ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εσείς διαμαρτύρεστε, και εμείς σας απαντάμε πως το έχουμε δει και θα το αλλάξουμε...

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Εσείς διαμαρτύρεστε, και εμείς σας απαντάμε πως το έχουμε δει και θα το αλλάξουμε...



Δικαιολογημένη η απορία των αναγνωστών μας για τα θέματα που αναρτούμε και είναι πάρα πολλά και δεν έχουν άμεση σχέση με την πόλη ή τον δήμο μας αλλά με όμορους δήμους. 

Και βέβαια θα μπορούσαμε να δικαιολογηθούμε ( αλλά δεν θα το κάνουμε) πως βάζουμε τι γίνεται αλλού για να το καταλάβουν και εδώ και να το πράξουν. 

Αυτό εάν και ακούγεται λογικό είναι λάθος , γιατί κάθε τοπική κοινωνία με την ψήφο της έχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ ποιο δρόμο θα ακολουθήσει. 

Οι δημότες μας διαχρονικά πιστεύουν σε ΜΥΘΟΥΣ , αποδίδουν τιμές σε σκουπίδια της Ιστορίας και έχουν προβλήματα δημοκρατικότητας εμφανή . 

Έτσι η εμμονή μας στο να εξακολουθούμε να διατυμπανίζουμε την δική μας ατζέντα με δεδομένο πως ουδείς την υιοθετεί από τους 41 δημοτικούς μας συμβούλους μας οδηγεί ή στην δική μας κάθοδο στις δημοτικές εκλογές ή στην στήριξη ενός νέου σχήματος που θα ηγείται πρόσωπο που δεν εκλεγεί έως σήμερα και υιοθετεί έστω και ένα σημείο από την δική μας ατζέντα. 

Γλυφάδα δεν περιμέναμε ποτέ να γίνουμε αλλά πως θα υστερούσαμε ακόμα και από τον δήμο του Αγίου Δημητρίου σε βασικούς τομείς της καθημερινότητάς μας  όπως αυτός της καθαριότητας. δεν το πιστεύαμε παρά την αταλάντευτη ΘΕΣΗ μας πως με αυτούς που απαρτίζουν το δυναμικό του δήμου μας καλύτερες μέρες δεν πρόκειται να έρθουν. 

Έτσι πήραμε και εξακολουθούμε να έχουμε την ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση για ιδιωτικοποίηση των δομών ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ του δήμου μας αφού παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες διαφορετικών διοικήσεων το προσωπικό δεν ανταποκρίνεται και η εικόνα δεν αλλάζει. Και μιλάμε για προσωπικό που ξεπερνάει πλέον τους 200 εργαζόμενους μόνιμους και συμβασιούχους και γράφει ώρες υπερωριών κάθε μήνα που κατά την δική μας άποψη δεν αντέχει ο προϋπολογισμός του δήμου μας. 

Τα στοιχεία που μας έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών δείχνουν ένα δήμο με περισσότερους σε απόλυτα νούμερα υπαλλήλους που τα πάνε καλύτερα στους τομείς καθαριότητας και Πρασίνου. 

Έτσι και αφού το προ διετίας περίπου εγχείρημά μας να συμμετέχουμε σε ΜΜΕ των νοτίων προαστίων δεν ευδοκίμησε θεωρούμε πως θα πρέπει αφού αλλάξαμε εξ΄ανάγκης λογότυπο να συνεχίσουμε δίνοντας ειδήσεις και προβάλλοντας το έργο που γίνεται από στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης που δεν είναι λαϊκιστές και δεν έχουν αυταπάτες. 

Τότε θα γίνουμε πιο ωφέλιμοι για τον Τόπο μας θα καταδείξουμε καλύτερα δράσεις άξιες αναφοράς και δεν θα χάνουμε το χρόνο μας με μια πλειοψηφία αντιδραστικών δημοτών που έχει επιλέξει τον "θάνατό" της πόλης για να εξυπηρετήσει το προσωπικό της συμφέρον ή έτσι νομίζει έως ότου δει πως αυτές οι συνταγές θα τους οδηγήσουν χωρίς μισθούς και συντάξεις αφού ο δανεισμός της χώρας δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί χωρίς να γίνουν περικοπές που στο τέλος θα οδηγήσουν αφού έτσι είναι οι κανόνες της ελεύθερης αγοράς στην άτακτη χρεοκοπία της χώρας. 

Το συμμάζεμα που θα γίνει μετά τις εκλογές του φθινοπώρου δεν θεωρούμε πως θα σώσει την κατάσταση απλώς θα καθυστερήσει για καμία δεκαετία ακόμα το απευκταίο που είναι η ΑΤΑΚΤΗ χρεοκοπία της χώρας μας. 

Ξεκάθαρα λοιπόν σας λέμε εμείς δεν ήρθαμε για να είμαστε ακόμα ένα τοπικό ΜΜΕ αλλά για να υπηρετήσουμε Αρχές και Αξίες που δεν συνάδουν με την πλειοψηφία των συνδημοτών μας που στηρίζουν με την ΨΗΦΟ τους την υπάρχουσα κατάσταση που βέβαια με ευχολόγια ή με ανούσιες αντιπαραθέσεις με τεμπέληδες και βολεμένους δεν πρόκειται ΑΛΛΑΞΕΙ. 

Για εμάς κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια της πόλης είναι όσοι διαχρονικά δεν είχαν την ΤΟΛΜΗ να χτυπήσουν την ΔΙΑΦΘΟΡΑ και να διαλύσουν ΜΥΘΟΥΣ της πόλης. 

Γιατί προφανέστατα και με ΑΝΗΘΙΚΑ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ πρότυπα δεν θα οδηγήσεις τους δημότες στη "γη της επαγγελίας"  αλλά μια "ζούγκλα" . 

Δεν πιστεύουμε στην ανευθυνότητα των πολιτών , δεν θεωρούμε πως κάποιοι μας "φορτώθηκαν" με το ζόρι ούτε βέβαια έχουμε αυταπάτες να πιστεύουμε πως από μια πλειοψηφία ΑΝΗΘΙΚΩΝ θα στηριχθούν ηθικοί για να μας αλλάξουν την πορεία. 

Ό,τι βλέπουμε τις τελευταίες μέρες προφανώς και είναι η πλειοψηφία που έχει απομακρυνθεί από Αρχές και Αξίες και για τον λόγο αυτό δεν κινητοποιείται εναντίον ενός παιδεραστή ή πολλών μάλλον αλλά ΥΠΕΡ ενός κατά συρροήν δολοφόνου. 


ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: