική στροφή της κοινωνίας και η επιστροφή σε Αρχές και Αξίες άγνωστες προς την Αριστερά σε όλες της , τις εκφάνσεις αποτελεί την μοναδική σωτηρία για αυτή την χώρα. 

  • Εντάξει το να κατηγορούν τον κ. Πατούλη τα "ορφανά της Δούρου" στην πόλη είναι για να κλάματα όχι για γέλια. 

  • Το θέμα δεν είναι η δική μας ξεκάθαρη θέση σε ό,τι αφορά την ΔΙΑΦΘΟΡΑ , το θέμα είναι πως όσες και όσοι βάλλουν κατά καιρούς κατά των "συστημικών" τάχα ΜΜΕ παρακολουθούν από αυτά τις "αποκαλύψεις" για πράγματα που στην ουσία όλες και όλοι γνώριζαν πως συμβαίνουν και είχαν δει και σχετικά βίντεο ( όχι απλώς επώνυμες ή ανώνυμες καταγγελίες) από τις εκπομπές "Ζούγκλα" και "Κίτρινος Τύπος" και μπορεί βέβαια η πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων να τις παρακολουθούσαν αλλά την ώρα της κάλπης στήριζαν τις πολιτικές πορδές που και σήμερα δεν αφήνουν την ΕΥΠ να παρακολουθεί κολλητούς και φίλους. Τις επόμενες μέρες και αφού οι μαρτυρίες προφανώς και δεν επαρκούν θα έχουμε την συνδρομή της προς απογοήτευση δικαστικών που θα έπρεπε ήδη να έχουν ακολουθήσει την Τουλουπάκη στα σπίτια τους και χωρίς βέβαια αποζημιώσεις αφού η "ανεπάρκειά" τους βγάζει μάτι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: