ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το θέμα είναι να μην βρισκόμαστε μόνο στις εκδηλώσεις της τοπικής αλλά και στους κοινούς αγώνες ενάντια στην Αριστερά που κατέστρεψε την χώρα

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Το θέμα είναι να μην βρισκόμαστε μόνο στις εκδηλώσεις της τοπικής αλλά και στους κοινούς αγώνες ενάντια στην Αριστερά που κατέστρεψε την χώρα

Όταν η ΝΔ είναι στην κυβέρνηση ο κόσμος και τα μέλη της τοπικής μας έρχονται πιο εύκολα στα καλέσματά της.
Τρανή απόδειξη η χθεσινή συνάντηση σε καφετέρια της πόλης όπου γέμισε και άδειασε όταν αποχωρούσαν σταδιακά τα μέλη και τα στελέχη της ΝΔ που τίμησαν την χθεσινή εκδήλωση.

Όλα καλά λοιπόν χθες αφού ήταν εκεί ΟΛΟΙ όσοι δεν μπορούσαν να ενωθούν προεκλογικά στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου για να οδηγήσουν τον κεντροδεξιό υποψήφιο στον δεύτερο γύρο και στην δημαρχία της πόλης. Είναι προφανές μετά και την επικράτηση δεξιού υποψηφίου δημάρχου στην Μεταμόρφωση πως εδώ δεν υπήρχε η ισχυρή υποψηφιότητα που θα ένωνε όλους τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες έτσι ώστε να υπάρχει υποψήφιός μας στον δεύτερο γύρο.

Έχω γράψει και τότε πως εμένα έχει ευθύνη και το κόμμα που δεν ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ όποιον διαφωνεί με τις επιλογές του. Η τακτική αυτή του δεν δυσαρεστούμε κανέναν τελικά οδηγεί σε ΗΤΤΕΣ και σε μετακινήσεις ψηφοφόρων αφού εάν εσύ που είσαι η κεντροδεξιά παράταξη επιλέγεις στελέχη και υπουργούς από την κεντροαριστερά με μαθηματική ακρίβεια τους φέρνεις και πάλι στην Εξουσία.

Το τι ενώνει τους κύριους Γιάννη Αναγνώστου , Τάσο Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζή είναι πως και οι τρεις αναδείχθηκαν από την κεντροδεξιά και τη ΝΔ το τι τους χωρίζει δεν αφορά τους πολλούς που αναζητούν να δουν στο κάδρο έναν ακόμα κεντροδεξιό δήμαρχο στην πόλη.

Μέχρι τώρα έχουν δει με εκλογές μόνο τον Γιάννη Αναγνώστου και αυτό είναι μια μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ.

Οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης και των άλλων πολιτικών χώρων δεν είναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ καθαρές κάτι για το οποίο εγώ φωνάζω χρόνια. Στην παρούσα δημοτική παράταξη βρίσκεις από "κεντροδεξιούς"  μέχρι ψεκασμένους του Μέρα25 !!

Αλλά προσωπικά δεν με αφορούν οι δημοτικές παρατάξεις που αυτοπροσδιορίζονται και είναι για να μην έχετε αυταπάτες ως κεντροαριστερές εμένα με ενδιαφέρει η από εδώ πλευρά και η αποχή της από την διοίκηση του δήμου από το 2010.

Έχω κρίνει και κατακρίνει και εκείνη την διοίκηση γιατί αυτός είναι ο ρόλος μου , όπως ρόλος μου είναι να γράφω και τα στραβά όλων των κυβερνήσεων μη εξαιρουμένου και του αγαπημένου μου Αντώνη Σαμαρά αφού για μένα όποιος ενεργεί κάνει και ΛΑΘΗ και δεν αρκεί να δηλώνεις απλώς δεξιός για να είσαι. Εάν οι πολιτικές που εφαρμόζεις δεν διαφέρουν από αυτές της κεντροαριστεράς αργά αλλά σίγουρα ανοίγεις το δρόμο για να παραδώσεις την ΕΞΟΥΣΙΑ σε αυτούς που θεωρητικά πολεμάς.

Αφήνω όμως την κεντρική πολιτική σκηνή για να μην στεναχωρήσω εκ νέου όσους επί 4,5 χρόνια συγκυβέρνησαν με τον Αλέξη Τσίπρα και πάω στα της πόλης.

Γιάννης Αναγνώστου , Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής έχουν κατακριθεί από αυτό εδώ το ιστολόγιο. Το εάν η κριτική μου ήταν καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη κρίνεται από όλους εσάς που μας διαβάζετε , το ότι ένα ιστολόγιο που ΔΗΛΩΝΕΙ και είναι ΔΕΞΙΟ είναι πρώτο στις προτιμήσεις των αναγνωστών είναι προφανές πως δεν έγινε ΤΥΧΑΙΑ.

Άλλωστε η "τύχη" δεν ήταν ποτέ με την κεντροδεξιά στην πόλη αλλά για αυτό φρόντισαν όσοι τιμούσαν τους αγώνες της αριστεράς και όχι τους δικούς μας.

Και οι αγώνες της από εδώ πλευράς είναι περισσότεροι. Εμείς κρατήσαμε την χώρα στον εμφύλιο στην σωστή πλευρά (σώσαμε μαζί με τους συμμάχους μας γενιές ολόκληρες που δεν γνώρισαν την λαίλαπα του κομμουνισμού), εμείς βάλαμε την χώρα σε όλους τους μεγάλους  οργανισμούς Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ για να μπορεί όχι απλά να στέκεται ΟΡΘΙΑ αλλά και να υπάρχει!, και εν τέλει εμείς είμαστε εκείνοι που δώσαμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΜΕΓΑΛΟΘΥΜΑ
αναγνωρίσαμε (λάθος κατά εμένα) κοινοβουλευτικά κόμματα που έχουν ως πρώτο τους μέλημα την ανατροπή της Αστικής μας Δημοκρατίας.

Και μιλάω φυσικά για την αναγνώριση του ΚΚΕ που έκανε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής για να εδραιώσει την Δημοκρατία στον Τόπο μας. Το που οδήγησε αυτή  η πράξη γνωρίζετε όλοι σας αφού η Ιστορία προχώρησε τα κομμουνιστικά κράτη κατέρρευσαν αλλά εδώ πριν λίγους μήνες είχαμε υπουργούς που είχαν στα υπουργικά τους γραφεία το κάδρο του Άρη Βελουχιώτη!!!

Στα της πόλης τώρα και για να τελειώνουμε εάν δεν ενωθούν οι κεντροδεξιοί σε μια ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ και με δεδομένο πως η εποχή των μεγάλων ηγετών έχει περάσει ανεπιστρεπτί στην πόλη δεν θα υπάρξει ΞΑΝΑ κεντροδεξιός δήμαρχος και θα μείνει τελευταίος ο Γιάννης Αναγνώστου. 

Είδα πριν λίγες μέρες την πρόταση Αραμπατζή για τις εκλογές των αντιπροσώπων της ΠΕΔΑ και δεν ξέρω γιατί κάποιος θα μπορούσε να την αρνηθεί. Ξέρω πως και πάλι θα ακούσω πως είσαι με αυτούς και για αυτό τα γράφεις. Επιχείρημα για την μη κατάρτιση κοινού ψηφοδελτίου θέλω να ακούσω και όχι για το τι είμαι εγώ. Άλλωστε ανακοίνωση εναντίον μου έχει βγάλει η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης και όχι για εσάς που τους στήσατε και ανδριάντα στο δημοτικό αναψυκτήριο Ηλιούπολης. Το ΚΚΕ δεν το ενοχλούν από ότι βλέπω όσοι το κυνήγησαν την επταετία και καμία ευαισθησία δεν είδα όταν Απριλιανοί υμνούσαν το καθεστώς!

Για μένα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα ή είσαι υπερασπιστής της Αστικής Δημοκρατίας προσπαθώντας να διορθώσεις τα κακώς κείμενα ή ΦΑΣΙΣΤΑΣ .

Η προσπάθεια λοιπόν των ΚΚΕδων όπως και των αδελφών τους φιλοχουντικών να με απαξιώσουν έχει ήδη πέσει στο κενό. Επί επτά χρόνια ο αείμνηστος Κώστας Δελλαπόρτας διοικούσε και αυθαιρετούσε χωρίς λαϊκή εντολή επί 12 χρόνια και επειδή είχε αυτόν για αντίπαλο ο κομμουνιστής Δήμαρχος Δημήτρης Κιντής συνέχιζε με λαϊκή εντολή την απαξίωση κάθε δημοκρατικού θεσμού δημιουργώντας τους κόκκινους Χμερ που στην ουσία διοικούν και σήμερα βασικές υπηρεσίες της πόλης.

Για μένα λοιπόν όπως και για μερικούς άλλους (εάν είμαστε λίγοι η πολλοί θα το δείξει η Ιστορία) το να μπει ακόμα ένας στο κάδρο με τους δημάρχους της πόλης που να τιμά τους "αγώνες" της αριστεράς δεν λέει κάτι.

Η πολιτική ανατροπή θα είναι να έρθουν στα πράγματα όσοι δεν τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες. Βρείτε τα λοιπόν και αποδείξετε πως προτιμάτε να πάει ένας δεξιός ή έστω κεντρώος από το να δούμε και πάλι κάποιον κομμουνιστή στην ΠΕΔΑ.

Όλα τα άλλα δεν είναι ΚΑΘΑΡΕΣ κουβέντες. Εάν λοιπόν η Λαϊκή Συσπείρωση είναι πιο συμπαθής σε εσάς από τον Γαβρίλο πείτε το καθαρά να τον ξέρουμε. Για εμάς κάθε επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης προς τα μέλη της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" μας τονίζει την αναγκαιότητα ύπαρξής της και δικαιώνει την ΔΙΚΗ μου επιλογή.

Το πάνω από κόμματα και χρώματα κρατήστε το για να τα "καφενεία" σας εμείς στηρίζουμε όσους δέχονται επιθέσεις από τους κομμουνιστές της πόλης που αντί να απολογούνται για τα εγκλήματα του κομμουνισμού απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις της Αστικής μας Δημοκρατίας και επιθυμούν διακαώς να γκρεμίσουν όσα με κόπο και αγώνες έχτισε στην Ελλάδα η ΔΕΞΙΑ παράταξη.

Καλώς λοιπόν ήρθατε και τιμήσατε χθες την εκδήλωση της τοπικής αλλά καλύτερο και ποιο ωφέλιμο θα ήταν να έχει ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ στίγμα στις δημοτικές σας παρατάξεις και να μην έχετε επαφές με όσους ενώ έχασαν στον εμφύλιο πόλεμο ( για να μην τον γράψω συμμοριτοπόλεμο και τσαντιστούν τα ορφανά του Στάλιν) κατάντησαν την χώρα μας και με ΕΥΘΥΝΗ της από εδώ πλευράς την τελευταία Σοβιετία του δυτικού κόσμου.

Πάμε γερά λοιπόν για κοινό ψηφοδέλτιο για την ΠΕΔΑ για να μην φωνάζει και ο "τρελός" Σταύρος πως στην ουσία όσοι δεν θέλουν κόμματα και χρώματα "χωράνε" παντού από το ένα άκρο του πολιτικού φάσματος , και μοναδικό τους μέλημα είναι το ατομικό τους συμφέρον.

Τα προβλήματα έχουν και χρώμα και κόμμα λοιπόν για μένα και τρανή απόδειξη όσα τράβηξαν όσοι βίωσαν επί δεκαετίες τον κομμουνισμό στο πετσί τους.

Πείτε τα στους Αλβανούς, Ρουμάνους και Βούλγαρους που ζουν στη χώρα μας τα υπερκομματικά σας , αυτοί σίγουρα είναι πιο δεξιοί από εμάς (φαίνεται ήδη στις χώρες τους) αφού βίωσαν επί δεκαετίες στο πετσί τους όσα θα βιώναμε και εμείς εάν επικρατούσαν οι οπαδοί του Άρη Βελουχιώτη στην χώρα μας.

Το να προτιμάτε λοιπόν να στείλετε στην ΠΕΔΑ κάποιο ορφανό του Μαρξ και του Στάλιν σας κατατάσσει αυτομάτως στους Ιδεολογικούς μας αντιπάλους.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι ποιος δηλώνει ΔΕΞΙΟΣ αλλά ποιος κλείνει το δρόμο σε όσους παλεύουν για να ανατρέψουν την Αστική Δημοκρατία στην χώρα μας.

Είμαι σίγουρος πως θέλει δεν θέλει η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" θα συμμαχήσει με την δημοτική παράταξη " Η Πόλη που Θέλω" για την συγκρότηση κοινού ψηφοδελτίου για την ΠΕΔΑ, το κείμενο λοιπόν αυτό δεν είναι για εμένα πίεση προς το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ για κοινή πορεία των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας αλλά για να αναδειχθούν και να φανούν πόσοι δημοτικοί σύμβουλοι αυτών των παρατάξεων είναι δεξιοί ή όχι.

Είναι αυτονόητο βέβαια πως οι δημοτικοί σύμβουλοι που θα ακολουθήσουν άλλη πορεία από αυτή που επιτάσσει η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ στις εκλογές του 2019 θα αναζητούν ψηφοφόρους από τον χώρο του Μέρα 25 , από το Ποτάμι που μάλλον δεν θα υπάρχει , από το ΚΙΝΑΛ που θα έχει γίνει και πάλι ΠΑ.ΣΟ.Κ και όχι φυσικά από τη ΝΔ που θα αδειάσουν εάν κάνουν τώρα την λάθος κατά εμένα επιλογή.

Βέβαια το μακρινό 2023 δεν θα τους είναι και τόσο χρήσιμη η ΝΔ αλλά οι δεξιοί ψηφοφόροι θα τους είναι αφού τότε δεν θα δούμε απώλειες από τα αριστερά όπως κάποιοι αφελείς νομίζουν αλλά από τα δεξιά.

Άλλωστε και το 2015 από τις απώλειες προς τα δεξιά χάσαμε αλλά μάλλον ουδείς το αντιλήφθηκε παρά μόνο εμείς! 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΕΧΟΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΗΘΙΚΟ , ΑΤΕΓΚΤΟ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ , ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ , ΝΑ ΞΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ .........
ΜΙΑ "ΚΛΙΚΑ" ΘΑ ΝΕΜΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.("ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΘΟΔΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΙΖΑ")
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΚΛΙΚΕΣ", "ΑΣΚΕΡΙΑ" ΚΑΙ "ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ", ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΡΜΑΙΟΙ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ.