ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άμα δεν είσαι Εθνικιστής μαζεύεις μόλις 108 υπογραφές

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Άμα δεν είσαι Εθνικιστής μαζεύεις μόλις 108 υπογραφές

Διαβάζω στο ιστολόγιο του κ. Κάνδηλα πως:

Παρά την φιλότιμη προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κόκλα το ψήφισμα "ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ "ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ" που υπογράφουν 108 πολίτες της Ηλιούπολης όπως ανέφερε ο κ. Κόκλας δεν ήρθε καν για συζήτηση στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης.


Ο έχων την πρωτοβουλία για την έκδοση του ψηφίσματος συμπολίτης μας κ. Δημήτριος Σταματόπουλος έγραφε σε δημόσια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 20.09.2019:


Το δικό μου σχόλιο είναι πως άμα δεν είσαι Εθνικιστής μαζεύεις μόλις 108 υπογραφές σε μια πόλη 150.000 κατοίκων και έτσι ούτε καν για το θεαθήναι δεν έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο προς συζήτηση ,παρά το γεγονός πως ο πάνω από χρώματα και κόμματα γενικός γραμματέας του δημοτικού μας συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κόλκας προσπάθησε να το περάσει. Αναμένουμε από τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου που πανηγύριζε μαζί με τον νέο μας δήμαρχο να παρέμβει στη νέα δημοτική αρχή για να έρθει το θέμα προς συζήτηση και να δούμε πόσοι και εάν θα το ψηφίσουν. Πρόσφατα μάλιστα είδαμε και την  πλήρη αποτυχία των συλλαλητηρίων διαμαρτυρίας για την συμφωνία των Πρεσπών που οργάνωσαν πολίτες που ουδεμία σχέση με τον Εθνικισμό έχουν. 

Οι πατριώτες λοιπόν απέτυχαν και θα συνεχίσουν να αποτυγχάνουν όσο δεν τιμούν όσους επί δεκαετίες έχουν φάκελο στην ασφάλεια για την Εθνικιστική τους δράση. Το να μαζεύει κάποιος υπογραφές για καταδίκη της συμφωνίας των Πρεσπών και παράλληλα να υβρίζει τον πολιτικό που άφησε την υπουργική του καρέκλα για να μην περάσει η ονομασία με τον όρο Μακεδονία από το 1992 δεν είναι μόνο οξύμωρο αλλά και γραφικό. 

108 λοιπόν οι "Μακεδονομάχοι" αυτού του τύπου στην πόλη μας και πάμε παρακάτω, σε μια εποχή που ο Εθνικισμός θα επανέλθει παγκοσμίως για να σώσει την Ε.Ε που κινδυνεύει να σωθεί. 

Γιατί μπορεί η ΑΜΕΡΙΚΗ να έγινε και πάλι μεγάλη με την ψήφο των Αμερικανίδων και των Αμερικανών αλλά πρέπει και η Ευρώπη να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Προς το παρόν και εάν δεν συνέλθει θα χάσει σε έναν μήνα το μοναδικό κράτος που έχει πραγματική στρατιωτική ισχύ την φίλη και σύμμαχο Μεγάλη Βρετανία. Η Ευρώπη χωρίς την Μεγάλη Βρετανία οδεύει σε επικίνδυνες ατραπούς και φυσικά παύει να έχει στρατιωτική ισχύ εκτός και εάν κάποιος θεωρεί πως ο γερμανικός ή ο γαλλικός στρατός είναι ικανός να αναπληρώσει την μεγάλη απώλεια. 

Όσον αφορά την χώρα μας χάνει τον έναν "πνεύμονά της" και καλείται να ζήσει μόνο με τον άλλο δηλαδή τις ΗΠΑ. 

Με λύπη παρατηρώ πως στη νέα κυβέρνηση δεν έχουν καταλάβει τι έρχεται και κυρίως δεν κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν την αυτοκαταστροφική επιλογή της Ε.Ε να δώσει λύση και να αποτρέψει τον "ακρωτηριασμό" της. 

Όχι δεν φεύγει η Ελλάδα , η Ρουμανία, η Βουλγαρία ή ακόμα και η Ιταλία ή η Γαλλία από την Ε.Ε , φεύγει η Μεγάλη Βρετανία για να γίνει το χατίρι των Γερμανών που δημιούργησαν δύο Παγκόσμιους Πολέμους και που έχουν βάλει την μη δημοκρατική Ρωσία από την πίσω πόρτα σε μια ένωση που ξεκίνησε αλλιώς και θα καταλήξει σε τραγωδία. 

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από το συλλαλητήριο της Αθήνας όπου οι διοργανωτές κάλεσαν για ομιλητή τον Μίκη Θεοδωράκη και φυσικά κάθε πραγματικός Εθνικιστής δεν θα μπορούσε να παραστεί για να ακούσει το παραλήρημα του φίλου των κόκκινων δικτατόρων Μίκη Θεοδωράκη. Στο Συλλαλητήριο παρέστησαν οι κύριοι Αντώνης Σαμαράς , Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης προφανώς γιατί τους έλειπαν μαθήματα "Δημοκρατίας" από τον Μίκη. Ο χειρότερος φασισμός είναι ο αριστερός είχε πει σε αυτό το συλλαλητήριο ο Μίκης Θεοδωράκης που εδώ είναι όλο χαμόγελα με τον δικτάτορα και εξολοθρευτή του Κουβανικού λαού Φιντέλ Κάστρο . Μίκη δεν υπάρχει χειρότερος ΦΑΣΙΣΜΟΣ ή είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ ή δεν είσαι. 

Πάντως ο Αλέξης Τσίπρας πέτυχε να ξεφτιλίσει πολλά "σύμβολα" της αριστεράς και ο κόσμος του έχει αναγνωρίσει αυτή του την προσφορά όπως και την γενναία απόφασή του να μην οδηγήσει την πατρίδα μας σε άτακτη χρεοκοπία και αφανισμό. Για κάποιους δεξιούς που θα παρεξηγηθούν ας μου απαντήσουν τι διαφορετικό κάνει σήμερα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Εθνικά μας Θέματα με αιχμή του δόρατος τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Σκοπιανό. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: