ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για το ατύχημα στην λαϊκή βεβαίως και φταίνε οι δήμοι που παραχωρούν τους δρόμους για χρήση εις βάρος των πολλών

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Για το ατύχημα στην λαϊκή βεβαίως και φταίνε οι δήμοι που παραχωρούν τους δρόμους για χρήση εις βάρος των πολλών


Μετακινούμενες υπαίθριες αγορές δεν έχουμε πουθενά στο δυτικό κόσμο. Ούτε καν στη Ρουμανία που εάν και βαλκανική χώρα γίνεται σιγά- σιγά Ευρωπαία.
Οι δικοί μας εδώ εξακολουθούν και βάζουν σε πρώτη μοίρα την δικό τους οικονομικό συμφέρον από τις λαϊκές που είναι ένα μεγάλο απόστημα που πρέπει να σπάσει.

Άλλωστε είναι μέσα στα προαπαιτούμενα που δυστυχώς η χώρα δεν τηρεί αφού το πολιτικό της προσωπικό είναι κατώτερο των περιστάσεων. Κάτι πήγε να κάνει ο Θανάσης Σκόρδας επί Σαμαρά αλλά τον "έφαγαν" οι λαϊκατζήδες. 

Στο δήμο Ηλιούπολης καμία δημοτική παράταξη δεν είναι υπέρ του να σταματήσει αυτό το αίσχος. Φωνάζω μόνος μου το αυτονόητο.

Μακάρι οι τέσσερις τραυματίες να γίνουν γρήγορα καλά. Πόσο αίμα χρειάζεται για να καταλάβουν κάποιοι πως δεν είναι δυνατόν να μετακινούνται οι λαϊκές δίπλα στα σπίτια μας κλείνοντας τους δρόμους.

Το ρεπορτάζ για το ατύχημα στο notianea.gr εδώ έχουμε γράψει και άλλες φορές πως οι λαϊκές είναι διαφθορά. Επί ΣΥΡΙΖΑ έπιασαν και μεγάλο κύκλωμα αλλά δεν βλέπω κάτι να αλλάζει.

Φιλελεύθερος με λαϊκές και μονοπώλια μόνο στην Ελλάδα πουθενά αλλού. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: