ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το αιτιολογημένο ΟΧΙ του κ. Αλέξανδρου Μπουγά στην έγκριση προϋπολογισμό της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης η πιο έντιμη στάση

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Το αιτιολογημένο ΟΧΙ του κ. Αλέξανδρου Μπουγά στην έγκριση προϋπολογισμό της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης η πιο έντιμη στάση


Τα χρήματα για τον προϋπολογισμό της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καταψηφίστηκαν από την παράταξη  "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης"  γιατί με "μπαλώματα" όντως δεν λύνονται προβλήματα κτιριακών υποδομών που χρονίζουν. 

Επειδή έχει πέσει και στα δικά μας χέρια το πρόχειρα και μη τεκμηριωμένο εισηγητικό αλλά δεν είμαστε εδώ για να "μιζεριάσουμε"  για την ελαφρότητα και παντελή αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζει η νυν διοίκηση τα θέματα εκπαίδευσης και τις ανάγκες που έχουν αναλυθεί διεξοδικά μέσα από δελτία τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης αλλά και κάποιων Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων θεωρούμε πως δεν αξίζει καν τον σχολιασμό μας. 

Οι κεντροδεξιά παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είχε αποχωρήσει από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και θα είχε ενδιαφέρον για εμάς να γνωρίζαμε εάν ήταν παρούσα τι θα ψήφιζε. 

Τον υπερψήφισαν τον προϋπολογισμό Χατζηδάκης και Ευαγγέλου ενώ ΠΑΡΩΝ δήλωσε ο κος Παπαδάτος!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: