ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παρκάρουν όπου θέλουν και κάνουν και μισές δουλειές - Τουλάχιστον να παίρνουν υπερωρίες όσοι ενεργούν και όχι όσοι κάθονται

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Παρκάρουν όπου θέλουν και κάνουν και μισές δουλειές - Τουλάχιστον να παίρνουν υπερωρίες όσοι ενεργούν και όχι όσοι κάθονται


Το αμάξι του Δήμου μας καβάλησε το πεζοδρόμιο όπως βλέπετε αλλά για αυτό δεν υπάρχει ούτε Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας αλλά ούτε κλήση από την Δημοτική μας Αστυνομία. Μα θα πείτε δουλεύουν οι εργάτες τι να σου κάνουν βρε Σταύρο; 
Αφού δουλεύουν λοιπόν να μην κάνουν μισές δουλειές στις επόμενες φωτογραφίες βλέπουμε 



Το "επαγγελματικό" ντάνιασμα των υπαλλήλων καθαριότητας του δήμου μας. που ενώ "ενεργούν" δεν φέρνουν και το αυτοκίνητο του δήμου να τα πετάξουν μέσα και να τα πάρουν. Τα αφήνουν εκεί αφού δεν συνεννοούνται καν στα αυτονόητα εμποδίζοντας την ομαλή διέλευση των πεζών. Εάν τα άφηνε κάποιος δημότης θα φώναζαν. 

Απειλούν μάλιστα κάποιοι οπαδοί της νέας διοίκησης και με πρόστιμα σε όσους δημότες μας είναι αμελείς! Ας αρχίσουν από τους δικούς τους υπαλλήλους που πληρώνονται κιόλας για να είναι ΚΑΘΑΡΗ η πόλη και μετά ας προχωρήσουν στην τιμωρία των κατοίκων της Σοβιετίας. 


Στην παραπάνω φωτογραφία πάλι τα ίδια και ακολουθούν και άλλες που μας δείχνουν καθαρά και με σαφήνεια πως αυτοί που παλιά έκραζαν και τώρα μας νουθετούν χρησημοποιούν τους ίδιους υπαλλήλους πληρώνοντας ένα σωρό υπερωρίες για να καταφέρουν να αλλάξουν έστω για μερικές ώρες την εικόνα της πόλης μας.

Η ουσία δεν τους ενδιαφέρει και οι απειλές για ΠΡΟΣΤΙΜΑ θα είναι γράμμα κενό αφού και να  τα επιβάλλουν με την Δημοτική Αστυνομία των τεσσάρων ατόμων που διαθέτουν σύντομα θα τα σβήσουν για ψηφοθηρικούς λόγους. 

Πάντως εάν αρχίσουν τα πρόστιμα καλό θα είναι να ξεκινήσουν από τους υπαλλήλους τους που αδιαφορούν πλήρως για ΚΟΚ και ενώ ενεργούν κατά της βρωμιάς δεν έχουν συντονισμό και αφήνουν τα σκουπίδια ντάνες για τους συναδέλφους τους. 






Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας , που μας στέλνουν φωτογραφίες από κάθε σημείο της πόλης. Εμείς δεν είμαστε "τυφλοί" και βλέπουμε πως οι υπάλληλοι της καθαριότητας (κάποιοι δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις εδώ) ενεργούν και υπερβάλλουν εαυτούς το τελευταίο διάστημα για να καθαρίσουν τις δικές μας "βρωμιές" .

Οι συμβασιούχοι του δήμου μας στον τομέα της καθαριότητας και αυτοί από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ έχουν επιδείξει ζήλο και δικαιούται ακόμα και για εμάς που είμαστε υπέρ του να δοθεί η δομή σε ΙΔΙΩΤΗ δουλειά και υπερωρίες.

Αυτοί σε ιδιωτική εταιρία καθαρισμού δεν θα είχαν τίποτα να φοβηθούν και θα έπαιρναν και παραπάνω χρήματα . Ο ιδιώτης ακόμα και ο πιο μ@λ@κ@ς κρατάει τους ικανούς και τους δουλευταράδες και δυστυχώς πολλοί τους εκμεταλλεύονται.

"Θύμα" των ιδιωτών άλλωστε έχω πέσει και εγώ μέσα στην κρίση , και έχω χάσει χιλιάδες ευρώ όπως και εκατοντάδες συνάδελφοί μου.

Εάν δεν υπήρχε η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ και υπήρχαν ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ των δημοτικών υπαλλήλων, θα ήμουν υπέρμαχος στο να διατηρηθούν κρατικές δομές αλλά με τις παρούσες συνθήκες το πράγμα οδηγεί μόνο σε χρεοκοπία.

Από την Σοβιετία της Ηλιούπολης σας εύχομαι να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο και πάντα υγεία.

Κάτι που όσοι το έχουν χάσει το εκτιμούν και παραπάνω.

Σ.Μ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: