ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνάντηση στελεχών από τρεις διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις στην πόλη μας

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση στελεχών από τρεις διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις στην πόλη μας

Πριν 15 περίπου μέρες συναντήθηκαν στην πόλη μας στελέχη τριών διαφορετικών δημοτικών παρατάξεων και κύριο θέμα μας ήταν το μέλλον της πόλης μας. 


Το δικό τους θα ήταν πολύ άνετο εάν επέμεναν να συνεχίσουν να ακολουθούν δημοτικές παρατάξεις που μένουν «κολλημένες» σε πρακτικές και μεθόδους προηγούμενων δεκαετιών. Τα στελέχη όμως αυτά βλέπουν πως δεν είναι ωφέλιμο για την πόλη μας να μένουν στην αντιπολίτευση και να «πετροβολάνε» τον εκάστοτε δήμαρχο που δεν τραβάει. 

Να βλέπουν δηλαδή ,πως ο  κ. Βαλασόπουλος μετά από εννιά χρόνια θητεία , γιατί τόσα θα έχει κάνει μέχρι το 2019 που θα γίνουν και πάλι οι εκλογές, θα εξακολουθήσει να είναι φαβορί και για επόμενη πενταετία όσο αυτοί παραμένουν διασπασμένοι και κυρίως όσο δεν δίνουν όραμα στον λαό της πόλης για μια πραγματική αλλαγή όχι μόνο προσώπων στη διοίκηση αλλά και νοοτροπίας. 

Τις επόμενες μέρες θα σας αποκαλύψουμε και άλλες λεπτομέρειες αυτής της πρώτης συνάντησης που μας κέντρισε και εμάς το ενδιαφέρον. Αυτό γιατί η κατεύθυνσή της θα είναι προς το χώρο της κεντροδεξιάς. Τις επόμενες δυο μέρες υποσχόμαστε πως θα δώσουμε και άλλες λεπτομέρειες για αυτή την συνάντηση. Εμείς έχουμε «μάτια» παντού και ποτέ δεν πέσαμε έξω στο ρεπορτάζ μας. 

Κάτι καλό γεννιέται στα δημοτικά δρώμενα και θα το παρακολουθήσουμε μην τυχόν και «στραβώσει». 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στο τέλος και ο παρράς και ο σεφτελής και ο πούλος με τον ευσταθίου θα κατέβουν...

Ανώνυμος είπε...

η Ηλιούπολη δεν χρειάζεται στελέχη για ουζερί αλλά πολίτες για δουλειά...