ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέα δημοτική παράταξη στο χώρο της κεντροδεξιάς αναγκαία για τον δήμο μας - Βαρεθήκαμε να τιμούμε τους ανύπαρκτους αγώνες της Φασιστεράς

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Νέα δημοτική παράταξη στο χώρο της κεντροδεξιάς αναγκαία για τον δήμο μας - Βαρεθήκαμε να τιμούμε τους ανύπαρκτους αγώνες της Φασιστεράς

 


Εδώ και ένα χρόνο δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση από τις δυο κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις που να στηρίζουν την φιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ σε ένα σωρό τομείς της καθημερινότητάς μας. 

Καμία κεντρική επιλογή του κόμματος όπως είναι η επένδυση στο Ελληνικό και το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού δεν έχει τύχει θετικής αναφοράς από τα δύο μέλη του κόμματος της ΝΔ και επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων κύριους Ευσταθίου και Αραμπατζή τουναντίον επιζητούν την απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό ρίχνοντας νερό στον μύλο του λαϊκισμού και της συντήρησης ΜΥΘΩΝ που δεν έχουν καμία λογική. 

Και οι δύο προέρχονται από την παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση από την οποία αποχώρησαν για λόγους που οι ίδιοι δεν έχουν ΠΟΤΕ εξηγήσει πειστικά στους δημότες μας και κυρίως στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους που θεωρούσαν και ΘΕΩΡΟΥΝ πως ενωμένοι μόνο έχουν τύχη να επαναλάβουν την ΝΙΚΗ του 2006 υπό την ηγεσία τότε του πρώην δημάρχου κ. Γιάννη Αναγνώστου. 

Την περίοδο της κεντροδεξιάς διακυβέρνησης είχαν θέσεις ευθύνης και η αποτυχία της παράταξης να επανεκλεγεί φέρει και την δική τους υπογραφή εάν δεν το έχουν οι ίδιοι αντιληφθεί. 

Πέρα από το γεγονός πως ως τοπικό ΜΜΕ έχουμε δική μας ατζέντα που δεν χωράει όσους πιστεύουν στον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό θεωρούμε αδιανόητο να συνεχίζουν να πουλάνε στους δημότες μας το παραμύθι των αγώνων για την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία αφού όλες και όλοι έχουν καταλάβει πλέον πως χωρίς τις κατσαπλιάδικες καταλήψεις του Δημήτρη Κιντή δεν θα είχαμε τώρα κανέναν λόγο αντιδικίας με την ΕΤΑΔ και θα είχαμε πραγματική ΔΗΜΟΤΙΚΗ περιουσία και ακίνητα που να ανήκουν στον δήμο ( με δωρεές της οικογένειας Νάστου έχει γίνει ακόμα και η Ενορία της Αγίας Μαρίνας αλλά και άλλες δομές που θα αναδείξουμε εν ευθέτω χρόνο αφού η Ιστορία δεν μπορεί να παραχαραχτεί από κανέναν "ψεκασμένο") και όχι ΤΙΠΟΤΑ . 

Μάλιστα με έκπληξη είδαμε να υποστηρίζουν με δελτία τύπου τους όσους ΠΕΤΥΧΑΝ το ΤΙΠΟΤΑ στο θέμα της Δημόσιας Περιουσίας και να υμνούν ανθρώπους που έχουν συμβάλει ΑΡΝΗΤΙΚΑ στα δρώμενα της πόλης μας. 

Είναι πλέον καιρός θεωρούμε να δούμε μια πραγματική ΔΕΞΙΑ παράταξη που να υπηρετεί Αρχές και Αξίες που δεν είναι σε θέση να υπηρετήσουν παρατάξεις οι οποίες έχουν μεταβληθεί σε ουρά του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης και βάλλουν εναντίον της κυβέρνησης αφού στηρίζουν "επιστήμονες" που αμφισβητούν σταθερές πάνω στις οποίες πατάει η Αστική μας Δημοκρατία. 

Από τις δύο παρατάξεις πιο ΔΕΞΙΑ εμφανίζεται στα σημεία η παράταξη του κ. Αραμπατζή που βέβαια εάν είχε αφήσει στελέχη της να αναπτύξουν τις ικανότητές τους δεν θα ήταν στη θέση που είναι σήμερα . 

Και αυτή είναι πως παλεύουν για το 10% σε μια συγκυρία που η ΝΔ έχει το 40% των δημοτών μας σταθερά στο πλευρό της αφού ενναλακτική δεν υπάρχει και ουδείς θεωρεί πως με ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα θα ήταν καλύτερα πλην του 20% -25% των εναπομείναντων ψηφοφόρων του που ετοιμάζονται για νέα "σχισίματα" μνημονίων υπογράφοντας ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ εάν και εφόσον σε καμία 10ετία καταφέρουν να είναι πρώτο κόμμα. 

Παρά την δημιουργία κόμματος στα δεξιά της ΝΔ και δεν εννοούμε βέβαια την Ελληνική Λύση που είναι ήδη στη Βουλή και την φθορά της Εξουσίας το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής φαντάζει ΑΝΙΚΗΤΟ και στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση που δεν θα αργήσει. 

Το 2023 και με δεδομένο πως κυβέρνηση θα είναι η ΝΔ θα πρέπει και στην πόλη μας να υπάρξει παράταξη με καθαρή ΔΕΞΙΑ ατζέντα αφού ουδείς πιστεύει πως θα έχουμε κεντροδεξιό δήμαρχο σε μια αναμέτρηση που θα κριθεί ανάμεσα στον τωρινό δήμαρχο και σε ΚΑΠΟΙΟΝ που θα έχει διαφορετική ατζέντα αλλιώς τι νόημα θα έχει μια ακόμα αλλαγή. 

Έφυγε ο Βαλασόπουλος πάλι ΠΑ.ΣΟ.Κ έχουμε στη θέση του και φυσικά οι περισσότεροι ήδη μας έχουν ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ για την δική μας προτίμηση στο δεύτερο γύρο των εκλογών του 2019 αφού ελάχιστα άλλαξαν σε μια πόλη που παραμένει προσκολλημένη σε ιδεοληψίες που έχουν χρόνια καταδικαστεί από την πλειοψηφία του πολιτισμένου δυτικού κόσμου. 

Το μόνο θετικό η νεολαία της πόλης μας που κινείται ΔΕΞΙΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ αλλά και στα άκρα κάτι που θα αποτυπωθεί και στις κάλπες τόσο των Εθνικών Εκλογών όσο και σε αυτές των Δημοτικών αφού όπως μας είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Βελόπουλος το κόμμα του θα παράσχει στήριξη στους περισσότερους δήμους της Ελλάδας αλλά και στον δικό μας! 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ σε περίπτωση που και στις εκλογές του 2023 (κάτι πιθανό) δεν υπάρξει επίσημος υποψήφιος της ΝΔ στην πόλη θα στηρίξουμε αυτόν που θεωρούμε ΠΙΟ δεξιό όπως κάναμε άλλωστε και το 2019 άλλο εάν μετά η συγκεκριμένη παράταξη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο δεν ΤΙΜΗΣΕ τις Αρχές και Αξίες της ΝΔ και απέδειξε πως τιμάει ανύπαρκτους αγώνες "ψεκασμένων" και επικίνδυνων για την Αστική μας Δημοκρατία συνδημοτών μας. 

Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι που ούτε μια ανακοίνωση δεν έχουν βγάλει για τον κατά συρροήν δολοφόνο Δημήτρη Κουφοντίνα και τα θύματά τους μη χάσουν κανέναν ψήφο από τους ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ της Αριστεράς που τον στηρίζουν επειδή τάχα σέβονται την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ποια Δημοκρατία; Αυτή των καλάσνικοφ του Ρώσου πράκτορα και των συντρόφων του  που δολοφόνησε τον Αξαρλιάν; 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: