ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλοι μαζεύουν τα σκουπίδια και άλλοι γελάνε - Μάλλον γνωρίζουν πως η παράσταση δεν θα έχει διάρκεια και αποτέλεσμα

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Άλλοι μαζεύουν τα σκουπίδια και άλλοι γελάνε - Μάλλον γνωρίζουν πως η παράσταση δεν θα έχει διάρκεια και αποτέλεσμα


Αστείο φαίνεται στον πρώην Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης και νυν επιστημονικό σύμβουλο της νέας διοίκησης κ. Τάσσο Παναγιώταρη τραγική εικόνα που μετέφερε ο συνάδελφος Γιάννης Καραμαγκάλης μέσω του site ilioupolinews,gr.


Για αυτό και χαμογελάει κάτω από την σχετική ανάρτηση. Τι ανάγκη έχει άλλωστε μετακλητός είναι τα χρήματά του τα παίρνει για τις επιστημονικές συμβουλές που δίνει στο νέο μας δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη και η εικόνα άλλωστε δεν τον ξενίζει , ούτε τον προβληματίζει από όσο φαίνεται. 

Άλλωστε στον Άλιμο γεννήθηκε ο δικός του δήμος με τον Κονδύλη δεν έχει ανάλογα προβλήματα. Δεξιό Γενικό Γραμματέα έχουν εκεί και οι υπάλληλοι ήδη τον έχουν βάλει στο στόχαστρο γιατί προχωράει στην διαδικτυακή αξιολόγηση και "παρακολούθηση" των δημοτικών υπαλλήλων. 

Κάθε αίτημα δημότη θα ανεβαίνει στο διαδίκτυο και ο αυτός αλλά και η δημοτική αρχή θα μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη! 

Αλλά για αυτό αναλυτικά σε άλλο κείμενό μου και από άλλο μέσο(Notianea,gr.(

Εδώ στα δικά μας γελάνε οι έμμισθοι σύμβουλοι με τα χάλια μας και δεν χρειάζεται καν την δική μας σκληρή κριτική για να καταλάβει και ο πλέον αδαής πως στο θέμα της καθαριότητας δεν υπάρχει καμία σωτηρία. 

Εάν ακολουθείς την ίδια αποτυχημένη συνταγή είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να φέρεις καλύτερο αποτέλεσμα. 

Όσο για τον πολιτικό μηχανικό κ. Παναγιώταρη δεν θα προλάβει καν να ενημερώσει τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Αντζινά για την οικτρή εικόνα. 

Την βλέπει ήδη εάν και πρέπει να την γνωρίζει ,και αύριο θα την έχει διορθώσει έτσι για το θεαθήναι. Αυτός τουλάχιστον είναι πιο ευφυής και δεν γελάει.

Απλά προσπαθεί με τους ίδιους και με εθελοντές να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα. Κάτι είναι και αυτό για όσους σας αρέσουν οι Σοβιετίες. 

Πάντως εάν ο κ. Παναγιώταρης γελάει όντως πιστεύοντας πως δεν καθαρίζει η πόλη με αυτούς τους υπαλλήλους ,τότε και εμείς μαζί του. 

Καλά έκανε και γέλασε ..κάτω από την ανάρτηση . 

Αλλά όχι να υπηρετεί μια διοίκηση να πληρώνεται από αυτή και να εκθέτει έτσι την "τιτάνεια" προσπάθειά της. Αυτό δεν μας αρέσει όπως δεν θα αρέσει και στη νέα διοίκηση μια τέτοια "υπονόμευση"!

Μπορείτε να δείτε μάλιστα πως στον τοίχο του στο facebook διαφημίζει την προσπάθεια που γίνεται για τον καθαρισμό της πόλης μας. Άρα θεωρητικά αφού πιστεύει σε αυτήν θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός και να μην γελάει όταν ένα ΜΜΕ δείχνει σε όσους δεν έχουν πάει στο γκαράζ του Δήμου Ηλιούπολης για να δουν την τραγική αυτή εικόνα. 

Εμένα προσωπικά ουδόλως με ενοχλεί η εικόνα στο γκαράζ της Ηλιούπολης αλλά η εικόνα στις γειτονιές της πόλης. 

Άλλωστε εμάς οι υπάλληλοι της καθαριότητας μας θεωρούν αντιπάλους τους επειδή απλά σας γράφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Και αυτοί είναι πως το υπάρχον δυναμικό δεν μπορεί να κάνει την πόλη μας να λάμπει. Απεναντίας μπορεί πολύ εύκολα να την αφήσει να βρομίσει όπως κάνει δηλαδή παρά τις πιέσεις που δέχεται.

Πόσοι είναι οι υπάλληλοι της καθαριότητας θα μάθουμε υπεύθυνα ΟΛΟΙ όταν τεθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. Τότε όσοι ισχυρίζονται πως είναι λίγοι θα αρχίσουν να τα γυρίζουν. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: