ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....


  • Σε κάποιους έλειψε ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος και τον αναζητούν. Το θέμα είναι πως δεν απευθύνονται σε ιθαγενείς και όλες και όλοι θυμούνται πως τον κατηγορούσαν για έλλειψη δημοκρατικότητας εάν και υποψήφιοι συνδυασμών που δεν έκρυβαν την εκτίμησή τους στα χουντικά αποβράσματα. 

  • Δεν μας πείθει το προσωπικό του τομέα καθαριότητας και Πρασίνου για την αποτελεσματικότητά του. Και καλά εμάς δεν μας πείθει διαχρονικά ο κρατισμός που είναι πληγή για την χώρα. Το θέμα είναι πως πλέον φωνάζουν και όσες και όσοι προεκλογικά μας κατηγορούσαν που δεν βλέπαμε μια νέα διοίκηση που θα έφερνε άλλα ήθη και που θα έλυνε τα προβλήματα της καθημερινότητας αξιοποιώντας το ικανό κατά αυτούς ανθρώπινο δυναμικό που δεν συντονίζονταν όπως έπρεπε από την προηγούμενη διοίκηση. Στο μόνο που είχαν δίκιο είναι πως όντως έχοντας μάθει τα χούγια των υπαλλήλων οι νέοι -παλιοί Αντιδήμαρχοι φέρνουν καλύτερο αποτέλεσμα. Τώρα άμα θέλετε και καθαρή πόλη μην ακούτε για δίπλα "πεντακάθαρες" αλλά εμπιστευτείτε τον ιδιωτικό τομέα όπως τον εμπιστεύεστε και για να καθαρίζετε τις πολυκατοικίες όπου διαμένετε ( κοινόχρηστοι χώροι) με μικρό κόστος. 

  • Μέσα στο 2021 δεν θα έχει εμβολιαστεί το 80% του πληθυσμού της χώρας εάν δεν κατορθώσει η κυβέρνηση να βάλει τον ιδιωτικό τομέα στους εμβολιασμούς. Εγχείρημα δύσκολο γιατί τα έως τώρα εμβόλια που έχουν εγκριθεί και γίνονται θέλουν ειδικό εξοπλισμό συντήρησης που δεν τον έχουν τα φαρμακεία. Μακάρι όσα δεν έχουν λάβει έγκριση να έχουν εύκολη συντήρηση αλλιώς θα έχει μπει το 2022 και ακόμα θα εμβολιαζόμαστε. 

  • Το πλαφόν του 3% που χρειάζεται για να μπει μια δημοτική παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο δεν είναι ακατόρθωτο. Μια χούφτα ψήφοι είναι που όποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την αυτοδιοίκηση μπορεί να συγκεντρώσει αρκεί να ξοδέψει χρόνο και χρήμα αφού δεν ξεκινάνε στον καπιταλισμό όλοι από την ίδια αφετηρία. Άλλωστε εάν δεν έχεις την διάθεση να ξοδέψεις το δικό σου χρήμα αλλά αναμένεις να πας κατευθείαν να διαχειριστείς το δημόσιο-δημοτικό θα μείνεις με την ελπίδα. 

  • Εξυπηρέτηση συμφερόντων είναι η πολιτική και το θέμα είναι πως ΟΛΟΙ δεν μπορούν να είναι ωφελημένοι από την εφαρμογή ενός προγράμματος. Πρέπει να επιλέγουμε λοιπόν με βάση Αρχές και Αξίες εάν θέλουμε κάτι να αλλάξει και όχι να ισοπεδωθούμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ έχοντας αυταπάτες. 

    • Απογοήτευση από τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας που ήξερε απλώς πως ο Λιγνάδης είχε ιδιαιτερότητες αλλά δεν φαντάζονταν πως οι νεαροί ανήλικοι γύρω του δεν ήταν ευτυχισμένοι. Στο ερώτημα βέβαια του τι ακριβώς συμβαίνει με τον κ. Λιγνάδη  δεν περιμένουμε τίποτα ωφέλιμο από όσους κατέκλυσαν το άλσος Δ. Κιντή για να ακούσουν τον καλλιτέχνη που είδαν τι ΕΚΑΝΕ και συνεχίζουν να τον αποθεώνουν. Βλέπετε η ΗΘΙΚΗ της Αριστεράς είναι γνωστή από την εποχή του εμφυλίου ακόμα. Όσον αφορά αυτή την πόλη ΚΑΜΙΑ δημοτική παράταξη πλην του δημάρχου και μεμονωμένα του κ. Κόκλα δεν πήρε θέση για τον παιδεραστή-καθηγητή σε σχολείο της πόλης που δρούσε τουλάχιστον με την ΑΝΟΧΗ όσων είχαν χρέος να προστατεύσουν τα παιδιά μας. Για τους εκπαιδευτικούς τα διαβάζετε κάθε εβδομάδα έχουμε και έναν ΑΝΩΜΑΛΟ και έως σήμερα το σωματείο τους που ενδιαφέρεται τάχα για την Παιδεία δεν έχει βγάλει ούτε μια ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ αφήνει την Δικαιοσύνη να κρίνει . Μα πως θα γίνει αυτό όταν μια ολόκληρη κοινωνία δεν ΑΝΤΙΔΡΑ; 

  • Ετοιμάζεται νομοσχέδιο που θα βγάλει πολλούς βολεμένους στους δρόμους ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: