ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αφιερωμένο στους δεξιούς που ψήφισαν Χατζηδάκη - Για να έχουμε Γενικό Γραμματέα στο δήμο μας τον κ. Σωτηρόπουλο

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Αφιερωμένο στους δεξιούς που ψήφισαν Χατζηδάκη - Για να έχουμε Γενικό Γραμματέα στο δήμο μας τον κ. Σωτηρόπουλο


Νέος Γενικός Γραμματέας του δήμου μας καλός φίλος του νέου Δημάρχου μας Γιώργου Χατζηδάκη κ. Χρήστος Σωτηρόπουλος (μαθαίνουμε μάλιστα πως είναι επίσης φίλος και του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης) κ. Κωνσταντάτου.
Λογικό θα πείτε οι άνθρωποι είχαν κοινές Ιδέες και δρούσαν στην ΠΑΣΠ προασπίζοντας τις Αξίες και Αρχές του Σοσιαλισμού (υπαρκτού ή ανύπαρκτου δεν παίζει ρόλο Ιδέες να υπηρετείς και κυρίως να παλεύεις για το δίκιο του συντρόφου ακόμα και όταν ο τελευταίος δεν το έχει) το "μακρινό" 2010 ο κ Σωτηρόπουλος είχε φυσική παρουσία σε επεισόδια στην Νομική Σχολή Αθηνών και όπως βλέπετε στη φωτογραφία ήταν από τότε πολιτισμένος και δεν κρατάει στειλιάρι  όπως οι σύντροφοί του που τον περιτριγυρίζουν. Το επίπεδο αυτό που είχε ο σύντροφος από τότε οδήγησε και τον σημερινό μας δήμαρχο να του εμπιστευθεί την θέση του Γενικού Γραμματέα στο δήμο μας. 


Το βίντεο είναι από την εποχή εκείνη και καταγράφει τους συντρόφους που δρούσαν ενάντια στον "φασισμό" της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ μάλιστα έχει κάνει και αρκετές προβολές αφού ο "ακροδεξιός" που το ανέβασε έκανε τα στειλιάρια λοστούς για να θίξει το ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα. 

Αλλά είπαμε το θέμα ήταν να φύγει ο "αντιδημοκράτης" Βασίλης Βαλασόπουλος και να έρθουν οι "δημοκράτες" για να διοικήσουν τον δήμο μας με την ΒΟΗΘΕΙΑ και ΑΝΟΧΗ  ατόμων που όταν βρέθηκαν στο τιμόνι του δήμου μας τον φέσωσαν! 

Αφού ευχηθούμε καλή επιτυχία στον νέο Γραμματέα του δήμου μας τον οποίο είναι εμφανές πως διαχωρίζουμε από την "αγέλη" των συντρόφων του που επιτέθηκαν εκείνη την μέρα στους συναγωνιστές μου , θα πρέπει να λάβουμε μάλλον μέτρα προστασίας αφού αγαπητέ Παύλο μας επί Βαλασοκράτορα δεν φάγαμε καμία "ψιλή" με εσάς όμως για να γλιτώσω πρέπει να έχω εμφανή προστασία για να αποφύγω κανένα "ατύχημα". 

ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΈΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: