ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλό που μας διαβάζετε καλό θα ήταν όμως και να φωνάζετε για όσους σας θέλουν να παραμείνετε Σοβιετία

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Καλό που μας διαβάζετε καλό θα ήταν όμως και να φωνάζετε για όσους σας θέλουν να παραμείνετε Σοβιετία


Σας ευχαριστούμε που διατηρείτε το ιστολόγιό μας στην πρώτη θέση των τοπικών ΜΜΕ της πόλης μας. Σε μια πόλη που έχει γαλουχηθεί από τα αριστερά παραμύθια και μόνο το εγχείρημα δημιουργίας ενός ΔΕΞΙΟΥ ιστολογίου φάνταζε πριν μερικά χρόνια ως βουτιά στο κενό. Σχεδόν επτά χρόνια μετά η δική σας στήριξη δεν το διατηρεί μόνο ζωντανό αλλά και στην κορυφή.



Οι επιθέσεις που έχει δεχθεί αυτό το ιστολόγιο είναι γνωστές και προέρχονται από διάφορους χώρους. Μας έχουν συκοφαντήσει κατά επανάληψη και αυτό που πραγματικά τους ενοχλεί είναι η σκληρή κριτική που κάνουμε σε θέματα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ενοχλεί επίσης το γεγονός πως δεν αναπαράγουμε ΜΟΝΟ δελτία τύπου αλλά αναδεικνύουμε θέματα , έχουμε ΑΠΟΨΗ και κυρίως προχωράμε σε καταγγελίες εναντίον όσων θεωρούμε πως ζημιώνουν με ενέργειές τους αυτό που ονομάζεται ΔΗΜΟΣΙΟ συμφέρον.

Μάλιστα ενώ είμαστε το ΜΟΝΟ ΜΜΕ της πόλης που δίνουμε ταμπέλα στον εαυτό μας και αυτοπροσδιοριζόμαστε ως ΔΕΞΙΟΙ οι αναγνώστες μας προέρχονται και από άλλους πολιτικούς χώρους.

Το κάνουν όχι γιατί μας συμπαθούν αλλά για να μαθαίνουν και αυτοί πράγματα που δειλά- δειλά έχουν αρχίσει να αναδεικνύουν και άλλα ΜΜΕ της πόλης.

Η δική μας επιλογή να περιχαρακωθούμε στα ΔΕΞΙΑ είναι γιατί αυτή η πόλη έχει βασανιστεί επί δεκαετίες από κάθε αντιδημοκρατικό στοιχείο που ονόμασε τις έκνομες και χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ενέργειες του , ως αγώνα για το κοινωνικό καλό!

Αυτοί που οδήγησαν την χώρα μας ένα βήμα από το να γίνει ένα κομμουνιστικό κράτος χωρίς ατομικά δικαιώματα και ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ τιμώνται και τιμήθηκαν από διοικήσεις που τάχα υπηρετούσαν την παράταξη που εδραίωσε την Δημοκρατία στην χώρα μας.

Για εμάς το ιδεολογικό μας πρόσημο είναι και ο μόνος τίτλος τιμής για εμάς! Βέβαια αυτό δεν μας εμποδίζει από το να καταγγέλλουμε όλους τους κλέφτες γιατί δυστυχώς υπερκομματική σε αυτή την χώρα είναι η κλεψιά και όχι το ενδιαφέρον για τους δημότες μιας πόλης που ως πρόβατα επί σφαγή ακόμα και όταν γνωρίζουν δεν κάνουν επιλογές που τιμούν ούτε την δική τους νοημοσύνη αλλά ούτε και την πόλη μας.

Έτσι όσοι θεωρούν πως θα υποκύψουμε στις ενορχηστρωμένες κατά καιρούς επιθέσεις απαξίωσης μας ματαιοπονούν.

Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε ότι εμείς θεωρούμε σημαντικό για την πόλη και όχι ότι είναι must.

Άλλωστε οι ψεκασμένοι δεν εξαφανίστηκαν είναι εδώ και μας κατηγορούν. Οι ίδιοι  απολαμβάνουν θέσεις και μισθούς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα για την λάσπη που μας ρίχνουν.

Οι "κακοί" βέβαια είμαστε πάντα εμείς που αναγνωρίζουμε τις θετικές εισηγήσεις στο δημοτικό συμβούλιο ακόμα και των ιδεολογικών μας αντιπάλων και όχι αυτοί που έχουν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ όφελος από κάθε διοίκηση.

Μετά το θάνατο του Δημήτρη Παρρά (αφιέρωμα θα έχω με την συμπλήρωση ενός έτος από την μεγάλη απώλεια για όσους τον γνωρίσαμε , με τις ΔΙΚΕΣ του απόψεις στις συνεντεύξεις που φιλοξένησε μόνο αυτό το ιστολόγιο) η δική μου ΑΝΟΧΗ προς όλους έχει τελειώσει.

Ή είσαι υπέρ του ιδιωτικού τομέα με ΚΑΝΟΝΕΣ ή στηρίζεις την ΣΟΒΙΕΤΙΑ μέση οδός δεν υπάρχει. Για μένα υπάρχει ΝΑΙ ΟΧΙ και όχι υπεκφυγές ΠΑΡΩΝ ή ΛΕΥΚΟ!

Οι "λευκές" περιστερές της τοπικής Αυτοδιοίκσης που τιμούν τους δήθεν αγώνες της Αριστεράς και τα ανύπαρκτα για τους δημότες μας επιτεύγματά τους έχουν τελειώσει.

Και με τον μακαρίτη είχαμε διαφορές για διάφορα ζητήματα αλλά ήταν και ο μόνος που δημόσια είχε τοποθετηθεί υπέρ των ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα) σε βασικές δομές του δήμου μας.

Βλάκας δεν είμαι και για όσους ανησυχείτε για την ψυχική μου υγεία σας ενημερώνω πως ευτυχώς για μένα και δυστυχώς για εσάς το κόλπο που εφάρμοζαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα για τους πολιτικούς τους αντιπάλους δεν μπορεί να τεθεί σε ισχύ.

Μια χαρά είμαι ψυχικά τουλάχιστον και με απόλυτα καθαρή συνείδηση για όσα κατά καιρούς αναδεικνύω ως θέματα.

Ούτε "στειρώνομαι" ούτε φιμώνομαι και δυστυχώς για όλους εσάς ούτε απαξιώνομαι. Το θέμα είναι πως δεν υπηρετώ ποτέ ούτε το προσωπικό μου συμφέρον αλλά αυτό είναι ένα θέμα που το έχει λύσει ο ΧΡΟΝΟΣ και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Το δικό μου προσωπικό συμφέρον επιτάσσει να σας ταΐζω σανό για να είσαστε ευχαριστημένα πρόβατα και εγώ πλούσιος βοσκός που περιχαρής θα καυχιέμαι για την υπακοή σας στην "κανονικότητα" , αυτοί που λέει πως η χώρα χρεοκόπησε από τους κακούς ξένους δανειστές μας και οι πολίτες- πρόβατα δεν έχουν καμία ευθύνη!

Το σανό μοίρασε ο ΣΥΡΙΖΑ οι ΑΝΕΛ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τους βγήκε , τώρα είναι το Μέρα25 , ο Βελόπουλος και έπεται και συνέχεια.

Θα τους βγει και αυτός όσο υπάρχουν συνάδελφοί μου επιρρεπείς στον εύκολο πλουτισμό και με μοναδικό τους σκοπό την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.

Τέτοιους έχει και η ΝΔ φυσικά , είναι αυτοί που τιμούν τους αγώνες της Αριστεράς , συγκυβέρνησαν με τον Αλέξη Τσίπρα επί 4,5 χρόνια είναι στην αυλή του Μητσοτάκη και μας ετοιμάζουν την επαναφορά της πρώτης φορά Αριστερά αφού δεν εφαρμόζουν το δικό τους πρόγραμμα αλλά συνεχίζουν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ.

Η Σοβιετία θα μας βουλιάξει και θα μας οδηγήσει και πάλι να κουβαλάμε σαν τον Σίσυφο την πέτρα που μας βαραίνει και δεν είναι άλλη από τον άκρατο Κρατισμό που βολεύει τα κομματόσκυλα αλλά οδηγεί την χώρα στην χρεοκοπία.

Οι ευθύνες και της από εδώ πλευράς για την διατήρηση της Σοβιετίας είναι τεράστιες άλλωστε τιμώντας τους αγώνες της Αριστεράς και μη καταδεικνύοντας την πλήρη αποτυχία του συστήματος που κατέρρευσε εξαιτίας της διάλυσης που δημιουργεί δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να αφήνεις χιλιάδες συμπολίτες μας να έχουν αυταπάτες.

Και αυτές οι αυταπάτες πληρώνονται από όλους μας και θα πληρώνονται όσο εσείς στηρίζετε όσους σας χαϊδεύουν τα αυτιά για να εξασφαλίσουν την δική τους ευδαιμονία.

Αυτά λοιπόν γιατί θα μας κατατάξει ο Παύλος στα μη σοβαρά ιστολόγια και θα χάσουμε την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ μας ως μέσο!

Πάμε λοιπόν να βγάλουμε άκρη με όσους στηρίζουν την δική σας ΔΥΣΤΥΧΙΑ με μόνο μας σύμμαχο πως οι περισσότεροι δεν έχουν σταθερό μισθό και εξασφαλισμένο αραλίκι στο δημόσιο και όσο αντέξουμε.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Αγαπητέ Σταύρο, έχεις απόλυτο δίκιο αλλά σε αυτή την πόλη, το δίκιο το έχουν ελάχιστοι.
Παρόλα ταύτα, σε πείσμα όλων αυτών που λειτουργούν σε βάρος των δημοτών και του λαού γενικότερα, θα είμαστε απέναντι τους. Για να καταδεικνύουμε , να κρίνουμε και να καταγγέλλουμε.
Ακόμα και αν φαίνεται ότι είμαστε κάποιοι σαν τον ήρωα της ταινίας του Μπικοφ "Ο ηλίθιος".

Υ.Γ Στο τέλος πολλών ιστοριών ,ένας "ηλίθιος" ξεσκεπάζει την βρωμιά και την αδικία.