ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημοτικό Συμβούλιο: Αραμπατζής και Μανιάτης οι μόνοι που έκαναν αντιπολίτευση στη νέα διοίκηση -Έλλειμμα πάνω από 300.000 ευρώ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση! καθώς η Σοβιετία μας βουλιάζει !!!!

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Δημοτικό Συμβούλιο: Αραμπατζής και Μανιάτης οι μόνοι που έκαναν αντιπολίτευση στη νέα διοίκηση -Έλλειμμα πάνω από 300.000 ευρώ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση! καθώς η Σοβιετία μας βουλιάζει !!!!


Μόνο το βίντεο της συγκεκριμένης συνεδρίασης που έγινε χθες θα πείσει και τον πλέον αδαή πως ο νόμος Θεοδωρικάκου για την "κυβερνησιμότητα" ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ πλήρως τον θεσμικό ρόλο του δημοτικού συμβούλου.



Και βέβαια από έναν πρώην Κνίτη δεν περιμέναμε ΠΟΤΕ να φτιάξει και να εφαρμόσει έναν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ νόμο, είχαμε την ελπίδα όμως πως η "φιλελεύθερη" νέα κυβέρνηση δεν θα έφερνε αυτό το έκτρωμα τάχα για να υπάρξει "κυβερνησιμότητα" στους δήμους μετά το μπάχαλο που επέφερε η απλή αναλογική και κυρίως οι επιλογές των πολιτών που άλλα ψήφιζαν την πρώτη Κυριακή και άλλα την δεύτερη αφού οι διαχωριστικές γραμμές των δημοτικών παρατάξεων ακόμα και εάν υπάρχουν (Τι διαφορά έχει η κ. Τσατσούλη με την Κόκκινη Σοβιετία της με την γαλάζια που εφαρμόζει ο κ. Θεοδωρικάκος;)  στα δημοτικά συμβούλια δεν καταγράφονται.

Έτσι είδαμε χθες στο δημοτικό συμβούλιο τον Γιώργο Χατζηδάκη να πετυχαίνει και να διαλύει μετά την παράταξη του κ. Κοκοτίνη ( ήδη δύο δημοτικοί του σύμβουλοι έχουν ανεξαρτητοποιηθεί) να δημιουργεί το πρώτο ρήγμα στην παράταξη του πρώην δημάρχουυ Βασίλη Βαλασόπουλου αφού ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" κ. Καλούδης ψήφισε ΛΕΥΚΟ   στην αναθεώρηση του προϋπολογισμού αγνοώντας την γραμμή της παράταξης που ήταν ΟΧΙ. 

Το σκεπτικό του που θα το δείτε βέβαια και στο σχετικό βίντεο που θα ανεβάσει το LOCAL TV που κατέγραφε και χθες την συνεδρίαση και θα ανέβει ίσως και αύριο στην σελίδα του στο youtube ήταν πως η νέα διοίκηση στηρίζει οικονομικά πιο καλά το  ΚΑΦΑΔΗΛ.

Ο κ. Καλούδης βέβαια  είχε διατελέσει πρόεδρος στον οργανισμό.

Κατά τα άλλα η Σοβιετία καλά κρατεί και χαρήκαμε πραγματικά τον νέο δήμαρχο όταν αποκάλυψε ΔΗΜΟΣΙΑ το κακό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε Σχίζα και Θεοδώρα τους δύο συνδικαλιστές που "προασπίζονται" τα δικαιώματα των εργαζομένων του δήμου μας αγνοώντας εδώ και χρόνια επιδεικτικά πως οι εργαζόμενοι έχουν και υποχρεώσεις.

Ο νέος δήμαρχος μίλησε ξεκάθαρα για ωράρια που δεν τηρούνται και μπορεί η κ. Τσατσούλη να προσπάθησε να τον επαναφέρει στην κομμουνιστική "κανονικότητα" αλλά ο δήμαρχος εξέθεσε και άλλο τους εργαζομένους στην καθαριότητα αποκαλύπτοντας και άλλο εργατικό ατύχημα που έγινε όταν εργαζόμενη γλίστρησε με τους καφέδες που μετέφερε στο καθιερωμένο ξεκίνημα των υπαλλήλων του δήμου μας καθώς πήγαιναν να επιτελέσουν το "θεάρεστο" έργο τους της αποκομιδής απορριμάτων.

Στο θέμα της τραυματισμένης εργαζόμενης της καθαριότητας επεσήμανε πως ΕΙΧΕ λάβει εκπαίδευση και πως είχε εμπειρία αφού εργάζονταν ήδη στον τομέα της καθαριότητας πάλι στο δημόσιο προφανώς ως συμβασιούχα αφού πλέον είναι μόνιμη υπάλληλος.

Μάλιστα για τον τραυματισμό του χεριού της σύμφωνα με τον δήμαρχο φταίει αποκλειστικά η ίδια και ο άλλος "σύντροφος" εργάτης του δήμου που της στρίμωξε το χέρι ανάμεσα στους κάδους!

Και φυσικά θα ζητήσουμε ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνώμη για την ανάρτηση μας πως την έστειλαν ως πρόβατο στη σφαγή , γιατί όσο η ίδια δεν μιλάει αποδεικνύεται πως μάλλον δεν ήταν πρόβατο αλλά "λύκος"!

Εάν δρούσε στον τομέα της καθαριότητας και  ΕΑΝ γνώριζε πως θα είναι συνοδός απορριματοφόρου τι θα μπορούσαν να της προσφέρουν διδάσκοντάς την παραπάνω οι "Ερυθροί Χμερ" της καθαριότητας;

Άλλο σημαντικό νέο κατά την ταπεινή μου άποψη βέβαια είναι το φέσωμα πάνω από 300.000 ευρώ που παρουσιάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση που αναζητεί εκ νέου χρηματοδότηση και εμφανίζει αυτή την "τρύπα".

Το ΝΠΔΔ Σχολικές Επιτροπές του δήμου μας θα πρέπει φυσικά και να απολογηθεί για το έλλειμμα. Και επειδή εμάς η ομερτά δεν μας αρέσει καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης να στείλουν το θέμα στην Ελληνική Δικαιοσύνη .

Μετά από 10 χρόνια τουλάχιστον θα έχουμε μία απόφαση εάν το αφήσουν είναι για μένα συνυπεύθυνοι. Οι δικαιολογίες του νέου δημάρχου για υψηλές καταναλώσεις στην ΕΥΔΑΠ και στη θέρμανση εμάς φυσικά και δεν μας έπεισαν.

Πταίσμα είναι και αυτή όταν θα ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ όλοι είτε το θέλουν είτε ΟΧΙ την χρηματοδότηση ΔΟΜΩΝ και ΝΠΔΔ του δήμου μας που έχουν δημιουργηθεί με μοναδικό γνώμονα το να δημιουργούνται θέσεις "βολέματος" και κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος.

Αυτό που αναζητούν μονίμως οι "άρχοντες" της τοπικής Αυτοδιοίκησης που ασχολούνται τάχα για το καλό της πόλης με τα κοινά!

Τέλος να τονίσω για όσους ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί πως έπεσαν στα χέρια μου συμβάσεις του Δήμου μας που έχω δώσει σε γνωστό δικηγορικό γραφείο για να δω εάν αυτοί ως νομικοί θα συμβούλευαν τον πελάτη τους να υπογράψει τέτοιες συμβάσεις.

Η Νομική υπηρεσία του δήμου μας που παραμένει η ίδια από ότι είδα και στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο προφανώς και έχει δει αυτές τις συμβάσεις και έχει γνωμοδοτήσει υποθέτω την νομική "αρτιότητά" τους.

Σπουδαγμένοι άνθρωποι είναι με θέσεις και πτυχία και να δούμε τι συμπέρασμα θα βγάλετε και όλοι εσείς που γνωρίζετε γραφή και ανάγνωση για το πόσο αυτές προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον , μιας και η Νομική υπηρεσία της πόλης μας καυχιέται για την τεράστια επιτυχία της να πάρει τα ακίνητα από έναν ιδιώτη για να καταλήξουν στην ΕΤΑΔ και σύντομα σε άλλο ή κάποια και στον ίδιο ιδιώτη αφού η "αξιοποίηση" μπορεί να καταλήξει και σε πούλημα.

Επειδή μάθαμε χθες και τους προέδρους , Αντιπροέδρους και τα μέλη του ΔΣ των ΝΠΔΔ του δήμου μας με πολλούς παλιούς υποψηφίους της παράταξης του πρώην δημάρχου μας να καταλαμβάνουν θέσεις σε αυτά να σας θυμίσουμε ποιοι κέρδισαν και κυρίως ποιοι πανηγύριζαν την μεγαλειώδη ΝΙΚΗ του Γιώργου Χατζηδάκη με ένα "κλεμμένο" βίντεο από το DDAY.GR  γιατί εμείς όταν η "Δημοκρατία" της αριστεράς επικρατεί είναι σίγουρο πως αντιδρούμε γιατί υπερασπίζουμε την Αστική Δημοκρατία δυτικού τύπου και όχι σταλινικούς υπουργούς τύπου Θεοδωρικάκου που άνετα θα μπορούσε να είναι υπουργός της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!


Ο εικονιζόμενος είναι φυσικά ο κ. Καλούδης που υπερψήφισε την αναθεώρηση προϋπολογισμού αγνοώντας παντελώς την γραμμή της παράταξης με την οποία εισήλθε στο δημοτικό συμβούλιο. Η ανεξαρτητοποίηση θα μας έκανε να τον δούμε πιο φιλικά , όπως και η μη διαγραφή του από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" είναι για εμάς πράξη δειλίας που αποδεικνύει πως μετά την αποχώρηση Βαλασόπουλου και μέχρι να βρεθεί ο νέος "ηγέτης" ο καθένας θα παίζει τα δικά του παιχνίδια αφού εν τέλει επί σχεδόν 9 χρόνια όλοι μαζί κάτω από την "ομπρέλα" προστασίας του Βασίλη Βαλασόπουλου πέντε σημερινοί αντιδήμαρχοι της "νέας" διοίκησης κατείχαν θέσεις κλειδιά δουλεύοντας για το προσωπικό τους μέλλον και όχι φυσικά για την παράταξη και τον Βασίλη Βαλασόπουλο που και ο ίδιος πλέον θα έχει αντιληφθεί τι "φίδια" είχε γύρω του! 

Σταύρος Μαρίνης

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ........ΦΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΤΑ'ΚΟΝΟΜΙΣΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΠΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ.
ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ. ΝΑΙ ΕΚΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΑ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ , Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ , ΑΦΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝ ΣΤΑ "ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ".
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΛΙΓΟΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΤΟΝ "ΚΡΕΜΑΣΑΝ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ.
ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" , ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ.
ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ , ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ ,"ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ" ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ "ΡΕΣΑΛΤΟ". 12000 ΨΗΦΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?
ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ - ΕΚΤΡΩΜΑ ,ΠΟΥ ΑΛΛΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ,ΜΕ ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟ-ΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥΣ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.
12000 ΨΗΦΟΙ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ. ΤΑ "ΟΡΓΑΝΑ" ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΔΥΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 12 "ΝΑΙ" ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΩΝ 13 ΚΑΙ 15 "0ΧΙ". ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ , Ο ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΣΟΥΡΗΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΩΣ "ΒΟΩΝΤΕΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ". ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.
ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΕΣ ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ Η ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ.....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΤΟΥ.

Υ.Γ "ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ" (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ")
ΣΥΜΠΤΩΣΗ 'Η ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ?