ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιατί δεν αγοράζουν τα αυτοκίνητα; Για να υπερτιμολογούν τα ανταλλακτικά τους;

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Γιατί δεν αγοράζουν τα αυτοκίνητα; Για να υπερτιμολογούν τα ανταλλακτικά τους;


Το θέμα μας εδώ είναι γιατί δεν αγοράζουν τα αυτοκίνητα αποριμματοφόρα και ΙΧ αλλά τα μισθώνουν με πολυετή δαπάνη. Η δόση είναι πάνω από 8.000 ευρώ όπως βλέπετε και είναι η πέμπτη από 60 δόσεις!!


Η συνολική δαπάνη υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ και η δική μας απορία είναι εάν είναι συμφέρουσα για τον δήμο μας; Απαντήσεις αναζητούμε και από την αντιπολίτευση που γνωρίζει πολύ καλά το θέμα. 

Άλλωστε η σύμβαση είναι του 2018 και φυσικά και οι πέτρες γνωρίζουν πλέον πως υπάρχον υπερτιμολογήσεις στα ανταλλακτικά και συγκεκριμένοι προμηθευτές ασκούν εδώ και δεκαετίες αυτό που εμείς ονομάζουμε κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα. 

Η Σοβιετία διατηρείται με τα δικά μας λεφτά που γίνονται ψήφοι και ρουσφέτια σε ημέτερους με το αζημίωτο φυσικά. Γιατί δεν είναι δυνατόν να παίρνουν όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι τα έργα και να μην υπάρχει ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 

Το πάρε δώσε και η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ βλάπτει όλους μας και ακόμα και η ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν μπορεί να αποτυπώσει παρά μόνο την οσμή από ότι συμβαίνει. 

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δεν αναζητεί "Άγιους" στην δημόσια διοίκηση αλλά δεν ανέχεται να συνεχίζεται εν μέσω μνημονίων ( και φυσικά άμα χρωστάς πάνω από 300 δισ. ευρώ δεν βγήκες από αυτά) αυτό το πάρτι. Ένα πάρτι που ευνοεί  τους λίγους που συμμετέχουν , και καταστρέφει  τους πολλούς. 

Ευσυνείδητοι υπάλληλοι του δήμου μας με προσόντα τυπικά και ουσιαστικά παραγκωνίζονται ώστε στα ΚΑΛΑ πόστα να βρίσκουμε πάντα ΕΚΕΙΝΟΙ  που επιρρεπείς στον εύκολο πλουτισμό και πειθήνια όργανα της εκάστοτε διοίκηση δεν διαχειρίζονται σωστά το δημόσιο χρήμα. 

Έντιμοι υπάλληλοι μένουν φτωχοί την ώρα που δίπλα τους οι πρόθυμοι αυξάνουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με υπερκοστολογήσεις που πληρώνουν με τα χρήματά μας. 

Οι ΟΤΑ πηγή διαφθοράς στοίχισαν και στοιχίζουν σε όλες και όλους μας υπερβολικά πολλά. Θα έχουμε έναν πολύ ενδιαφέρον χειμώνα αφού έστω και μόνοι μας εμείς θα συνεχίζουμε να λέμε προς πάσα κατεύθυνση............

Πως ο λύκος δεν γίνεται να φυλάει τα πρόβατα. Ένας "λύκος" άπληστος που καταδικάζει την χώρα μας να κατρακυλάει σε νέες χρεοκοπίες όσο εμείς δεν φωνάζουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: