ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  1. Φυσικά και διάλογο με φασίστες εμείς δεν κάνουμε. Άλλωστε το τρίπτυχό τους "Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια" και οι γνωστές τους ασυναρτησίες δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε εμάς τους εθνικιστές να συνομιλούμε με τα κρατικοδίαιτα σκουπίδια που θέλουν να μονιμοποιήσουν την τραγική τους διαδικτυακή παρουσία υβρίζοντάς μας επειδή απλώς διαλύουμε τους ΜΥΘΟΥΣ της πόλης. Ας αφήσουν λοιπόν τις "απειλές" για προσφυγή τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη και ας την πράξουν θα έχουν την τύχη και όλων των προηγούμενων που θεώρησαν πως η χώρα μας έχει δημοκρατία αλά Πούτιν! 
  2. Ανοιχτές χωματερές πολλά σημεία της πόλης. Αντί να "κανακεύει" η διοίκηση τους υπαλλήλους καλό θα ήταν να τους προτρέπει να επιτελούν τα καθήκοντά τους αφού η βρωμιά και η δυσωδία είναι  ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Εάν δεν έχουν προσωπικό ας δώσουν επιτέλους την καθαριότητα σε ιδιώτη με υπουργό Εσωτερικών τον Μάκη Βορίδη αισθανόμαστε σίγουροι πως ουδείς μη αξιολογημένος υπάλληλος θα μονιμοποιηθεί ενώ ελπίζουμε πως θα φτιάξει έναν δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα που θα επιτρέπει στον πολίτη να ζητάει αστικές ευθύνες και ποινικές ευθύνες σε όσους τον εκθέτουν σε κίνδυνο. 
  3. Η συζήτηση στη Βουλή σήμερα θα καταδείξει την διαχρονική υπηρεσία της Αριστεράς , την ανηθικότητά της και θα δώσει απαντήσεις σε όλες και όλους γιατί φτάσαμε στο σημείο να φαίνεται πιθανό να διαφεύγουν της Αστικής Δικαιοσύνης για δεκαετίες εγκληματικές συμπεριφορές. 
  4. Οι δημοσιογράφοι φυσικά και δεν αποδίδουν Δικαιοσύνη αλλά έχουν κάθε δικαίωμα και κυρίως καθήκον να αναδεικνύουν την ΣΑΠΙΛΑ και να μην χαϊδεύουν τα αυτιά κανενός. 
  5. Η μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων δεν είναι προσωπικό δεδομένο όπως μας ενημέρωσε ο υπουργός Εσωτερικών και έγκριτος νομικός Μάκης Βορίδης.
  6. Λάθος η μήνυση Σκέρτσου στον Γιώργο Τράγκα. . Πολιτικά έχει τελειώσει από τη ΝΔ και παίρνει στο λαιμό του και τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη που θεωρούμε πως έπρεπε να τον αποτρέψει από αυτή την ενέργεια. Χαιρόμαστε που έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη εμείς πάλι έχουμε ΜΟΝΟ στην Πρεσβεία των ΗΠΑ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: