ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Σοβιετία συνεχίζεται και πληρώνει και ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ στους εργαζομένους της

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Η Σοβιετία συνεχίζεται και πληρώνει και ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ στους εργαζομένους της


Πλατεία Παπαδιαμάντη στην Ηλιούπολη η φωτογραφία μάλλον είναι "μαγική" εικόνα για όσους επιμένουν πως η πόλη αλλάζει .

Μάλιστα σκέφτονται να επιβάλλουν και πρόστιμα στους κακούς συνδημότες μας που πετάνε τα πράγματα τους στο δρόμο και δεν τα αφήνουν κάνα μήνα μέσα στα σπίτια τους μέχρι να φιλοτιμηθούν οι Ερυθροί Χμέρ της καθαριότητας να εγκαταλείψουν το καφεδάκι τους στο "Μικρό Κρεμλίνο" για να καθαρίσουν την πόλη.

Αυτή την φορά να ξέρουν πως με κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα πληρωθούν τις υπερωρίες τους , γιατί δεν είναι και όλες πραγματικές άλλωστε κάτι που όλοι γνωρίζουν. 


Βέβαια αυτοί του Βαλασόπουλου φέρουν ευθύνες για αυτό αφού επί 9 χρόνια δεν εφάρμοσαν καμία πολιτική ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ του φαινομένου , και κυρίως δεν είχαν βάλει ανθρώπους της απολύτου εμπιστοσύνης για να εποπτεύουν έναν ΤΟΜΕΑ που αφορά την καθημερινότητα.

Για το γεγονός πως δεν θέλησαν να δώσουν την ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ σε ιδιώτη είναι θέμα που αφορά ΟΛΕΣ τις δημοτικές παρατάξεις. Σίγουρα το 2023 κάποιος υποψήφιος δήμαρχος θα εξαγγείλει προεκλογικά και αυτό , για να μπορούμε και όλοι εμείς που ΘΕΛΟΥΜΕ να δούμε επιτέλους ΚΑΘΑΡΗ την πόλη να τον ψηφίσουμε.

Τώρα όσον αφορά εμάς και εσάς που μας στέλνετε φωτογραφίες για την καθαριότητα της πόλης είμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ πως όσο η ΔΟΜΗ είναι έρμαιο δημοσίων υπαλλήλων η ΕΙΚΟΝΑ δεν αλλάζει θα μένει ΣΤΑΘΕΡΗ και ανά διαστήματα θα έχουμε και "θαύματα" λόγω της εργατικότητας και των υπερωριών υπαλλήλων που εργάζονται ενώ άλλοι συνάδελφοί τους απλά πίνουν το καφεδάκι τους και αναπολούν τις καλές ημέρες του Δημήτρη Κιντή. Αυτές που δεν είχαμε ούτε κάδους να πετάμε τα σκουπίδια μας και που τα κρεμάγαμε στα δένδρα μην τα σχίσουν οι γάτες.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: