ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάνω από 100 εργαζόμενοι του δήμου μας θα πάρουν υπερωριακή απασχόληση για να καθαρίσει η πόλη - Φυσικά το κόστος θα το πληρώσουμε όλοι εμείς

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Πάνω από 100 εργαζόμενοι του δήμου μας θα πάρουν υπερωριακή απασχόληση για να καθαρίσει η πόλη - Φυσικά το κόστος θα το πληρώσουμε όλοι εμείς

ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΜΕ 100 ΩΡΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ 
Δεν ξέρουμε τι λέει το σωματείο εργαζομένων του δήμου μας αλλά οι δημότες έχουν δικαίωμα να πληροφορηθούν πως με απόφαση της νέας διοίκησης και του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη πάνω από 100 υπάλληλοι του δήμου μας θα έχουν απίστευτες ώρες υπερωριών προς όφελος βέβαια της καλής εικόνας στον τομέα της καθαριότητας και εις βάρος της τσέπης ΟΛΩΝ μας.



Κάνοντας κλικ εδώ βλέπετε ποιοι είναι και πριν προλάβουμε να σας πούμε εμείς ή να κάνουμε το παραμικρό σχόλιο καταλαβαίνετε από μόνοι σας που οδηγούμαστε.

Και επειδή δεν υπάρχει μόνο διοίκηση αλλά και αντιπολίτευση και επειδή θεωρούμε ΔΕΔΟΜΕΝΟ βλέποντας και τα ονόματα των υπαλλήλων πως η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν θα βγάλει κιχ για την απόφαση αυτή, καλούμε τις υπόλοιπες να πάρουν θέση. Ποντάρουμε να αντιδράσει ΜΙΑ έστω για να μάθουμε και εμείς επιτέλους και εσείς ΥΠΕΥΘΥΝΑ και από επίσημα χείλη πόσοι τελικά είναι αυτοί οι "λίγοι" υπάλληλοι του δήμου μας και με πόσους μπορεί να λειτουργήσει ένα μαγαζί που παράγει μόνο πολλά ΕΞΟΔΑ και έχει ελάχιστα εργαστεί για να αυξήσει τα ΕΣΟΔΑ του αφού παραχωρεί εδώ και δεκαετίες με πολύ χαμηλά τιμήματα τις δομές του σε κρατικοδίαιτους "επιχειρηματίες" που κάνουν και όλο το παιχνίδι κάθε τέσσερα χρόνια για να οδηγήσουν εσάς στην κατεύθυνση που εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα.

Οι υπερωρίες που αφορούν μόνο τον μήνα Οκτώβριο φυσικά και θα βαρύνουν όλους εμάς αφού προφανώς και ουδείς θέλει κανένας εργαζόμενος να δουλεύει τζάμπα υπερωρίες.

Και το ερώτημα είναι σαφές και αφορά όλες τις δημοτικές παρατάξεις. Νομίζουν πως πρέπει να συνεχιστεί η Σοβιετία ή να μπει ιδιώτης στην καθαριότητα; Απλά και ξεκάθαρα και με γνώμονα το συμφέρον όλων μας. Τα παρών, λευκό και ναι είναι για εμάς στην ίδια πλευρά και στην άλλη υπάρχει μόνο το ΟΧΙ.

Όχι στην διατήρηση της Σοβιετίας , όχι στο υψηλό κόστος που οδηγεί σε ελλείμματα και ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ όλους μας.

Την απάντηση την έχω πάρει ήδη από την στάση όλων των δημοτικών παρατάξεων επί δεκαετίες στο θέμα , αλλά μπαίνει επειδή έχουμε και 1-2 καινούργιες και δεν θέλω να τις αδικήσω εξαρχής.

Οι παρατάξεις λοιπόν που συμφωνούν με αυτό το "πάρτι" είναι οι : Πρώτα η Ηλιούολη, Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά , ΗΛΙΟΥ-πόλις Ανθρώπινη Πόλη, η παράταξη του συμπαθέστατου κατά τα άλλα κ. Σόφη, φυσικά η Λαϊκή Συσπείρωση (αφού η Σοβιετία είναι στο αίμα τους) , και απομένουν να ακολουθήσουν ή να διαφοροποιηθούν οι κάτωθι:

Συνεργοί με την Ηλιούπολη (θαύματα δεν γίνονται αφού συμμετέχουν στη νέα διοίκηση)

Η Πόλη που Θέλω

και Μαχόμενη Ηλιούπολη του κ Μανιάτη

Και αυτών την απάντηση την ξέρω αλλά δεν προτρέχω για να είμαι σοβαρό ιστολόγιο  και να κάνω την χάρη στον κ. Παύλο μας που θέλει να μην αντιδρώ όταν κάθε χρόνο βλέπω να εξαφανίζονται πάνω από 27.000.000 ευρώ ΚΡΑΤΙΚΗ χρηματοδότηση, αλλά να παίρνω και εγώ το "μερίδιό" μου για να στηρίζω την ΣΟΒΙΕΤΙΑ!

Πάντως οι "κακοί" δανειστές μας ξοδεύουν πολύ λιγότερα για να διατηρούν ΚΑΘΑΡΕΣ τις πόλεις τους. Μάλλον είναι ανόητοι που δεν ακολουθούν το δικό μας παράδειγμα για να έχουν μετά το χέρι απλωμένο ζητιανεύοντας για να τους δοθούν  μερικά εκατομμύρια ευρώ και να μην χρεοκοπήσουν όπως χρεοκόπησαν ΟΛΕΣ οι ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ ανά τον κόσμο.


Πάντως η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως εάν ο ιδιώτης είναι Ελληνάρας παίζει και να γλιτώνεις ελάχιστα με δεδομένο πως εάν μια διοίκηση δεν επιβάλλει στον ιδιώτη ΚΑΝΟΝΕΣ για λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε (για να επιβάλλεις κανόνες πρέπει να μην παίρνεις ΜΙΖΕΣ)  θα κερδίσεις ελάχιστα και θα δικαιώσεις όλους αυτούς που κατηγορούν τον καπιταλισμό στην χώρα μας.

Η στρεβλή εφαρμογή του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ στην χώρα μας με την διατήρηση ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ , κρατικοδίαιτης τάχα επιχειρηματικότητας με τα δικά σας λεφτά και κυρίως το γεγονός πως οι Έλληνες επιχειρηματίες θεωρούν πως το δικό τους ΚΕΡΔΟΣ δεν εξαρτάται από την ικανοποιητική αμοιβή των εργαζομένων τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ΛΟΥΚΕΤΑ αφού όσο και να βρίσεις τους κακούς ξένους και τις επιχειρήσεις τους , όσο και εάν το παίζεις πατριώτης καλώντας τους καταναλωτές να πληρώσουν σε τριπλάσια τιμή το ίδιο προϊόν ο καταναλωτής ιδίως σε εποχές οικονομικής κρίσης θα σου γυρίσει την πλάτη.

Λένε πολλοί γιατί η Βρετανική Κυβέρνηση δεν έσωσε την εταιρεία που χρεοκόπησε πρόσφατα. Προφανώς και όσοι το λένε αγνοούν πως ο Καπιταλισμός έχει ΚΑΝΟΝΕΣ που απαγορεύουν τέτοιες καταστροφικές για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ενέργειες. Εδώ το κάνουμε για πλάκα . Ένα μόνο παράδειγμα είναι η διάσωση εις βάρος μας της εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή. Έσωσαν τον κομμουνιστή με δεξιά τσέπη κ. Γερμανό εις βάρος όλων μας , πήραν μια χρεοκοπημένη εταιρία ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και την έδωσαν σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ στους Γερμανούς για να συνεχιστεί η Σοβιετία που στο τέλος οδήγησε στην δική μας χρεοκοπία.

Αυτοί δεν έχουν ανάγκη όμως οι Καρανανλήδες και τα κάθε είδους σαπρόφυτα και της δήθεν δεξιάς έχουν εξασφαλίσει 10 ζωές, αφού η ΣΟΒΙΕΤΙΑ είναι γενναιόδωρη με όσους την υπηρετούν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. 

Μέσα στους υπαλλήλους που θα πάρουν τις υπερωρίες βλέπετε και τα ονόματα γνωστών υβριστών μας ή συγγενικών τους προσώπων. Τα είδαν οι αναγνώστες μας και μας ενημέρωσαν σχετικά . ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ με τις "παράπλευρες απώλειες" αλλά με την ΟΥΣΙΑ του θέματος γιατί ποτέ το πρόβλημά μου δεν είναι ο τελευταίος τροχός αλλά όσοι ασκούν ΕΞΟΥΣΙΑ.

Σ.Μ  

3 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΝΥΧΤΕΣ , ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ....
ΟΙ Δ.Ε ΔΙΟΙΗΤΙΚΟΥ (ΕΝΑΣ/ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ/Η)ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ?
ΟΛΩΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΧΤΥΠΗΜΕΝΕΣ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ , ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ?

UNKNOWN είπε...

ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ (ΕΠΙΣΗΜΑ) ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΜΕΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ....
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ .......ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ EXTRA ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ "ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A94%CE%987%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%96%CE%9C%CE%94?inline=true

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ .....ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Unknown είπε...

Σαφώς και έχει εκχωρηθεί μέρος αυτών σε ιδιότητες στο κομμάτι του πράσινου αλλά εκεί οι εργατοπατέρες κάνουν την πάπια γιατί τους συμφέρει να δουλέουν λιγότερο έως καθόλου για να έχουν χρόνο και καλά για το καλό των εργαζομένων και να παίζουν τα παιχνίδια τους με την εκάστοτε Διοίκηση.ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΣΜΕ