ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το να γνωρίζει κανείς τον εαυτό του είναι σωφροσύνη

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Το να γνωρίζει κανείς τον εαυτό του είναι σωφροσύνη


Σε μια πόλη που γνωρίζει ο ένας τον άλλο είναι δύσκολο να υπεκφεύγεις μη απαντώντας. Πολλοί εξακολουθούν να θεωρούν πως ο όρος Σοβιετία που χρησιμοποιεί το ιστολόγιό μας για όσα συμβαίνουν στην πόλη είναι βαρύς. 


Αρκετοί όμως είναι αυτοί που συνειδητοποιούν πως έχουμε δίκιο για την αυστηρή κριτική που κάνουμε αφού αντιλαμβάνονται πως στο ΤΕΛΟΣ τον λογαριασμό θα κληθούμε να τον πληρώσουμε ΟΛΟΙ μας. Τα 200 ευρώ υπερωρία σε ένα μήνα δεν φαίνονται σε κάποιους πολλά αλλά σε άλλους είναι ο σχεδόν η μισή σύνταξή τους!  

Τα ΜΜΕ της πόλης μας δεν τα πήγαιναν ποτέ καλά με τα οικονομικά. Κάνουν θέμα το αποτέλεσμα που έτσι και αλλιώς είναι ορατό και ξεχνάνε επιμελώς να αναφερθούν σε οικονομικά θέματα μένοντας σε ότι βλέπουμε με "γυμνό οφθαλμό".

Αυτό όμως που δεν βλέπουμε είναι πως βρωμάμε ενώ  χρυσοπληρώνουμε , πως ταλαιπωρούμαστε γιατί οι περισσότεροι αποφάσισαν να συνεχιστεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ, και σε λίγο θα πεθαίνουμε γιατί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θεωρεί πως έχουμε καλούς γιατρούς, θα αδικούμαστε γιατί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θεωρεί πως έχουμε καλή ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , θα καιγόμαστε επειδή η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θεωρεί πως έχουμε καλή Πυροσβεστική , δεν θα μαθαίνουμε ΤΙΠΟΤΑ επειδή η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θεωρεί πως έχουμε καλούς και έντιμους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. 

Τα κράτη παρίες έχουν πάντα για τον εαυτό τους την "καλύτερη" στελέχωση και ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ σαν χάρτινοι πύργοι χρεοκοπώντας εξαιτίας της εμμονής τους να διατηρήσουν ένα ΜΟΝΤΕΛΟ που απέτυχε οικτρά.

Ένα μοντέλο που έφερε ΠΕΙΝΑ , ΦΤΩΧΕΙΑ και ΔΥΣΤΥΧΙΑ όπου επικράτησε χωρίς εκλογές με τάχα "επαναστάσεις" που έγιναν προς όφελος των λαών και οδήγησαν στην ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του.

Το ιστολόγιό μας έχοντας πλήρη συνείδηση της διαφορετικότητάς του θα συνεχίσει έστω και ΜΟΝΟ του, τον αγώνα του για ΔΙΑΛΥΣΗ  της Σοβιετίας στα μάτια των πολλών.

Για να διαλυθεί και στην πραγματικότητα ψηφίζετε όσους είναι διατεθειμένοι να αλλάξει ρότα η χώρα και όχι όσους χρήζουν ως υπουργούς μιας κυβέρνησης τους επί δεκαετίες οπαδούς του ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 

Δείτε τα 200 ευρα  της υπερωριακής απασχόλησης καθώς και το δούλεμα με την Επιτροπή που θα εξετάσει τις αιτήσεις για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στις οποίες έχει κοπεί το ρεύμα! Αφού ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ΓΙΑΤΙ η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα παρανομώντας αφού υπάρχει υπουργική απόφαση που ΡΗΤΑ δηλώνει πως το ΡΕΥΜΑ δεν κόβεται σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Το πούλημα της ΔΕΗ σε ιδιώτη θα είναι το τέλος της Σοβιετίας και στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε όμως το εξής παράδοξο να παραμένει ΚΡΑΤΙΚΗ και να πουλάει σε τιμές εξευτελιστικές σε ιδιώτες την ΕΝΕΡΓΕΙΑ που αυτή παράγει!

Δεν είναι αυτό ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ αλλά κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα και αυτό όσο δεν λύνεται θα το πληρώνουμε όλοι εμείς, αφού  ένα ΜΟΝΩΠΟΛΙΟ παρουσιάζει ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ αντί για υψηλά κέρδη. 

Για την ΔΕΗ όμως θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγες μέρες ...

Σ.Μ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: