ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η επένδυση στο Ελληνικό προφανώς και είναι χρήσιμη για την Οικονομία αλλά προέχει η ΗΘΙΚΗ κ. Κούγια

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Η επένδυση στο Ελληνικό προφανώς και είναι χρήσιμη για την Οικονομία αλλά προέχει η ΗΘΙΚΗ κ. Κούγια

 


Θύμα και στόχο όσων δεν θέλουν την επένδυση στο Ελληνικό έχρισε ο δικηγόρος κ. Αλέξης Κούγιας τον πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Οι μάρτυρες κατηγορίας για τον ίδιο είναι αναξιόπιστοι και στόχος τους είναι η υπουργός Πολιτισμού κα. Μενδώνη και η κυβέρνηση Μητσοτάκη που προχωράει; την επένδυση η οποία είχε "βαλτώσει" επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

Έξυπνη υπερασπιστική γραμμή για αυτό και καλό θα ήταν να σπάσουν την ΣΙΩΠΗ τους όσοι υπέστησαν βλάβη από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη γιατί με την έως τώρα δικογραφία μάλλον θα έχει εύκολη υπόθεση ο γνωστός ποινικολόγος όταν φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο. 

Μόνο ο ένας έχει βγει σε τηλεοπτική εκπομπή αποφεύγοντας να δηλώσει το επώνυμό του ( για λόγους που για εμάς δεν είναι κατανοητοί) αφού όποιος μπαίνει σε δικαστική περιπέτεια θα πρέπει να γνωρίζει πως ο δρόμος είναι μακρύς και πως οι νομικοί αναζητούν το παραμικρό λάθος για να "θολώσουν" τα νερά και να μην αποδοθεί Δικαιοσύνη. 

Άλλωστε οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης που δεν έχουν λογική είναι πάμπολες και τα παραδικαστικά - δικαστικά κυκλώματα που αναδείξαμε πριν κάποια χρόνια στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για να διαλυθούν θέλουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ και παρέμβαση στο χώρο της Δικαιοσύνης που έχει αποδείξει διαχρονικά πως τιμωρεί τον κουλουρά που πουλάει χωρίς άδεια το εμπόρευμά του και αφήνει ελεύθερους του εγκληματίες των λευκών κολλάρων για να επικαλεστώ και εγώ ο ΔΕΞΙΟΣ την πετυχημένη ατάκα των Συριζαίων που επί 4,5 χρόνια το μόνο που επιχείρησαν ήταν τον έλεγχο της Δικαιοσύνης προς όφελός τους και όχι φυσικά την ΚΑΘΑΡΣΗ. 

Η υποκρισία όσων ακόμα και συναδέλφων βάλλουν τώρα κατά Λιγνάδη ενώ έβριζαν εμάς στην γνωστή υπόθεση του παιδεραστή συνθέτη πριν μερικά χρόνια είναι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ. 

Η Ελληνική Δικαιοσύνη τον ΑΘΩΩΣΕ αφού μια ελληνική κοινωνία βουτηγμένη στη λάσπη τον είχε πριν αθωωθεί αποκαταστήσει ΠΛΗΡΩΣ στηρίζοντας την δουλειά του. 

Το ίδιο θα συμβεί και με την περίπτωση Λιγνάδη αφού προφανώς και από μια ΣΑΠΙΑ κοινωνία εγώ προσωπικά δεν περιμένω καμία ΚΑΘΑΡΣΗ. 

Τέλος να τονίσω πως ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας είναι ένας ικανότατος νομικός ο οποίος θα προσπαθήσει να βρει όλες εκείνες τις ρωγμές στις καταθέσεις των κατηγόρων για αυτό και εάν θέλουμε κάτι επιτέλους να γίνει πρέπει να μιλήσουν ΟΛΟΙ όσοι γνωρίζουν. 

Τέλος για ακόμη μια φορά δεν αξιοποιείται και από αυτή την κυβέρνηση η ΕΥΠ και στηρίζεται σε μια αστυνομία που όπως έχουμε τονίσει έχει σοβαρό πρόβλημα και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός σύγχρονου δυτικού κράτους.
 

Είναι τυχεροί όσοι πρωθυπουργοί δεν αγνόησαν την ΕΥΠ και παντελώς ανεύθυνοι όσοι δεν την χρησιμοποιούν για να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για κάποιον. 

Από την πλευρά μας γλιτώσαμε από πολλές κακοτοπιές από δικές της πληροφορίες και θεωρούμε πως για το έργο που επιτελούν θα έπρεπε όλα τα στελέχη της να πληρώνονται με τριπλούς τουλάχιστον μισθούς από τους σημερινούς. 

"Καταιγίδα" έρχεται για πολλούς κυρίως από το τμήμα εκείνο της ΕΥΠ που διαχρονικά υπηρετεί Αρχές και Αξίες που έχουν ξεχαστεί από την πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας και για αυτό χρεοκοπήσαμε. 

Επειδή μέσα στο 2021 θα έχουμε εθνικές εκλογές οφείλουμε όλες και όλοι μας να πιέσουμε προς την κατεύθυνση να καταργηθεί ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα που δημιουργεί ΤΕΡΑΤΑ. 

ΥΓ: Ο εμπνευστής του νόμου και ο άνθρωπος τελικά που τον κατέθεσε και έγινε νόμος του κράτους θα κατανοήσει πως η Ελλάδα σε θέματα ηθικής τάξεως θα παραμείνει προσηλωμένη στο Αμερικανικό δίκαιο και θα απαλλαγεί από την ξεπερασμένη "ηθική" μιας Ε.Ε που το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμα είναι να νομοθετήσει την ασυλία των παιδόφιλων! Άλλωστε κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν έχει καλύτερη Δημοκρατία από αυτή των ΗΠΑ και ένα ταξίδι στη χώρα αυτή θα πείσει κάθε δύσπιστο. Το κίνημα #MeToo αμερικανικής προέλευσης και αυτό δεν είναι δυνατόν να φιμωθεί από κανέναν πόσο μάλλον από κάποιους πολιτικούς που ενώ είχαν διασυρθεί από τις τηλεοπτικές εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τα ειδεχθή εγκλήματά τους επανήλθαν θεωρώντας πως χωρίς κρυφές κάμερες και τηλεφωνικές υποκλοπές είναι όλα εντάξει ξεχνώντας βέβαια πως υπάρχει και η ΕΥΠ! Το τραγικό είναι πως ακόμα και τώρα καμία εντολή δεν έχει δοθεί στο να συλλέξει στοιχεία η ΕΥΠ , καμία εντολή δεν έχει δοθεί για παρακολουθήσεις τηλεφώνων υπόπτων αλλά κατά τα άλλα η κυβέρνηση θεωρεί πως μπορεί να βασιστεί σε μια ΕΛ.ΑΣ που όχι μόνο δεν μπορεί αλλά δεν θέλει όπως έχει αποδείξει πολλές φορές έως σήμερα. Τέλος ο κος Κούγιας είχε υπερασπιστεί και στο παρελθόν βιαστή 8χρονης που την δολοφόνησε κιόλας και δεν είχε καταφέρει να τον γλιτώσει από τα ισόβια συν 8 χρόνια κάθειρξη αυτά έγιναν την δεκαετία του 1990 και το όνομα του αθώου θύματος ήταν Χριστίνα Τσάμη. Άρα μην ανησυχούν οι πολίτες που θέλουν ΤΙΜΩΡΙΑ που έρχεται όταν τα ΜΜΕ πιέσουν μια Δικαιοσύνη που επηρεάζεται αποδεδειγμένα από την τέταρτη Εξουσία.  Σπάστε την ΣΙΩΠΗ μιλήστε και καταγράψτε με ΝΟΜΙΜΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ μέσα την ΒΙΑ που ασκείται εναντίον σας. Μην ακούτε τα απολειφάδια της πολιτικής για τα προσωπικά δεδομένα σε μια κοινωνία ΗΘΙΚΗΣ αυτά δεν έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ θέση. Άλλωστε η Νέα Τάξη Πραγμάτων αυτό ΑΠΑΙΤΕΙ και για αυτό πολεμάνε λεκτικά τουλάχιστον ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ! 

ΝΤΠ


Δεν υπάρχουν σχόλια: