ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θα γίνει τελικά δημοτικό συμβούλιο για το θέμα των ημερών;

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Θα γίνει τελικά δημοτικό συμβούλιο για το θέμα των ημερών;


Κατά καιρούς στη πόλη μας έχουν γίνει δημοτικά συμβούλια για να καταδικάσουν τον φασισμό, τις πολιτικές της κυβέρνησης στο θέμα του Υμηττού, της υγείας κ.ο.κ 

Για το θέμα των ημερών που είναι η σεξουαλική κακοποίηση και γενικότερα κάθε είδους κακοποίηση ακόμα και σε ανηλίκους παρά την πρόταση του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Κόκλα δεν βλέπουμε καμία ζέση για να γίνει. 

Όχι πως δεν το περιμέναμε αφού άλλωστε το θέμα για τους φασίστες της πόλης κόκκινους και μαύρους δεν θεωρείται μείζον όπως βέβαια δεν κατανοούν και τι ακριβώς είναι το 100% Αμερικανοκίνητο κίνημα #MeToo που απειλεί στο να μας βγάλει στους δρόμους για θέμα που δεν άπτεται του ατομικού μας συμφέροντος αλλά του δημόσιου. 

Γιατί βέβαια οι χιλιάδες παιδόφιλοι και παιδεραστές σε θέσεις ευθύνης δεν θα "εξαφανστούν" εάν εσύ τους ΑΝΕΧΕΣΑΙ και δεν πιέζεις για ποινές ισάξιες του ειδεχθούς εγκλήματος του οποίου διαπράττουν. 

Από μια κοινωνία που κινητοποιείται για να έχει δικαιώματα ένας ΦΑΣΙΣΤΑΣ και πράκτορας των Ρώσων ΄όπως ο Κουφοντίνας προφανώς και δεν αναμέναμε να βγουν στους δρόμους επειδή επιφανείς ηθοποιοί έπαιζαν το π@λί τους σε κοινή θέα αλλά θεωρούσαμε ( εσφαλμένα όπως αποδεικνύεται) πως θα ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ και θα απαιτούσαν ακραίες ΠΟΙΝΕΣ για ειδεχθή εγκλήματα όπως η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ. 

Οι νόμοι που επικρατούν στην Ε.Ε που ουδεμία σχέση έχει με την ΗΘΙΚΗ των ΗΠΑ επιτρέπουν την συναίνεση ανηλίκου σε ερωτική πράξη με ενήλικα από την ηλικία των 14 ετών και μία μέρα! 

Το αίσχος αυτό που εξακολουθεί και ισχύει και στη χώρα μας δεν τον συναντάς σε κράτη - μέλη της Ε.Ε που έχουν επιλέξει πως τους ενδιαφέρει να τα έχουν καλά με τις ΗΠΑ και όχι με την Γερμανοκρατούμενη Ε.Ε . 

Οι ηλικίες βέβαια παίζουν στα κράτη - μέλη από τα 14 έως τα 16 για ερωτική συνεύρεση με την συγκατάθεση του ΑΝΗΛΙΚΟΥ που ο νόμος τον παρουσιάζει ικανό να επιλέξει τον ερωτικό του σύντροφο ανεξαρτήτως φύλου αφού φυσικά και είναι νομικά κατοχυρωμένη η ομοφυλοφιλία και ιδιαίτερα διαδεδομένη σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. 

Για όσους αναρωτηθούν τι νόημα θα είχε ένα δημοτικό συμβούλιο που θα καταδίκαζε την παιδεραστία που είναι ακόμα ποινικό αδίκημα θα το αντιλαμβάνονταν εάν γίνονταν και εάν το παρακολουθούσαν για να ακούσουν και τις απόψεις των δημοτικών συμβούλων και των παρατάξεων για το θέμα αυτό. 

Θα κατέληγαν στο συμπέρασμα πως ΟΛΟΙ καταδικάζουν την ΑΝΩΜΑΛΙΑ αλλά ουδείς θέλει να τιμωρηθεί με την ανώτερη ΠΟΙΝΗ ο ανώμαλος αφού οι "φιλεύσπλαχνοι" και "αλληλέγγυοι" θα μας έλεγαν πως δεν έχουμε το δικαίωμα να αφαιρούμε καμία ζωή. 

Τελικά δεν θα γίνει και έτσι εσείς θα μείνετε με την απορία και εμείς με την βεβαιότητα πως δεν υπάρχει καλύτερο μέλλον για την πόλη ,όσο ακολουθούμε τις ίδιες αποτυχημένες συνταγές. 

Συμβούλιο θα κάνουν όταν γίνει νόμος του κράτους το νέο προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό και θα βγουν στους δρόμους οι ελάχιστοι που βγαίνουν και τώρα για να υπερασπίσουν τον κατά συρροήν δολοφόνο Δημήτρη Κουφοντίνα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: