ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η υποκρισία όσων βλέπουν τα σκουπίδια ανάλογα με το ποιος είναι στη διοίκηση

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Η υποκρισία όσων βλέπουν τα σκουπίδια ανάλογα με το ποιος είναι στη διοίκηση


Ο συμπολίτης μας και ενεργός δημότης (με όλη την σημασία της λέξης αφού ενδιαφέρεται για την πόλη και τα κοινά) Ηρακλής Τσιμέκας έκανε το "λάθος" να ανεβάσει σε ομάδα στο facebook μια φωτογραφία που δείχνει πως η πλατεία Ανεξαρτησίας είναι τίγκα στο σκουπίδι. Το έκανε πριν ευτυχώς για αυτόν το κάνει και τώρα. Θα το έκανε και εάν η παράταξη με την οποία ήταν υποψήφιος ήταν στην διοίκηση και εάν ο ίδιος συμμετείχε αφού οι φωνές του ή οι παρακλήσεις του δεν θα έπιαναν θα έπαιρνε μια σκούπα και ένα φαράσι και θα τα μάζευε ο ίδιος.



Γράφει λοιπόν πως αυτό που βλέπει πως η πόλη δεν άλλαξε όπως περιχαρείς σας παρουσιάζουν οι μαθητευόμενοι "μάγοι" του Χατζηδάκη αλλά παρέμεινε ίδια. Τουλάχιστον στην πλατεία αυτή, και όσο η νέα διοίκηση με το υπάρχον προσωπικό προσπαθεί να φέρει άλλο αποτέλεσμα.

Ο Ηρακλής δεν έχει τις δικές μου "ακραίες" απόψεις που σας λέω ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως η με δημοτική-κρατική την δομή της καθαριότητας η πόλη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα και δεν θα αλλάξει κατηγορία!

Τι μου προξένησε εντύπωση το "πέσιμο" αυτών που επί μήνες πόσταραν ανάλογες φωτογραφίες μιλώντας για την αδιαφορία του πρώην δημάρχου μας Βασίλη Βαλασόπουλου. Για μένα το μόνο λάθος του είναι πως δεν πήγε στο μικρό Κρεμλίνο όπου η εργαζόμενοι συζητούν για τους κακούς ξένους δανειστές μας , το δολοφονικό ΝΑΤΟ , την γάγγραινα της Ε.Ε και άλλα κομμουνιστικά και πολύ ωραία στο αυτί να τους ανακοινώσει πως η δομή της καθαριότητας θα δοθεί σε ΙΔΙΩΤΗ αφού οι ίδιοι είτε είναι λίγοι και δεν μπορούν (χιλιάδες διορίστηκαν δεκαετίες τώρα  αλλά μετά από δύο χρόνια άλλαζαν πόστα , αφού οι θέσεις δεν ήταν προσωποπαγείς) είτε έχουν άλλες ασχολίες εκτός από το να καθαρίζουν την πόλη.

Η δημοκρατική διοίκηση λοιπόν του κ. Χατζηδάκη μετά τις συνεχιζόμενες αναρτήσεις στο faceobook από πολλούς συνδημότες μας ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ πως αυτό δεν βοηθάει!!


Πάντως εγώ όπου έχω αναρτήσει μπάζα με διεύθυνση οι "σύντροφοι¨την επόμενη μέρα τα μάζεψαν. Άρα βοηθάει αυτούς που τα τρώνε στην μάπα αλλά όχι το επικοινωνιακό παιχνίδι που θέλει να μας πείσει πως η πόλη άλλαξε! Και τα μάζεψαν απλώς για να πουν πως μπορούν και ως ΔΗΜΟΣΙΟΙ υπάλληλοι να φέρουν αποτέλεσμα ,η αλήθεια όμως είναι άλλη και το ΚΟΣΤΟΣ τους δεν μπορεί να το αντέξει μια χρεοκοπημένη ΧΩΡΑ. 

Εγώ φωτογραφίες με σκουπίδια δεν έβαζα στο ιστολόγιο γιατί για μένα η διοίκηση κρίνεται όχι από το θεαθήναι αλλά από τα οικονομικά της μεγέθη. Εάν δηλαδή μας φεσώνουν , εάν δηλαδή δημιουργούν ελλείμματα που υποθηκεύουν το μέλλον μας. Τις εποχές που η πόλη ήταν υποφερτή η διοίκηση έδινε χρήματα σε αυτή την δομή που δεν θα ξαναυπάρξουν γιατί ήταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ υψηλά.

Κάθε διοίκηση που διατηρεί την δομή της καθαριότητας υπό κρατικό έλεγχο για ψηφοθηρικούς λόγους είναι για μένα μια κακή ΔΙΟΙΚΗΣΗ, σε αυτό το κομμάτι.  Αλλά αυτοί δεν θα παραμείνουν μόνο σε αυτό. 

Μόλις κατατεθεί ο προϋπολογισμός και δω ακριβώς που το πάνε (και ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα τον ψηφίσουν) θα αρχίσει το κανονικό ρεπορτάζ και όχι τα "χάδια". Ευτυχώς που έχει κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου το ΔΙΑΥΓΕΙΑ και βλέπουμε και εμείς τι γίνεται και μαθαίνετε και εσείς πέντε πράγματα από τα 100 κακά που γίνονται εις βάρος όλων μας.

Βρίστε τον εσείς οι δεξιούληδες πως σας χρεοκόπησε αυτός που την πήρε ήδη χρεοκοπημένη, Αφού το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή μόνο τα πόμολα από τις πόρτες των υπουργείων δεν πήρε σπίτι του. Έστελνε μάλιστα ψευδή στοιχεία στους διεθνείς οργανισμούς και βρέθηκε ο τάχα για αυτούς κακός Γεωργίου να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Το δικαστικό κύκλωμα μαζί με το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ προσπάθησε να τον απαξιώσει αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ όσο και να θέλουν δεν μπορεί να κρυφτεί αφού αυτοί που μας δανείζουν ήξεραν και ξέρουν τι ακριβώς γίνεται στη χώρα μας.

Είπε για ΔΙΑΦΘΟΡΑ ο Γιώργος Παπανδρέου και του την έπεσαν αυτοί που ακόμα και για μια απλή επέμβαση έδιναν και δυστυχώς δίνουν φακελάκι. Αυτοί είμαστε κύριοι και θα παραμείνουμε όσο δεν αλλάζουμε νοοτροπία.

Καλώ τους δημότες μας να μην ΚΡΥΒΟΥΝ την εικόνα , αλλά κυρίως να σκεφτούν σοβαρά και να αποφασίσουν οι ίδιοι για το εάν αντέχουμε ΚΡΑΤΟΣ παντού με υπηρεσίες που δεν εξυπηρετούν κανέναν και πληρώνονται πανάκριβα.

Δεν περιμένω και πολλά από τους φιλελεύθερους της ΝΔ γιατί άμα ήταν θα τα έκαναν δεκαετίες πριν. Καμία ΠΟΛΗ στον δυτικό κόσμο με θλιβερή εξαίρεση εμάς και κάποιες γαλλικές πόλεις δεν καθαρίζεται ΜΟΝΟ από το κράτος.

Δείτε εικόνες από το Βουκουρέστι (και αυτοί Βαλκάνια είναι) δείτε και την Αθήνα που βρωμάει κάτουρο και είναι γεμάτη αποτσίγαρα και θα καταλάβετε πως δεν φταίει μόνο που τα πετάμε εμείς αλλά και το γεγονός πως το κράτος δεν επιχειρεί καλά σε αυτόν τον τομέα και όχι ΜΟΝΟ.

Συνεχίστε λοιπόν όσοι δεν είσαστε παραταξιακά τυφλοί να "πιέζετε" με τις αναρτήσεις σας . Και οι προηγούμενοι ήθελαν και πλήρωναν και υπερωρίες για να ΒΡΩΜΑΕΙ η πόλη. Πήγαν σπίτια τους αφού  θεώρησαν πως το κόστος ιδιωτικοποίησης θα ήταν μεγαλύτερο από την τραγική εικόνα αλλά  από ότι φαίνεται έκαναν ΛΑΘΟΣ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: