ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στον Καρέα το αυτοκίνητο της δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου μας

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Στον Καρέα το αυτοκίνητο της δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου μας


Πήγαν για ψώνια , "πταίσμα" μπροστά το έγκλημα πως η Δημοτική Αστυνομία εξακολουθεί και υπάρχει σε μια χρεοκοπημένη χώρα που συντηρεί 55.000 ενεργούς αστυνομικούς.


Για βόλτες καλή είναι η Δημοτική μας Αστυνομία , την ώρα που δεν έχουμε βενζίνη να μετακινηθούμε η Σοβιετία συνεχίζεται εις βάρος όλων μας.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΠΤΑΙΣΜΑ ΤΟ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.
ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΥΦΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΜΕ ΟΛΙΓΟΩΡΕΣ , ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ), ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΪ ( ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ), ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ( ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ) ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.
ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ( ΨΩΝΙΑ , ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΜΩΝ, ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ). ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ . ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ.

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ή ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ;
ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ), ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΟΡΟΪΔΑ.