ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει κανιβαλισμός από τα ΜΜΕ "ψεκασμένοι" απλώς κάνουν την δουλειά τους που δεν είναι άλλη από την παρουσίαση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Δεν υπάρχει κανιβαλισμός από τα ΜΜΕ "ψεκασμένοι" απλώς κάνουν την δουλειά τους που δεν είναι άλλη από την παρουσίαση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ


Προφανώς και όσοι θεωρούν πως δεν θα βγουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους με τους εμπλεκόμενους σε ειδεχθή εγκλήματα δεν κατανοούν πως οι "ιδιαιτερότητες" ακόμα και η μη ποινικά κολάσιμες ήταν είναι και θα παραμείνουν πεδίο λαμπρό για τις υπηρεσίες ασφαλείας όλων των κρατών διαχρονικά. 

Έτσι η μόνη "λύση" για να μην απολογείσαι αύριο εάν ήξερες ή όχι είναι να εμπιστεύεσαι όσους άοκνα δουλεύουν για την ασφάλεια των κρατών και δεν οφείλουν αστική ευγένεια σε ΚΑΝΕΝΑΝ. 

Όποιος δεν έχει να φοβηθεί ΤΙΠΟΤΑ προφανώς και δεν εκβιάζεται και από την "κακή" χρήση φωτογραφιών και το κακή σε εισαγωγικά γιατί για την δική μας ηθική δεν υπάρχει. 

Ο ηθοποιός - σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης δεν έκρυβε τις ερωτικές του προτιμήσεις όπως για την δική μας ηθική δεν πρέπει να κρύβει και κανένας . Κυρίως όσοι αναζητούν θέσεις ευθύνης αλλά και οι μη "επώνυμοι" γιατί για εμάς όλοι έχουμε όνομα και επώνυμο ακόμα και όταν δρούμε για λόγους ασφαλείας με ψευδώνυμα ή nick name στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Άλλωστε για εμάς καμία απήχηση δεν έχουν οι απόψεις ανωνύμων φασιστών της πόλης μας που θεωρούν ιθαγενείς τους δημότες μας και όχι άδικα γιατί πολλοί από αυτούς ΕΙΝΑΙ. 

Ως μέσο έχουμε αναδείξει διαχρονικά την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων τάχα πέφτουν από τα σύννεφα και δεν έχουμε ούτε ΚΑΛΗΜΕΡΑ με την αριστερή πλέμπα της πόλης. 

Αυτής που θεωρεί εκσυγχρονισμό την υιοθέτηση  παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια αλλά δεν θέλει να ανοίξουν και σε αυτή την ριμάδα χώρα τα κλειστά επαγγέλματα και στηρίζει συντεχνίες. 

Είχαμε εγκαίρως ως ΜΜΕ διαχωρίσει την θέση μας για επιλογές της κυβέρνησης και βέβαια είμαστε αντίθετοι σε όποιον διεκδικεί την ψήφο μη έχοντας απαντήσει σε αυτά που οι "αριστεροί" αποκαλούν προσωπικά δεδομένα και απαραβίαστα από τους "κακούς" δημοσιογράφους και τα "συστημικά" ΜΜΕ. 

Χαιρόμαστε λοιπόν τους ομοφυλόφιλους , τις λεσβίες , τους τρανς και τους διεμφυλικούς που μας λένε ξεκάθαρα τι είναι και τι ζητάνε από την κοινωνία μας αλλά λέμε ΟΧΙ σε όσους διεκδικούν θέσεις και αξιώματα κρύβοντας για εμάς τις επιλογές τους ακόμα και στην κρεβατοκάμαρά τους. 

Για τον λόγο αυτό και θεωρούμε εάν και στηρίζουμε την ΝΔ πως όποιος ευθύνεται για την επιλογή Λιγνάδη θα έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί μετά την άσκηση δίωξης εναντίον τους για ειδεχθή εγκλήματα. 

Τι περίμεναν άλλωστε από έναν Λιγνάδη; Όσοι εξακολουθούν και απειλούν με αποστρατεύσεις κρατικούς λειτουργούς επειδή δίνουν στοιχεία σε δημοσιογράφους τους λέμε απλώς πως έχουν τελειώσει γιατί προφανώς και οι δικές τους πλάτες είναι μικρότερες από όσους έστω και για δικό τους όφελος κατέγραψαν και κράτησαν στα αρχεία τους υλικό που είναι ΑΛΗΘΙΝΟ και για αυτό φέρνει αντιδράσεις. 

Η ΝΔ έχει ικανότατα στελέχη και φυσικά από την ηγεσία της έχουν περάσει διαχρονικά ηγέτες με ή χωρίς εισαγωγικά. Άρα ας μην ανησυχούν οι μετέχοντες τα gay pride δεν στοχοποιούνται όπως φωνασκούν για τις ερωτικές τους προτιμήσεις αλλά για τα ειδεχθή τους εγκλήματα. 

Το κίνημα #MeToo προφανώς και ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και δεν θα ανακοπεί επειδή κάποιοι θεωρούν πως δεν δικαιούμαστε να γνωρίζουμε τι κάνουν εκεί που θεωρούν πως δεν υπάρχουν κάμερες ή "περίεργοι" που βάλθηκαν τάχα να τους θίξουν την τιμή! 

Άλλωστε καμία τιμή δεν είχαν οι ξεφτιλισμένοι που πλήρωναν ανήλικους για να τους γαμήσουν! 

Καλούμε τον πρωθυπουργό να στείλει σπίτι της την κα. Μενδώνη ή να παραιτηθεί εάν η επιλογή του Λιγνάδη είναι δική του. Η ΝΔ προφανώς μπορεί να υπάρξει και χωρίς αυτόν και ας μη ποντάρει σε κανένα προσωπικό δεδομένο γιατί απλώς ως δημόσιο πρόσωπο δεν δικαιείται για να έχει! 

Εδώ δεν είναι Ρωσία ούτε κάποιο κράτος -παρία που εάν ο "Βασιλιάς είναι γυμνός" δεν το δείχνουν. Εδώ θα παίξει κανονικά η "γύμνια" ας το καταλάβουν καλά αυτό όσοι τολμάνε να απειλούν όσους έχουν συμμετάσχει σε αποστολές αυτοκτονίας για να έχουν αυτοί σήμερα καρέκλες! 

Το #MeToo μπορεί να μην εξυπηρετεί τους ανώμαλους αλλά όπως απέδειξε και το αντίστοιχο στις ΗΠΑ εξυπηρετεί τα θέλω μιας κοινωνίας που δεν αντέχει να βλέπει παιδόφιλους να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας. 

Τα ψέματα και τα ανθρώπινα δικαιώματα των παιδεραστών τα αφήνουμε να τα υπερασπίσουν οι γνωστές "πουτάνες" από όλους τους χώρους της ανθρώπινης δραστηριότητας. 

Εμείς με ξεφτιλισμένους δεν θέλουμε καμία σχέση , ούτε θα λυπηθούμε εάν κάποιοι μας απαλλάξουν με την ενοχλητική για την ασφάλεια των παιδιών παρουσία τους. 

Συγχωροχάρτια εμείς δεν μοιράζουμε αυτά τα αφήνουμε στην Εκκλησία και αναμένουμε να συνεχίσει τις διδαχές της και να δώσει το ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ της και για αυτή την ζωή όσο μας προετοιμάζει για την επόμενη. 

Και βέβαια δεν αναμένουμε να μας διδάξει ηθική η Αριστερά γιατί ποτέ της δεν είχε. Η ΝΔ και η Ελληνική ΔΕΞΙΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα σε ένα πεδίο που κυριαρχεί διαχρονικά των πολιτικών της αντιπάλων. Αναμείνατε ραγδαίες εξελίξεις και νέες συλλήψεις ίσως και εντός της ημέρας αφού τα στόματα ανοίγουν και η ΣΗΨΗ αναδεικνύεται παρά τις άοκνες προσπάθειες κάποιων να βγάλουν "τρελούς" κρατικούς λειτουργούς που δεν υπάκουσαν τις άνωθεν εντολές αλλά τις έξωθεν! 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: